Αναπτύξτε τις μεταφυσικές σας ικανότητες

Εκτός της λογικής και της διαίσθησης, όλοι μας έχουμε μεταφυσικές ικανότητες όπου διαφέρει ο βαθμός τους, το μέγεθός τους θα έλεγα από άτομο σε άτομο, αλλά και οι ίδιες αυτές οι ικανότητες ανάλογα από διελεύσεις Ποσειδώνα και Πλούτωνα μπορεί να βρίσκονται στα μέγιστα ή στα ελάχιστα, αλλά ως ικανότητες δέχονται βελτίωση ή ακόμα και ανάπτυξη.

Στις μεταφυσικές αυτές ικανότητες εντάσσονται προαισθήματα όπως λχ το προαίσθημα ότι κάτι θα συμβεί – και πράγματι συνέβη. Το κλειδί θα έλεγα για να αναπτυχθούν οι μεταφυσικές σας ικανότητες, είναι να κάνετε φίλο σας τον ψυχικό εαυτό σας! Να του δίνετε το χρόνο που χρειάζεται για την ξεκούραση και χαλάρωσή τους και κυρίως να ακούτε τα λόγια που σας ψιθυρίζει στην πορεία της καθημερινότητάς σας και των καταστάσεών της.

Οφείλετε να απαλλαγείτε από κάθε ορθολογιστική προκατάληψη. Τότε η ζωή σας πραγματικά θα σας ανήκει! Θα σας ανήκει καθώς θα δουλεύουν αρμονικά η λογική με τη διαίσθηση και θα σας βοηθούν να βρείτε λύσεις. Δεν υπάρχουν σωστές απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Σκοπός τους είναι να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τις μεταφυσικές εμπειρίες που ίσως ζήσατε. Άραγε γνωρίζατε πότε τι θα έλεγε κάποιος, πριν το πει; Είχατε ποτέ μια διαίσθηση σχετικά με ένα άτομο ή γεγονός που αργότερα αποδείχθηκε σωστή;

Μήπως η λύση κάποιου προβλήματος έλαμψε ξαφνικά στο μυαλό σας ενώ ονειροπολούσε ή σαν ένα φλας έμπνευσης; Νιώσατε ποτέ δίπλα σας την παρουσία μιας Ανώτερης Δύναμης; Αν κάτι από τα παραπάνω Σας έχει συμβεί, τότε είχατε μια εμπειρία ESP ( Extrasensory Perception ) δηλαδή μία υπέρ – αισθητηριακή εμπειρία, τηλεπάθειας και διόρασης. Υπέρ – αισθητηριακή αντίληψη είναι η λήψη πληροφοριών για ανθρώπους ή καταστάσεις χωρίς την χρήση των πέντε γνωστών αισθήσεων ( της όρασης, της ακοής, της γεύσης και της αφής ) Η Υπέρ – αισθητήρια αντίληψη δεν θεωρείται πλέον ανορθόδοξη. Μέσα στα περασμένα 35 χρόνια έχει αναπτυχθεί ένα νέο ενδιαφέρον και έντονος σεβασμός για το για το παραφυσικό. Μεγάλες εταιρίες προσφέρουν αποκλειστικές σειρές μαθημάτων πάνω στο «Μάνατζεμτ με την βοήθεια της Διαίσθησης». Πανεπιστήμια και άλλα ιδρύματα ανώτερης παιδείας διεξάγουν έρευνες πάνω στην υπέρ – αισθητηριακή αντίληψη. Η ικανότητα αυτή είναι πραγματική και την έχουμε σχεδόν όλοι μας.

