Ερωτικά Ταρώ 11/1/2024


Για Πέμπτη 11/1/2023

ΚΡΙΟΣ
Οι καταστάσεις της μέρας φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι περισσότεροι από εσάς θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στον έρωτα και τα αισθηματικά ζητήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιθυμία σας για έρωτα κορυφώνεται. Με διάφορους τρόπους προβάλλετε τις επιθυμίες σας, τις διαθέσεις σας αλλά και την αγάπη σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Διώξετε τις ‘αρρωστημένες‘ καταστάσεις απ’ τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Νέες γνωριμίες και φλερτ σας δίνουν σήμερα μια ακαταμάχητη γοητεία. Με την αισιοδοξία σας κερδίζετε το παιχνίδι του έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες  νέες γνωριμίες φαίνεται να σας αναστατώνουν ακόμα και αν είστε ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής σας σχέσης.

ΖΥΓΟΣ
Από μία καινούργια οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμφανίζεστε ευπαρουσίαστοι και ευδιάθετοι γοητεύοντας τουλάχιστον τα πρόσωπα που καθημερινά συναναστρέφονται μαζί σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζονται οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας σωστή σχέσης ή την αναθέρμανση της υπάρχουσας. Θα δεχτείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και οι ερωτικές περιπέτειες θα χρωματίσουν την καθημερινότητα. Αφεθείτε στις όποιες προκλήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους περισσότερους από εσάς που θα θελήσουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990