Βρετανία: Προβλήματα στις μετακινήσεις και στην ηλεκτροδότηση λόγω κακοκαιρίας


Κοσμική αστρολογία - 3/1/2024 η Μαρία Μιχαήλου μίλησε για την Αγγλία τα καιρικά και για τα ΜΜΜ εδώ 28:42 https://www.youtube.com/watch?v=Si6UfwkT3jM&t=2106s

Ολόκληρες περιοχές στην κεντρική και νότια Βρετανία, κωμοπόλεις και χωρία, έχουν βυθιστεί στο νερό. Οι καταρρακτώδεις βροχές που έφερε η καταιγίδα Χενκ αφήνουν πίσω τους εκτεταμένα προβλήματα στο οδικό δίκτυο στο Νότιγχαμ και στο Ντερμπισάιρ.
Τουλάχιστον χίλια σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, από τους χειμάρρους, με τη στάθμη του νερού να αγγίζει, κατά τόπους, το ενάμισι μέτρο.

Ο ποταμός Τρεντ, υπερχείλισε και οι τοπικές αρχές έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σε κοινότητες κατά μήκος του ποταμού.

Τα σχολεία στις πληγείσες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά, μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά. Δρομολόγια τραίνων έχουν ακυρωθεί καθώς, μεγάλο τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου βρίσκεται βυθισμένο στο νερό σε Αγγλία και Ουαλία.

Αλλά και ανατολικά του Λονδίνου, εξαιτίας της κακοκαιρίας, η πυροσβεστική απεγκλώβισε τουλάχιστον 50 κατοίκους από τα σπίτια τους, που πλημμύρισαν, μέσα σε λίγη ώρα, από τις καταρρακτώδεις βροχές.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990