Το Σύμπαν, η Κοσμική Ενέργεια και η διάχυσή της στους Ζωντανούς Οργανισμούς και στο Αιθερικό Πεδίο


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Το Ηλιακό μας Σύστημα, και το Σύμπαν γενικότερα που αποτελείται από Γαλαξίες, άστρα, πλανήτες, δορυφόρους πλανητών κτλπ, εκτός της ύλης είναι και μία πηγή ενέργειας και το όλο αυτό το οικοδόμημα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που επιδέχεται μεταβολές και μετασχηματισμούς στην πορεία του χρόνου.

Στο οικοδόμημα αυτό όπου γεννιόμαστε, κατοικούμε, δημιουργούμε και εξαρτόμαστε απ’ τους νόμους του, εμείς είμαστε μία μικρογραφία του Σύμπαντος, με κύκλους ζωής και λειτουργίας, ένα σύνολο που αποτελείται από υποσύνολά του που εκτός της ύλης έχουμε και έχουν Ενέργεια –μετρήσιμη- που αποδεικνύει πως το σύνολο της Ζωής είναι μία Ενέργεια από το όλον αυτό στα μέρη του – τους πλανήτες και τους ζωντανούς οργανισμούς.
Η Ενέργεια αυτή, έχει αποδειχθεί πως είναι μετρήσιμη, μεταβαλλόμενη ανάλογα εάν βρισκόμαστε σε στιγμή λχ ηρεμίας, διέγερσης, δράσης κλπ.

Την Ενέργεια αυτή, που παράγεται από το σύνολο των οργάνων ενός οργανισμού και τον εγκέφαλο αλλά και τους χτύπους της καρδιάς, εκτός του ότι είναι μετρίσιμη σε μV (μικροβόλτ)-εκατομμυριοστό του βολτ, καθιστώντας την Ενέργεια αυτή σε ηλεκτρική, μπορεί να φωτογραφηθεί, με την Κιρλιανή φωτογραφία.

Η επικοινωνία μας, καθώς όλα δείχνουν, δεν είναι μόνον ανταλλαγή λεκτικών φράσεων, και κινήσεων του σώματος αλλά και εκπομπή και λήψη συχνοτήτων ηλεκτρικής Ενέργειας, καθώς εκπέμπεται και λαμβάνεται απ’ τα Ηλεκτρικά πεδία του νευρικού συστήματος, τον εγκέφαλο αλλά και του μυϊκού ακόμα συστήματος.

Η Ενέργεια αυτή, που είναι μία ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκέφαλου παίρνει 5.000 – 700.000 μV (μικροβόλτ). Η Ενέργεια αυτή εκπέμπεται ως συχνότητα με τιμή που κυμαίνεται από 1-100 κύκλους (ΗΖ) το δευτερόλεπτο. Η συγκεκριμένη Ενέργεια, λαμβάνει γύρω από το κεφάλι μία μορφή όπως απεικονίζουν οι εικόνες το φωτοστέφανο των αγίων.
Η Ενέργεια αυτή διαμορφώνει το λεγόμενο Αιθερικό Πεδίο ή την Αύρα που απεικονίζεται απ’ την απ’ την φωτογραφία Κίρλιαν (Kirlian), δηλαδή την φωτογραφία που απεικονίζει την Αύρα ή το Αιθερικό Πεδίο ενός ανθρώπου.
Τα κέντρα της Ενέργειας, θα έλεγα πως ελέγχονται ουσιαστικά από τα Τσάκρα στον Ανθρώπινο σώμα.

Το Μάτιασμα, όπως και το αντίστροφό του, το Ξεμάτιασμα, είναι διαδικασίες, συχνά ακόμα και ασυνείδητες, παρέμβασης στο Αιθερικό αυτό Πεδίο, από εγκεφαλικές διεργασίες –σκέψεις- όπου η Ενέργεια εκπομπής του Εγκεφάλου ενός για παράδειγμα ατόμου, προσβάλλει την Ενέργεια του Αιθερικού για παράδειγμα ενός άλλου ατόμου.
Η διαδικασία της φόρτισης Ενέργειας στο σώμα μας, που θα συμβάλλει στην υγεία του, στην συναισθηματική μας ηρεμία και ισορροπία αλλά και στην πνευματική μας γαλήνη, εκτός της χαλάρωσης, αυτοσυγκέντρωσης, μπορεί να είναι και το θεραπευτικό ρέικι, το θεραπευτικό μασάζ, οι ασκήσεις γιόγκα, ακόμα και η ίδια η Προσευχή που έχει την δυνατότητα να ηρεμίσει το Νου, να αισθανθεί προστατευμένος από το Θεό και το όλον και να μπορέσει να ηρεμίσει βρίσκοντας καλύτερη συχνότητα λειτουργίας στην καθημερινότητά του.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990