Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 7/1/2024


ΚΥΡΙΑΚΗ 7/1

ΚΡΙΟΣ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε κάθε πρόκληση και μην είστε τόσο ευσυγκίνητοι πληγώνοντας τον εαυτό σας. Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που σας δίνονται, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σας ζωή. Δείξτε με τον τρόπο σας την εμπιστοσύνη σας στον άνθρωπό σας. Συναντηθείτε με άτομα απ’ το περιβάλλον σας που γνωρίζετε πως σας εκτιμούν ιδιαίτερα και αφιερώστε λίγο απ’ τον πολύτιμο χρόνο σας στα αδέλφια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα κάνετε ενδοσκοπήσεις και ενδέχεται να μπλοκάρετε την άμεση συναισθηματική σας έκφραση, κρίνοντας τον εαυτό σας. Αφήστε τους εκνευρισμούς καθώς το ξέρετε καλά, ότι πάλι προσφερθήκατε να βοηθήσετε χωρίς κανείς να το ζητήσει και δεν προλαβαίνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι επιθυμίες σας, σας κάνουν κάποιες στιγμές σήμερα να έχετε συναισθηματικές εξάρσεις. Οι εφήμερες περιπέτειες έλκουν το ενδιαφέρον σας. Με λίγο παραπάνω ύπνο και καλύτερη διατροφή, θα ξεκουραστείτε αρκετά ώστε αύριο πάλι να επιστρέψετε στις δουλειές σας ανανεωμένοι.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε τις απόψεις σας και να είστε σίγουροι πως θα βρεθούν και άλλα άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Θα εμφανιστούν κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απρόσμενα συναισθηματικοί εμφανίζεστε ξαφνιάζοντας το σύντροφο με εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας. Προβάλετε μια ιδιαίτερη γοητεία. Ξεκουραστείτε σήμερα και φροντίστε να αποφορτιστείτε από το στρες της βδομάδας που πέρασε.

ΖΥΓΟΣ
Οι συζητήσεις οι οποίες θα στραφούν σε διάφορες κατευθύνσεις δε θα έχουν απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Η παρόρμηση σας θα σας οδηγήσει σε εφήμερες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως το ξενύχτι και οι διασκεδάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις δυνάμεις καθώς θα αισθανθείτε σήμερα κουρασμένοι. Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις για τις οποίες οι υπαίτιοι είστε εσείς. Αφήστε τα παράπονα και εκδηλώστε αγάπη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε συγγενικές υποθέσεις που σας προβληματίζουν. Εκδηλώσετε τον έρωτά σας. Ο σύντροφος θα σας ανταμείψει. Όσο για τους αδέσμευτους υπάρχουν προοπτικές για νέο ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σχέσεις με τον ισχυρό της οικογένειας δεν θα βρίσκονται σήμερα στην καλύτερη φάση. Προσπαθήστε, να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου  και τα προβλήματα του. Μην ανοίξετε συζήτηση για κρίσιμα θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας. Θα αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπά. Ζήστε τον Έρωτα και όλο του το μεγαλείο. Ας είστε σήμερα προσεχτικοί στις σχέσεις σας με τους συγγενείς και τα αδέλφια σας.

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στο περιβάλλον σας. Εκμεταλλευτείτε άφοβα τις ευκαιρίες. Σκεφθείτε μήπως έφτασε η εποχή για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή του γραφείου ή του σπιτιού σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990