Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ είναι η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, δηλαδή η πλευρά που δεν βλέπουμε. Η Σελήνη δορυφόρος της Γης, γυρίζει γύρω από αυτήν σε εκλειπτική τροχιά που έχει δυο εστίες, η μια καταλαμβάνεται από την Γη ενώ η δεύτερη που είναι εικονική εστία είναι η Μαύρη Σελήνη η Λιλιθ. Σε αντίθεση με τη φωτεινότητα και τη καθαρότητα της Σελήνης, που συμβολίζει της φωτεινές ψυχικές ποιότητες η Λιλιθ αντιπροσωπεύει το σκοτάδι το μυστηριώδες το ανίκητο πάθος και την έντονη σεξουαλική έλξη στη ζωή μας και ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα.
Η Ενσάρκωση της Λίλιθ είναι η «Μοιραίες γυναίκες» με την Αιώνια θηλυκότητα
Η Μαρλεν Ντίντριχ η Γκρετα Γκαρμπο η Μεριλιν Μονρόε η Ρίτα Χειγουορθ είναι ένα ελάχιστο δείγμα γυναικών με πολύ έντονα τονισμένη στα ωροσκοπία την Μαύρη Σελήνη.

Το παραλήρημα και έντονος θαυμασμός των ανδρών προς αυτές είχε άμεση σχέση με αυτό που εξέπεμπε η Μαύρη τους Σελήνη!! Η λιλιθ «καλά» τοποθετημένη σε ένα ωροσκόπιο κάνει το άτομο (είτε άντρας είναι είτε γυναίκα) ισχυρά μαγνητικό προς τους άλλους, τόσο που δύσκολα κάποιος μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία του!!

Οι φράσεις «μόλις τον/την βλέπω παραλύω», «δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοιο πάθος», «Με έλκει σαν μαγνήτης», σίγουρα αφορούν τη Μαύρη Σελήνη! Αντίθετα θέλει αν είναι «δυσαρμονικά τοποθετημένη» θέλει πολλή προσοχή διότι σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλα δείνα στην ζωή του ατόμου.
Συμβολίζεται με την ημισέληνο η οποία στο κάτω μέρος της έχει ένα σταυρό.

Η αιτία ύπαρξης της αποτελεί μυστήριο και χάνεται στο χρόνο. Οι αναφορές στην ύπαρξή της απαντώνται στη μυθολογία πολλών λαών, όλοι όμως συμφωνούν πως πρόκειται για μια δύναμη του κακού, γένους θηλυκού, αντίθετη της καλοσύνης του Θεού. Σύμφωνα με τους πρώιμους θρύλους, κυρίως των Σύριων, η Λίλιθ ήταν θηλυκή δαίμονας που πλάνευε τους άνδρες και σκότωνε παιδιά.. Την αποκαλούσαν δε η Φόνισσα, η Φτερωτή, η Πόρνη. Σύμφωνα με άλλες θεωρίες και μύθους των Ιουδαίων, ήταν η πρώτη σύντροφος του Αδάμ, και αντιπροσωπεύει το ανυπότακτο ζωώδες ένστικτο.

Οι άνδρες τη θεωρούν πλανεύτρα και τη κρυφή πλευρά του εαυτού τους. ενώ οι γυναίκες τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους .Η λιλιθ έχει ξεχωριστή θέση στα ωροσκοπία και στις συναστριες των ομοφυλοφίλων.

Για τη γυναίκα η Λίλιθ αρνείται να υποταχθεί στην αρσενική δύναμη και απολαμβάνει τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις και φραγμούς. Σύμφωνα με τους περισσότερους θρύλους η Λίλιθ δεν είναι τίποτε άλλο παρά η πορνεία στο κόσμο!

Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ είναι πάντα μοιραία και δυσοίωνη και κακόβουλη στις προθέσεις της και στις επιδράσεις της. Κυβερνά το πειρασμό, την αποπλάνηση, την ερωτική παρόρμηση, το σκοτάδι ,το μυστηριώδες, το ανίκητο πάθος , την έντονη σεξουαλική έλξη και της κρυφές και παράνομες σχέσεις και μπορεί να πληγώσει και να ανατρέψει την ζωή όλων στο πέρασμα της. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να γνωρίζει κανείς σε ποίο Οίκο έχει τη Λίλιθ του και τι όψεις κάνει στο προσωπικό του ωροσκόπιο, αλλά και του ερωτικού του συντρόφου ώστε να μπορεί να ελέγχει τις επιρροές της και να την εκμεταλλεύεται θετικά
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990