Κριός: Σταδιοδρομία-φήμη-επιτεύγματα


Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990 

Οι προοπτικές για καριέρα, οι φιλοδοξίες και τα σχέδια των συνηθισμένων ανθρώπων δεν ταιριάζουν σ’ ένα Κριό. Η αγάπη του για την περιπέτεια και τη συγκίνηση  τον οδηγούν σε δραστηριότητες από κείνες που προκαλούν την έμπνευση στους συγγραφείς. Είναι εξερευνητής, ανήκει σε Ομάδες αντιμετώπισης καταστροφών, είναι μέλος Οικολογικών αποστολών στην Αρκτική ζώνη, ιπτάμενος γιατρός από εκείνους που στήνουν πρόχειρα Νοσοκομεία στις πιο επικίνδυνες γωνιές του Τρίτου Κόσμου. Κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων ή ακόμα κι επαγγελματίας Στρατιώτης, στα μέρη του Πλανήτη όπου κανείς δεν γνωρίζει αν θα τον βρει ζωντανό το επόμενο πρωινό. Είναι Αθλητής κορυφής ή Οδηγός αγώνων.

Αν πρέπει να συμβιβαστεί με κάτι πιο πεζό, τον συναντάς  στο Στρατό σαν αξιωματικό καριέρας, Αστυνομικό, Πυροσβέστη ή Μηχανικό αυτοκινήτων. Επίσης θα επιτύχει στις διοικητικές θέσεις των μεγάλων Επιχειρήσεων. Αυτό που παρακινεί έναν Κριό είναι οι προοπτικές ανόδου κι ο ανταγωνισμός. Το κύρος και η υπόληψη, η ανταμοιβή με τίτλους κι αναγνώριση. Να ελπίζει πως σύντομα θα φτάσει στην κορυφή, θα είναι πρώτος.
Όταν τίποτε απ’ αυτά δεν συμβαίνει είναι πιθανό να δούμε ένα Κριό αγνώριστο. Τεμπέλη, οκνό  και μελαγχολικό, που προκαλεί την αντιπάθεια με τη μικροψυχία του. Σε τέτοιες συνθήκες παρατηρούνται συνεχείς αλλαγές επαγγέλματος.

 

Αστρολογία

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990