Κινέζικη Αστρολογία

Και στην Αρχαία Κίνα, όπως και σε άλλους Αρχαίους Πολιτισμούς (Ελλάδας, Αιγύπτου, των Μάγιας, Κελτών, Ινδίας) αναπτύχθηκε η γνώση και παρατήρηση των επιπτώσεων των Ουράνιων Φαινομένων στην ανθρώπινη Ζωή και στον ψυχισμό των ανθρώπων και τις σχέσεις τους.

Το σύστημα της Κινέζικης Αστρολογίας επηρεάζεται από τις κοσμικές δυνάμεις του Θηλυκού (Yin) και του Αρσενικού (Yang). Οι δυνάμεις αυτές που υπάρχουν στον Κόσμο φέρνουν την Αρμονία και Ισορροπία που ο γνώστης της Κινέζικης Αστρολογίας, αναλύοντας το Ωροσκόπιο οφείλει να δώσει συμβουλές για τη ζωή του ενδιαφερόμενου.

Η Κινέζικη Αστρολογία ακολουθεί ένα Ημερολόγιο 60 ετών όπου κάθε κύκλος αποτελείται από πέντε στοιχεία που είναι το Νερό, το Ξύλο η Φωτιά, η Γη, το Μέταλλο.

Ο Ζωδιακός Κύκλος που ακολουθεί η Κινέζικη Αστρολογία διαχωρίζεται σε δώδεκα παρακλάδια που αντιστοιχούν στα ζώα. Έτσι τα Ζώα του κινέζικου ωροσκοπίου εκπροσωπούν τα δώδεκα χρόνια του ζωδιακού κύκλου, που θα λέγαμε πως είναι ένας κύκλος του Πλανήτη Δία που γνωρίζουμε πως είναι Δωδεκαετής. Άρα παρατηρούμε πως η Κινέζικη Αστρολογία βασίζεται σε πέντε στοιχεία που αν τα πολλαπλασιάσουμε με τα Δώδεκα Ζώα έχουμε τον Κύκλο των Εξήντα Ετών.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990