Ο Δρ Τζ. Μπ. Ράιν του Πανεπιστημίου του ντιούκ, ένας πρωτοπόρος στο πεδίο της ψυχικής έρευνας, δήλωσε ότι ένας στους πέντε ανθρώπους έχει σημαντικές ψυχικές δυνάμεις. Ερευνητές ισχυρίζονται ότι πολλοί άνθρωποι «ρίχνουν ματιές» στο μέλλον ή στις σκέψεις των άλλων ανθρώπων χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από μας αποτυγχάνουμε να αναπτύξουμε στο έπακρο τις ψυχικές μας δυνάμεις. Έτσι αυτές οι ανεκτίμητες δυνατότητες πάνε χαμένες. Πολλοί αγνοούμε τα σημάδια που φανερώνουν τις μεταφυσικές μας ικανότητες. Αρκετοί από μας χρησιμοποιούμε τις ψυχικές μας δυνάμεις για να συνειδητοποιούμε αυτό που κάνουμε. Είναι λοιπόν πιθανόν να κάνουμε χρήση των ιδιαίτερων ικανοτήτων μας για να οδηγήσουμε μέσα στην πόλη σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής ή στέλνοντας υποσυνείδητα μηνύματα σε κάποιον φίλο με τον οποίο νιώθουμε την ανάγκη να μιλήσουμε.

H Ψυχική ευαισθησία μπορεί να εξηγήσει γιατί μερικοί άνθρωποι είναι εξαιρετικά έξυπνοι στις επιχειρήσεις, πάντα επιλέγουν να κάνουν επιτυχείς επενδύσεις ή διαισθητικά γνωρίζουν πιο άνθρωποι είναι έντιμοι. Εκμισθώνετε τις ψυχικές σας ικανότητες όταν επιλέγετε την σωστή δουλειά ή τον κατάλληλο συνέταιρο. Αν ο γάμος σας απέτυχε, οι πιθανότητες είναι ότι σας ξέφυγαν κάποια ψυχικά μηνύματα στα οποία θα έπρεπε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία πριν ακόμα παντρευτείτε.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ESP; Eίναι πολύ πιθανόν να κατέχετε μια ή περισσότερες ψυχικές ικανότητες, αν και μπορεί να αγνοείτε την παρουσία τους στην φύση σας. Υπάρχουν μερικά ερωτήματα που προσδιορίζουν τις πιθανότητες σας να γίνετε αστέρια της μεταφυσικής. Μήπως αποκτάτε άμεση επαφή με τα ζώα Μήπως βασίζεστε στην διαίσθηση σας πιο συχνά από ότι στην λογική σας για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις Μήπως είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς: φιλικοί, ομιλητικοί, κοινωνικοί. Ερμηνεία: Αν απαντήσατε «ναι» τότε έχετε τα προσόντα για να ξεκινήσετε την εξάσκηση. Όσο περισσότερες ήταν οι θετικές σας απαντήσεις, τόσο πιθανότερο είναι να έχετε έμφυτες ψυχικές δυνάμεις και να είστε ικανός να τις αυξήσετε. Αν απαντήσατε «ναι» σε όλα τα ερωτήματα τότε ανήκετε στους ανθρώπους του τείνουν να είναι ιδιαίτερα χαρισματικοί. Εμείς που γεννιόμαστε και μεγαλώνουμε στον δυτικό κόσμο συχνά αντιμετωπίζουμε τι ψυχικές εμπειρίες σαν συμπτώσεις. Αυτό οφείλεται στο ότι οι υπέρ – αισθητηριακές δυνάμεις έρχονται σε σύγκρουση με τον λογικό, πραγματικό δυτικό τρόπο σκέψης Οι ανατολικές φιλοσοφίες, από την άλλη, αντιμετωπίζουν το ανθρώπινο ον σαν ένα πνεύμα που εκφράζεται μέσω της υλικής του υπόστασης. Σύμφωνα με αυτή την αντίληψη, το σώμα είναι το μεταφορικό μέσο της ψυχής στο γήινο επίπεδο. Οι φυσικές αισθήσεις είναι εργαλεία του υλικού σώματος ενώ οι ψυχικές είναι εργαλεία του πνευματικού – αστρικού.

