Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 10/2/2024


ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανητικοί σχηματισμοί σας κάνουν αισιόδοξους εξωστρεφείς και αποκαλυπτικούς προς το περιβάλλον σας.
Τα συναισθήματά σας δημιουργούν εκπλήξεις στο ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες που τους δίνονται δεν είναι λίγες.  

ΤΑΥΡΟΣ
Καθώς φαίνεται θα βρεθείτε στο επίκεντρο του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα του φιλικού σας κύκλου. Θα δαπανήσετε περισσότερα χρήματα για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή σας με την παρουσία ενός νέου προσώπου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία φιλική ατμόσφαιρα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει σήμερα στη σχέση σας. Οι πλανήτες σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφο. Κάποιοι από εσάς θα βοηθηθούν οικονομικά απ’ την οικογένειά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα διαπιστώσετε πως διάγετε μια περίοδο της ζωής σας που χαρακτηρίζετε από τη διάθεσή σας να επικεντρωθείτε στα χειροπιαστά ωφελήματα. Η κατάσταση σήμερα στον αισθηματικό τομέα του ωροσκοπίου σας θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΛΕΩΝ
Τίποτε και κανένας δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας. Ο σύντροφος σας εκπλήσσει με την τρυφερότητα και την κατανόησή του. Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε, εγγυώνται η σχέση σας να διατηρηθεί επί μακρόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προχωρήστε σε μεταρρυθμίσεις που θεωρούνται πλέον απαραίτητες στη δουλειά σας. Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Αρκετοί σήμερα θα αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή παρέχει κοινωνική άνοδο.

ΖΥΓΟΣ
Εάν έχετε φίλους που βρίσκονται μακριά σας, καλό θα είναι να μάθετε τα νέα τους. Οι περισσότεροι θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Αποφύγετε να σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν αναστατώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διάφορες οικονομικές ανακατατάξεις και καθυστερήσεις εσόδων και πληρωμών θα προκύψουν στους περισσότερους από εσάς. Θαυμάσια ημέρα σήμερα για τα ερωτικά σας! Εκμεταλλευθείτε φίλοι μου τις διαθέσεις σας και διασκεδάστε με τον αισθηματικό σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν φανείτε υπεύθυνοι και με διοικητικές ικανότητες στα επαγγελματικά σας, θα ανταμειφθείτε ανάλογα. Διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και η σχέση σας επανέρχεται και πάλι στα επιθυμητά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις προθέσεις των άλλων και να κινηθείτε ανάλογα. Κάντε τους απολογισμούς σας. Αν η σχέση σας άντεξε από τους κραδασμούς αυτής της βδομάδας, μην διστάσετε να την οδηγήσετε σε επισημοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας εκτιμούν. Συναντήστε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. Αποφύγετε να βρεθείτε σε περιβάλλον που δεν σας ευχαριστεί και φροντίστε να ξεκουραστείτε.

ΙΧΘΥΣ
Εκτιμήστε οτιδήποτε είναι ευθύ ανεξαρτήτως απ’ τα προσωπικά σας συμφέροντα και τις ευαισθησίες σας.
Η σημερινή μέρα ευνοεί αισθηματικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες και έκφραση επιθυμιών. Εκδηλώστε την αγάπη σας. Θα βρείτε ανταπόκριση.


Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990