Ερωτικά Ταρώ 10/2-11/2/2024


Για Σαββατοκύριακο 10/2-11/2/2024 

Για Σάββατο 10/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου  σας. Μην ανοίξετε συζήτηση για κρίσιμα θέματα. Ας είστε και λίγο υποχωρητικοί.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε αγαπητοί μου Ταύροι για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητική για την σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Τα αναπάντεχα που συνέβησαν στην αισθηματική σας ζωή, σας επηρέασαν. Αφήστε το παρελθόν και δείτε με αισιοδοξία τη σημερινή μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η μέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σας ζωή που απλά εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε!
  
ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα στραφεί σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσετε από την παρέα σας. Υπάρχουν προοπτικές για μια αξέχαστη βραδιά.
  
ΖΥΓΟΣ 
Το σκηνικό της σημερινής βραδιάς επηρεάζεται θετικά την αισθηματική σας ζωή αγγίζοντας το τέλειο! Πλησιάστε το σύντροφο και ζήστε ευχάριστες στιγμές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως έχετε κυριαρχία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα με τις προδιαγραφές που παρουσιάζει, κάνει τους περισσότερους από εσάς νευρικούς και επιρρεπής σε πλαγιομετωπικές συγκρούσεις με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και εμφανίζεστε κυριαρχικοί. Μην αντιδράτε επιθετικά αν ο σύντροφος αντιδρά στα αποπνικτικά σας συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα δαπανήσετε για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή των περισσότερων από εσάς με την παρουσία ενός νέου προσώπου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο σύντροφός σας, σας εκπλήσσει με την τρυφερότητα, την αγάπη του και την κατανόησή του. Επιτέλους! τα προβλήματα του δεσμού σας, ξεπερνιούνται.


Για Κυριακή 11/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να βελτιωθούν τα αισθηματικά σας. Εξωτερικεύσετε τις βαθύτερες σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας. Περάστε ευχάριστα και απομακρυνθείτε απ’ τις δυσκολίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Καλό θα είναι να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείτε συναισθηματική σύγχυση.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κάποια καλά νέα από τη μια και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων από την άλλη φέρνει η σημερινή μέρα στα αισθηματικά των περισσοτέρων από εσάς.

ΛΕΩΝ
Οι συγκυρίες σήμερα επηρεάζουν αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να κρατήσετε τη σχέση σας ενδιαφέρουσα και ζωντανή.
 
ΖΥΓΟΣ 
Στην αισθηματική σας ζωή να ξέρετε πως τα τελεσίγραφα είναι επιβλαβή. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα λάθη σας. Πλησιάστε το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εκφράστε συναισθήματα, επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.  Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις, τραβούν το ενδιαφέρον σας.     
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα, εγκυμονεί καβγάδες και διαφωνίες με το σύντροφο και το ζήτημα είναι κατά πόσο φίλοι μου θα είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα εντυπωσιάζουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και κερδίζετε τις πρώτες εντυπώσεις. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα ο έρωτας σας παρασύρει! Τα μοιραία πάθη, οι έντονες απολαύσεις και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν την αισθηματική σας ζωή. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ασταθή πρόσωπα αν και …γοητευτικά. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990