Ερωτικά Ταρώ 20/1-21/1/2024


Για Σαββατοκύριακο 20/1-21/1/2024 

Για Σάββατο 20/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον αρκετών Κριών σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αγαπητοί Δίδυμοι! Χαρείτε τη μέρα με τον αγαπημένο/η σας και απομακρυνθείτε και οι δύο απ’ την καθημερινότητα που σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μιλήστε με το σύντροφό σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Στους αδέσμευτους θα προκύψουν ευκαιρίες γνωριμιών.
  
ΛΕΩΝ
Μην μεταφέρετε το άγχος των επαγγελματικών στο ταίρι σας. Αν δεν έχετε κάποια σχέση, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου που σας φλερτάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Προσέξτε τη συμπεριφορά σας προς τον αγαπημένο σας. Υποψίες και ερωτικοί αντίζηλοι βρίσκονται μόνο μέσα στο μυαλό σας και δεν έχουν καμία βάση.
  
ΖΥΓΟΣ 
Αδιαφορήστε για το όσα μπορούν να ακούγονται για το δεσμό σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή που είναι πιο αληθινή με τις ανάγκες σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Θαυμάσια ημέρα για τα ερωτικά σας! Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκονται στα ύψη. Φλερτάρετε, κατακτήστε, βρεθείτε με κόσμο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Διαχωρίστε τη θέση σας απέναντι σε φίλους που τελευταία έχετε την εντύπωση ότι σας βλέπουν διαφορετικά. Οι ισορροπίες είναι λεπτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο εγωισμός σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι ιδιαίτερα τονισμένα. Η σχέση σας με το σύντροφο περνώντας οι μέρες όλο και βελτιώνεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην κατσουφιάζετε… Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε κοντά στο σύντροφό σας ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και τακτοποιήστε τους προσωπικούς σας χώρους με τη βοήθεια του. 


Για Κυριακή 21/1/2024

ΚΡΙΟΣ
Ίσως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα καθώς θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι προσωπικές σχέσεις ευνοούνται.  Μια καλή ευκαιρία για κοινωνικές επαφές με το σύντροφο ή ακόμα και μικροδιασκέδαση με τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνετε για μια βόλτα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κάποιοι θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που θα καλύψει τα συναισθηματικά τους κενά. Μην εξιδανικεύετε άτομα που μπορεί αργότερα να σας πληγώσουν. 

ΛΕΩΝ
Η ερωτική σας εικόνα ενισχύετε και πάλι αγαπητοί Λέοντες και η μέρα σας βοηθά να εκδηλώσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Τολμήστε μία εκ βαθέων συζήτηση με το σύντροφό σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ουσιαστικό διάλογο και επικοινωνία.
 
ΖΥΓΟΣ 
Αποφύγετε να αναλύετε τη σχέση σας και να διαβρώνετε έτσι τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο. Κοιτάξτε να περνάτε ευχάριστες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Προσωπική και οικογενειακή ζωή θα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα. Σχέσεις με προβλήματα τείνουν να εξομαλυνθούν.    
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην επιμένετε να επενδύσετε περισσότερα στους άλλους εξιδανικεύοντας τόσο τους χαρακτήρες και την ποιότητα όσο και τις απώτερες προθέσεις τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην πέσετε το βράδυ στην παγίδα να επιβληθείτε στο σύντροφο. Τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια! Κάντε τη συμβίωσή σας ακόμη πιο αρμονική.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Ο σύντροφός σας έχει την διάθεση να σας στηρίξει ουσιαστικά. Αφήστε τον!  

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα αναζητάτε τη διασκέδαση μέσω φιλικών γνωριμιών. Σε κάποιους από εσάς μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990