Το πνευματικό ή αστρικό σώμα θεωρείται ότι συνοδεύει το φυσικό του συμπλήρωμα σε όλη την διάρκεια της ζωής αλλά αποχωρίζεται απ’ αυτό την ώρα του θανάτου – και επιζεί. Λέγεται ότι είναι το κέντρο της συνείδησης και συσχετίζεται με τη συναισθηματική πλευρά του ανθρώπου. ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ Πριν αναδιφήσουμε βαθύτερα σε αυτά τα ψυχικά μυστήρια, είναι απαραίτητα μερικές διευκρινήσεις. Οι πιο συνηθισμένες μορφές υπεραισθητηριακής αντίληψης συμπεριλαμβάνουμε τις παραπάνω ικανότητες: Τηλεπάθεια: Η υπέρ – αισθητηριακή αντίληψη της συναισθηματικής ή διανοητικής κατάστασης ενός άλλου ανθρώπου. Η υπέρ – αισθητηριακή αντίληψη μελλοντικών γεγονότων λέγεται πρόγνωση.

Αυτή μπορεί να συνοδεύεται από τον οραματισμό, την υπερ – αισθητικότητα και την υπέρ – ακρόαση. Υπέρ – αισθητικότητα: Η ικανότητα του ατόμου να γνωρίζει κάτι μέσα του, χωρίς την χρήση των πέντε αισθήσεων. Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη μορφή ψυχικής αντίληψης. Για παράδειγμα, δεν έχετε μηλήσει με την μητέρα σας εδώ και αρκετές μέρες. Όταν είχτε επικοινωνήσει μαζί της όλα ήταν καλά. Ξαφνικά όμως νιώθετε ότι κάτι δεν παει καλά. Πως πήρατε αυτή την πληροφορία; Σας την δίνει η υπέρ – αισθητικότητα. Το φαινόμενο αυτό μπορεί να συνδέεται και με την τηλεπάθεια. Οραματισμός: Η ικανότητα του ατόμου να βλέπει ανθρώπους, τόπους και πράγματα που είναι έξω από την εμβέλεια της ανθρώπινης όρασης. Συνήθως τα πράγματα που ορμώνται είναι σε διαφορετικό τόπο από αυτόν στον οποίο βρίσκεται ο οραματιστής. Για παράδειγμα, μια μητέρα μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα της και «βλέπει» ένα φορτηγό να χτυπάει το αυτοκίνητο της κόρης της. Στο ίδιο παράδειγμα η κόρη της τραυματίζεται σε ένα αυτοκίνητο ατύχημα60 χιλιόμετρα μακριά.

Ο οραματισμός συχνά λέγεται και «Δεύτερη Όραση». Υπέρ – ακρόαση: Η ικανότητα του ατόμου να ακούει πράγματα έξω από την εμβέλεια της φυσιολογικής ανθρώπινης ακοής. Αν η μητέρα της τραυματισμένη κόρης «ακούσει» τον ήχο των κραυγών και της σύγκρουσης αλλά δεν δει την όλη σκηνή τότε η εμπειρία της είναι υπέρ – ακροαστική.
Αν αφιερώσετε λίγη σκέψη στις δικές σας υπέρ – αισθητηριακές εμπειρίες τότε ίσως γίνει φανερό ότι έχετε την τάση να είστε ιδιαίτερα προικισμένος σε οραματιστικό, υπέρ – αισθητικό ή υπέρ – ακροαστικό επίπεδο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν αναπτύξει της ψυχικές τους δυνάμεις κλίνουν προς μια συγκεκραμένη μορφή. Αν και πολλές εμπειρίες εμπίπτουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, είναι επίσης πιθανός και ένας συνδυασμός χαρισμάτων.

