Αυτός είναι ο Αιγόκερως καρδιά μου

Από 22/12/2023 05:27 π.μ. μέχρι τις 20/1/2024 16:08 θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Αιγόκερου. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!

Οι στόχοι και οι επιθυμίες του : Έχει υψηλούς στόχους ανόδου, επαγγελματικής και κοινωνικής, αναζητά να βρεθεί στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα και εκτιμηθούν οι προσπάθειές του. 

Η κοινωνική του ζωή : Η κοινωνική ζωή ενός Αιγόκερου είναι υψηλή, αρέσκεται στο να βρίσκεται με ανθρώπους που τον εκτιμούν και τους εκτιμά και έχει ο κοινωνικός του κύκλος ενδιαφέροντας για την πολιτική, τα κοινωνικά ζητήματα και τις επιχειρήσεις. 

Η επικοινωνία του : Είναι πάντα μετρημένος, σοβαρός και συχνά απόλυτα λογικός στα επιχειρήματα και στην επικοινωνία του, επιλέγει τα άτομα που συναναστρέφεται και δεν «ανοίγεται» σε πρόσωπα που δεν έχει στον κύκλο γνωριμιών του.

Ο σύντροφος που αναζητά : Με τον 7ο οίκο να του Ηλιακού του Ωροσκοπίου στον Καρκίνο, αναζητά για σύντροφο πρόσωπο που είναι συναισθηματικό και αναζητά την οικογενειακή γαλήνη και θαλπωρή.

Το επάγγελμα που του ταιριάζει : Επαγγελματικά είναι υπεύθυνος σε ότι αναλάβει μεθοδικός και υπομονετικός και ξέρει να διοικεί τίμια και υπεύθυνα και να καταρτίζει μακροχρόνια προγράμματα.

Το σπίτι και η διακόσμηση του : Αναζητά σπίτι άνετο, συντηρητικό με κλασσικό διάκοσμο και επίπλωση και ιδιαίτερα ύφος σοβαρό με διακόσμηση βαριά, σοβαρή, ενώ του αρέσει να έχει κειμήλια απ’ τους προγόνους του.

Οι φοβίες και οι ενοχές του : Φοβίες και ενοχές έχει ελάχιστες καθώς η ζωή του είναι μετρημένη και συντηρητική. Κυρίως απεχθάνεται να τον βαρύνουν ενοχές που αντιβαίνουν με το κοινωνικό και επαγγελματικό του στάτους.

Η διαχείριση των κεφαλαίων του : Έχει μία απ’ της καλύτερες διαχειρίσεις κεφαλαίων καθώς μετρημένες κινήσεις, σωστές επενδύσεις και αναζητά την ασφάλεια για δύσκολες περιόδους και όχι ρίσκο σε αμφίβολες επενδύσεις.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τον Αιγόκερω κάλεσε με στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990