Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 19/1/2024


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/1

ΚΡΙΟΣ
Καλή ημέρα για να σταθεροποιήσετε κάποια πράγματα στη ζωή σας αρκεί να μην εκνευριστείτε με τις ενέργειες κάποιων. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική του.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρχίστε από τώρα να αποταμιεύετε τις οικονομίες σας ώστε αργότερα να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με άνεση τα έξοδα. Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι ευχάριστη για την συντροφική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία κάποιου ατόμου στη δουλειά σας θα σας εκνευρίσει.  Μην αφήσετε τους άλλους να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να καταλάβει τις διαθέσεις σας. Πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα με τον/την αγαπημένο/η σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανόν να υπάρξει μία εριστική διάθεση απ’ τον σύντροφό σας ή ακόμα και οι δουλειές του να τον απασχολήσουν περισσότερο κλονίζοντας για λίγο τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε τις σκέψεις σας και κάποιες αποφάσεις σας στους άλλους και πλησιάστε σύντροφο και συνεργάτες για να βρεθείτε πιο κοντά μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συναντήστε τους φίλους σας και το βράδυ διασκεδάστε μαζί τους. Μην τους κουράσετε συζητώντας για την πορεία του χρηματιστηρίου.

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά εποικοδομητική και ευχάριστη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για κάθε είδους οικογενειακή σας υπόθεση. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια της σχέσης απωθημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δραστηριοποιηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις στην εργασίας σας αλλά φροντίστε να έχετε και εναλλακτικές λύσεις. Η επικοινωνία σας με το σύντροφο ή με τα πρόσωπα που έλκουν το ενδιαφέρον σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Η ευγένεια βελτιώνει τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για τα θέματα της δουλειάς σας. Οι πλανητικές θέσεις σας κάνουν αδικαιολόγητα κτητικούς προς το σύντροφό σας. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για όσους εργάζονται η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με την καριέρα τους. Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως το πρόσφατο παρελθόν να σας έδωσε κάποια μαθήματα και κάποια μηνύματα για το πώς θα κατευθυνθείτε. Αν η σχέση δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή της διαδικασίας του ξεκαθαρίσματος.

ΙΧΘΥΣ
Τα πράγματα θα είναι αρκετά καλύτερα σήμερα που θα ξαναβρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Αν έχετε ένα κρυφό έρωτα, σήμερα θα βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να έρθει στο φως.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990