Η ESP αντιπροσωπεύει κάποιες δυνάμεις του νου που είναι αντίστοιχες της τέταρτης διάστασης, που δρουν ανεξάρτητα και εγείρονται σε άλλα πεδία. Η ESP προέρχεται από κάποια άγνωστη ακόμα μορφή φυσικής ενέργειας, πιθανότατα εξαιτίας υπερφορτισμένων ηλεκτρικών φορτίων Η ESP αποτελεί έκφραση ενός ευρύτερου θεϊκού συνόλου του οποίου ο άνθρωπος αποτελεί τμήμα Η τελευταία εξήγηση είναι η πιο αποδεκτή κι δεν βρίσκεται σε σύγκρουση με τις προηγούμενες. Η θεωρία αυτή οικοδομήθηκε πάνω σε μυστικιστικές αντιλήψεις, κοινές στις περισσότερες μεγάλες θρησκείες του κόσμου. Αφορά σε μια αρχή που μερικές φορές αποκαλείται «Συλλογικός νους».

Σύμφωνα με αυτή την αρχή υπάρχει μια οικουμενική θεϊκή συνείδηση την οποία το κοινό άτομο συνήθως δεν γνωρίζει. Αυτή η θεϊκή συνείδηση συντίθεται από ένα αχανές απόθεμα κοινής σκέψης του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Η ατομική συνείδηση είναι μέρος αυτού του συνόλου. Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι ικανοί να διαπεράσουν το βέλος ανάμεσα στην συνείδηση και το απόθεμα της κοινής γνώσης, με οράματα του παρελθόντος και του μέλλοντος – όλα μέρος της ευρύτερης συνείδησης.

Αν έχετε αποφασίσει να αφιερώσετε λίγη προσπάθεια στην μάθηση ειδικών τεχνικών, τότε θα αρχίσετε να διαπερνάτε το βέλος του αγνώστου. Θα μπορέσετε να προάγετε τις ψυχικές σας ικανότητες και με αυτό τον τρόπο να αυξήσετε τις πιθανότητες σας για ευτυχία, αγάπη, επιτυχία και πνευματική αγαλλίαση. Ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα αδιόρατα συναισθήματα επικείμενου κινδύνου της καθημερινής σας ζωής. Ο κίνδυνος γίνεται εύκολα ψυχικά αντιληπτός επειδή η αυτοσυντήρηση είναι το ισχυρότερο ανθρώπινο ένστικτο. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ «ΕΠΙΓΝΩΣΗ» Η γνώση βαθιά μέσα σας ότι πρόκειται να συμβεί κάποιο γεγονός είναι μια από τις ισχυρότερες μορφές ESP. Οι εμπειρίες πολλών ανθρώπων έχουν αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενεργούμε σύμφωνα με αυτή την εσωτερική «επίγνωση. Θεωρείται μια μορφή πρόγνωσης, η γνώση ότι κάτι πρόκειται να συμβεί σε αυτό το συμπέρασμα. Μπορεί να βιώσουμε κάτι τέτοιο ακόμα και όταν χαιρόμαστε ή διασκεδάζουμε. Πριν επιχειρήσετε να αυξήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, ίσως είναι ανάγκη να απομακρύνετε μερικά εμπόδια για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Τα πιο συνηθισμένα εμπόδια είναι 1) η δυσπιστία απέναντι στην ESP 2) η έλλειψη εμπιστοσύνης στις ικανότητες σας 3) ο φόβος 4) ο υπερβάλλων ζήλος.
Είναι σημαντικό να εξαλείψετε τα κωλύματα αν ελπίζετε να προοδεύσετε ουσιαστικά. Κάθε ένα από αυτά είναι ικανό να σας οδηγήσει μακριά από κάθε θετικό αποτέλεσμα αφού επιδρά στην σκέψη και στον υποσυνείδητο νου σας. Θα χρειαστεί πραγματικό θάρρος για να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα που είναι τόσο ασυνήθιστη, άγνωστη και πρωτοποριακή, ειδικά αν δεν την κατανοούν ή δεν την αποδέχονται οι γύρω σας. Θα είναι ίσως δύσκολο να συνεχίσετε την εξερεύνηση του αγνώστου. Όμως αυτή θα είναι η δική σας Ιθάκη, όσο μακρύς κι αν είναι ο δρόμος. Επιτρέψτε στον φόβο και την δυσπιστία του παρελθόντος να διαλυθεί μέσα στην ζεστασιά των φώτων της αυξανόμενης πνευματικής γνώσης και της νέας κατανόησης των ψυχικών δυνάμεων. Η ανάπτυξη των ψυχικών ικανοτήτων εξαρτάται από την ικανότητα σας να μεταβάλλεται την κατάσταση της συνείδησης σας, κατά βούληση.

