Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 7/12/2023


ΠΕΜΠΤΗ 7/12

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας παροτρύνει να πάρετε ακραίες αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές, δεν θα πρέπει να ληφθούν εάν δεν εκφράσατε τα παράπονά σας στο σύντροφο. Φιλική ατμόσφαιρα και ευχάριστο περιβάλλον περιμένει τους περισσότερους από εσάς σήμερα το βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα πρέπει σήμερα να αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας και των οικονομικών να εισβάλλει και στη σχέση σας. Δεν είστε απ’ τους ανθρώπους που αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους. Έτσι είναι σχεδόν βέβαιο πως αργά αλλά σταθερά θα επιτύχετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί σήμερα να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι απ’ τις αισθηματικές σας επιλογές. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για τα θέματα της δουλειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ερωτικό ενδιαφέρον των αρκετών Καρκίνων στρέφεται σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο. Κάποιο Δάνειο που έχετε συνάψει ή ένα χρέος που κοντεύετε να ξεχάσετε ίσως σήμερα απαιτήσει την εξυπηρέτησή του.

ΛΕΩΝ
Αυξημένες φαίνεται να είναι σήμερα οι πνευματικές και φιλοσοφικές σας αναζητήσεις, στρέφοντας τις κουβέντες σας σε ένα άλλο επίπεδο. Εάν στο προηγούμενο δεσμό δεν νιώσατε την αγάπη, φροντίστε οι μνήμες σας να μην σας επηρεάσουν απομακρύνοντας πρόσωπα που σας επιθυμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια και να βάλετε θεμέλια επιχειρήσεων και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις σήμερα που οι πλανήτες δημιουργούν προβλήματα στο δεσμό σας. Ο σύντροφος είναι τελευταία κουρασμένος απ’ τη σχέση.

ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε να παίξετε το ρόλο του μάρτυρα. Μην γοητεύεστε από πρόσωπα που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν. Σήμερα θα δώσετε την εντύπωση πως θα είστε ακούραστοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αναλώνετε όλες σας τις δυνάμεις στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα χρειαστεί να κερδίσετε χρόνο και πόρους προκειμένου να κάνετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας. Για πολλούς από εσάς, ενδέχεται να αναπτυχθούν συγκλονιστικές σχέσεις.  Η ανυπομονησία σας θα δημιουργήσει νευρώσεις στο σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συμπεριφορά σας αντανακλά και πάλι τη θετική σας εικόνα και έτσι κερδίζετε συναισθηματικά το αντικείμενο του πόθου σας! Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσουν την αγάπη τους σε ένα ζωάκι που θα αναζητήσουν τη συντροφιά και την παρέα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πιθανόν να εμφανιστούν σήμερα κάποια προβλήματα απ’ το παρελθόν που θα σας αποδυναμώσουν με την παρουσία τους. Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα τα οικονομικά δρώμενα και οι εκκρεμότητες απορροφούν την προσοχή σας. Η στάση σας διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά τις διάθεση του αγαπημένου σας.

ΙΧΘΥΣ
Απομακρύνετε κάθε αρνητικό συναίσθημα που θα επιδράσει αρνητικά στη σχέση σας. Ο σύντροφος θα εκφράσει παράπονα για την αδιαφορία σας. Σήμερα το βράδυ θα έχετε την ανάγκη να είστε μαζί με τα άτομα τις οικογενείας σας καθώς θα αισθανθείτε θαλπωρή μαζί τους.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990