Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 20/1/2024



ΣΑΒΒΑΤΟ 20/1

ΚΡΙΟΣ
Τo να βρίσκετε συνεχώς προφάσεις για να αποφύγετε κάποιους σίγουρα θα σας κουράσει και δεν είναι καθόλου σωστό. Μην διστάζετε να πείτε την αλήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Συγκρατήστε τα νεύρα σας και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο χειρισμό ηλεκτρικών συσκευών και στην οδήγηση. Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις για να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η μέρα φέρνει θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και θα έχετε την ανάγκη σήμερα να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες ευνοούνται αρκεί να είστε συγκεκριμένοι τεκμηριώνοντας τις απόψεις σας. Δεν θα είναι ευνοϊκή η μέρα καθώς τα λόγια του συντρόφου σας θα σας θίξουν. Γι΄ αυτή την κατάσταση φταίει η συμπεριφορά σας.

ΛΕΩΝ
Είναι πολύ πιθανόν τις βραδινές ώρες της μέρας κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσουν μία ψυχρή συμπεριφορά απ’ το σύντροφο τους. Αν αυτό σας συμβεί δεν σημαίνει πως δεν σας θέλει αλλά είναι κουρασμένος απ’ τις υποχρεώσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα σκεφτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα έχετε την ευχαρίστηση να τους προσφέρετε τη συντροφιά σας. Πετυχημένες θα είναι γενικά όλες οι συναντήσεις σας καθώς και οι δημόσιες σχέσεις.  

ΖΥΓΟΣ
Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Συμπεριφερθείτε όσο το δυνατόν πιο φιλικά προς το σύντροφό σας. Αναγνωρίστε τα προτερήματά του και δείξτε του την αγάπη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να γλεντήσετε το βράδυ μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας το Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα εκπέμπετε περισσότερη γοητεία. Οι ευκαιρίες για τη βελτίωση των αισθηματικών σας εμφανίζονται απρόσμενα και πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη από έξοδα αλλά μην ανησυχείτε εφόσον θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με σχετική άνεση. Η επικοινωνία σας με τον αγαπημένο/η σας θα είναι άριστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να διώξετε για λίγο απ’ τη σκέψη σας τα επαγγελματικά. Για τους αδέσμευτους, το δίλημμα θα είναι η υπέρβαση του εγωκεντρισμού και της ανεξαρτησίας με αντάλλαγμα την ανάπτυξη δεσμών.

ΙΧΘΥΣ
Εάν εργάζεστε τα πράγματα σήμερα θα είναι αρκετά ήρεμα και άνετα για να διεκπεραιώσετε κάποιες απ’ τις υποθέσεις σας. Θα υπάρξουν εμπόδια στην επαφή σας με τον/την αγαπημένο/η σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990