Όταν τα νοητικά σας χαρίσματα είναι απόλυτα ενεργά τότε είστε σε μια φυσιολογική κατάσταση συνείδησης. Οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι μια διαφοροποιημένη κατάσταση συνείδησης. Το διαφορετικό επίπεδο συνείδησης ή ASC ( altered state of consciousness ) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αποδώσει διάφορα εκστατικά επίπεδα διαφορετικού βάθους, από την ελαφριά συγκέντρωση μέχρι τον βαθύ διαλογισμό και την εκστατική ονειροπόληση. Οι ψυχικές δυνάμεις προάγονται στα βαθύτερα στάδια. Η γνώση των διαφορετικών επιπέδων συνείδησης είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την άσκηση ελέγχου πάνω στις ψυχικές μας δυνάμεις.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ.

Ήδη γνωρίζετε πώς να διαφοροποιείται την συνείδηση σας. Απλά δεν το ξέρετε. Μερικές συνηθισμένες μορφές διαφοροποιημένης συνείδησης περιλαμβάνουν την ονειροπόληση σε κατάσταση εγρήγορσης, τα όνειρα του ύπνου, την αφηρημάδα, τον διαλογισμό και την ύπνωση. Ίσως να αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί ενώ σας απασχολούν καθήκοντα ρουτίνας όπως το βούρτσισμα των δοντιών σας. Η προσοχή σας εστιάζεται σε κάτι άλλο από αυτό που κάνετε. Ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, μπορεί επίσης να σχεδιάζετε κάτι άλλο. Κατά την διάρκεια διαφόρων περιστάσεων ονειροπολείτε σε έν διαφορετικό επίπεδο.
Όπως βλέπετε λοιπόν εύκολο να εκπαιδεύσετε τον νου σας να λειτουργήσει με έναν έξω – αισθηματικό τρόπο, επειδή ήδη γνωρίζετε πώς να μεταθέτετε την προσοχή σας, να σκέφτεστε κάτι ενώ πράττετε κάτι άλλο. Η μάθηση του πώς να υπερβαίνετε την συνείδηση είναι ουσιώδης για την ανάπτυξη των ψυχικών σας δυνατοτήτων στο έπακρο. Το άτομο που είναι ικανό να εισέρχεται ολοκληρωτικά σε αυτή την κατάσταση είναι κάτοχος εκπληκτικών δυνάμεων Περιλαμβάνουν την πλούσια ψυχική ενέργεια, την τηλεπάθεια, τον απόλυτο έλεγχο των σωματικών λειτουργιών και την εξωσωματική εμπειρία που συχνά λέγεται και αστρική προβολή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν γύρω στο 80% της ζωής τους επειδή αποτυγχάνουν να δουν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω τους. Αποτυγχάνουν να αναπτύξουν την ικανότητα συγκέντρωσης. Η έμφυτη ικανότητα συγκέντρωσης είναι μια τέχνη σπάνια όσο και η μουσική ιδιοφυία. Όμως οι περισσότεροι από μας μπορούμε να μάθουμε πώς να παίζουμε ένα μουσικό όργανο σε κάποιο βαθμό. όπως οι μουσικές τεχνικές έτσι και αυτές της αποτελεσματικής συγκέντρωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάθε άνθρωπο με τον μέσο όρο νοημοσύνης.. Κάθε κληρονομημένη ικανότητα