Ερωτικά Ταρώ 19/1/2024


Για Παρασκευή 19/1/2023

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα διαφοροποιηθεί η αισθηματική σας ζωή. Θαυμάσια προβλέπεται να είναι η επικοινωνίας σας με το σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του ανθρώπου που είναι στο πλευρό σας. Για τους αδέσμευτους υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα αισθήματα σας ασκούν τρομερή δύναμη στη ζωή σας και σας κάνουν ευχάριστους και αισιόδοξους.  Ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με το σύντροφο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι σχεδιάζετε πως θα περάσετε τη μέρα σας με τον αγαπημένο/η σας. Τα σχέδιά σας εκπληρώνονται και αισθάνεστε ασφαλείς.

ΛΕΩΝ
Η αισθηματική σας ζωή μετά από τις δοκιμασίες που πέρασε ενισχύεται απ’ τις επιδράσεις της βραδιάς και εσείς αισθάνεστε να σταθεροποιείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για τους αδέσμευτους Παρθένους παρουσιάζονται σήμερα διαμέσου του φιλικού περιβάλλοντος κάποιες καινούργιες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η βραδιά δίνει ξανά χρώμα στην αισθηματική σας ζωή που εδώ και αρκετό καιρό έχει χάσει το νόημά της. Εκφράστε άφοβα τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση σας θα συναντήσει διάφορα προβλήματα εξαιτίας της εριστικής σας διαθέσεως που θα προέρθει από κάποια επαγγελματικά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματά του και να χαρεί τις ιδιαίτερες στιγμές που θα προκύψουν με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδιαίτερα ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση. Κάποιοι από εσάς θα «μπουν» στα έξοδα για να ικανοποιήσουν κάποια συναισθήματά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία προσωρινή αισθηματική ένταση πιθανόν να διαταράξει τη ζωή σας. Φροντίστε να μην τεντώσετε το σχοινί στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητικά για τα αισθηματικά σας.
Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990