συγκέντρωσης που ήδη κατέχετε μπορεί να προαχθεί με την πρακτική και την προσπάθεια να αυξήσετε τις δυνάμεις σας στο έπακρο. Πριν ξεκινήσετε να εξασκήσετε στις τεχνικές θα μάθετε εδώ ορισμένα σημαντικά πράγματα που οφείλετε να γνωρίζετε. Οι ψυχικές δυνάμεις απελευθερώνονται εύκολα όταν το άτομο διατηρεί μια διαρκή στάση πνευματικής ( ψυχικής ) ελευθερίας. Ας θέλετε να αυξήσετε τις υπέρ – αισθητηριακές σας ικανότητες καλά θα κάνετε να ανοιχτείτε στα συναισθήματα των άλλων – να γίνετε πιο παρατηρητικοί και προσεκτικοί απέναντι σε αυτά.
Το αλκοόλ, η νικοτίνη κλπ επηρεάζουν αρνητικά την ικανότητα σας να αποστέλλετε και να λαμβάνετε ψυχικές πληροφορίες. Οι ψυχικοί ερευνητές λένε μόνο ένα αλκοολούχο ποτό μπορεί να μεταβάλλει την αύρα του ατόμου.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Εξασκηθείτε κοιτάζοντας τα πράγματα με καινούργιους τρόπους. Για παράδειγμα, ένα παπούτσι μπορούμε να το αντιληφθούμε με ποικιλοτρόπως. Προσέξτε την απόχρωση του, στο τακούνι, την σόλα, μέσα και έξω. Παρατηρήστε το σχήμα του. Από τι υλικό είναι φτιαγμένο. Ποιες είναι οι πιθανές χρήσεις του εκτός από τη φανερή ενάντια σε κάποιον που σας επιτίθεται, γλάστρα ή σταχτοδοχείο. Φτιάξτε μια λίστα Η Υπέρ – αισθητικότητα μπορεί επίσης να ενθαρρυνθεί αν μάθετε να εναρμονίζεστε με τα συναισθήματα ανθρώπων ή ομάδων. Παρατηρείστε τα βλέμματα και την γλώσσα του σώματος των γύρων σας. Η ένταση συχνά εκδηλώνεται με ανεπαίσθητες μεταβολές στα χέρια και στα πόδια. ένας τεταμένος μυς στο λαιμό ή δυο αστραφτερά μάτια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Η χαλάρωση είναι το κλειδί για όλες τις ψυχικές δυνάμεις είναι όμως ιδιαίτερα σημαντική στην περίπτωση της υπέρ – ακρόασης. Θα πρέπει να περνάτε περισσότερο χρόνο σε απόλυτη, χαλαρή σιωπή αν θέλετε να επωφεληθείτε από την εσωτερική σας φωνή. Είναι αδύνατον να ακούσετε αν δεν ανοίξετε τα αυτιά σας. Μπορείτε αν χρησιμοποιήσετε την ESP σας για να αυξήσετε τον προσωπικό σας μαγνητισμό . Όλοι οι άνθρωποι είναι έντιμοι σε κάποιο βαθμό. Δέχονται ψυχικές εντυπώσεις από το περιβάλλον τους κάτι που συμπεριλαμβάνει και σας. Αν καλλιεργήσετε την αρμονία μέσα σας και επιδιώξτε ψυχικά αν προσελκύσετε τον καλύτερο εαυτό σας των άλλων, θα έχετε θετική επιρροή πάνω τους. Όταν αυτό συνδυάζεται με το σοβαρό ενδιαφέρων σας για την ευημερία τους, τότε είναι σίγουρο ότι θα στεφτείτε από επιτυχία. Κάνετε φίλο σας τον ψυχικό εαυτό σας. Ακούστε τα λόγια που σας ψιθυρίζει. Απαλλαγείτε από κάθε ορθολογιστική προκατάληψη. Τότε η ζωή σας πραγματικά θα σας ανήκει!

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990