Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 11/2/2024


ΚΥΡΙΑΚΗ 11/2

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες προσωπικές σας σχέσεις, θα χρειαστεί να τις επανεξετάσετε καλύτερα. Το να κάνετε από κοινού σχέδια, είναι εποικοδομητικό. Οι αδέσμευτοι Κριοί, καλό θα είναι να έρθουν στη θέση του ατόμου που τους φλερτάρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Κυριαρχείστε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Αναζητάτε το ερωτικό πάθος και εκδηλώνετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό. Να είστε προσεχτικοί στην οδήγηση και μην υπερβάλετε για τον εντυπωσιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενδέχεται να αισθανθείτε εξαντλημένοι μετά απ’ τη χθεσινή διασκέδαση. Σε αυτό βέβαια ευθύνεται και η κακή διατροφή σας.
Οι αδέσμευτοι να περιμένετε νέες επαφές. Το πάθος σας ωθεί σε μια πιο εξωστρεφή συμπεριφορά που σας βοηθά να προβάλλετε την προσωπικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Το σύμπαν συνωμοτεί με το μέρος σας και σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Προσπαθήστε να μην σας καταβάλλουν κάποιες έμμονες ιδέες που έχετε.

ΛΕΩΝ
Καλή ημέρα για να βρεθείτε με τους φίλους σας, ή ακόμα και να αναλάβετε δράση σε κάποιο συλλογικό έργο.
Ο σύντροφος σας ζηλεύει και ίσως έχει δίκιο! Οι άτακτοι του ζωδίου σας καλά θα κάνουν να προσέχουν, καθώς ο κίνδυνος αποκαλύψεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το στιλ σας δεν περνά απαρατήρητο και κυρίως σε άτομα μικρότερης ηλικίας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες! Αποφύγετε να βρεθείτε σε περιβάλλον που δεν σας ευχαριστεί και φροντίστε να ξεκουραστείτε.
ΖΥΓΟΣ
Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να βρεθείτε με τους ανθρώπους που εκτιμάται. Μπορεί να εμφανίζεστε στον περίγυρο σήμερα ήρεμοι, αλλά με το σύντροφό σας θα είστε γεμάτοι πάθος και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ενδέχεται να πέσετε σε σφάλματα από τη λανθασμένη εκτίμηση περιστάσεων και γεγονότων. Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές. Ισχυρή θα είναι η επιθυμία σας να κατακτήσετε ή κατακτηθείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν αναλύσετε τις περιστάσεις που προηγήθηκαν πριν των γεγονότων που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα είναι εύκολο να βρείτε τις σωστές λύσεις. Οι πλανήτες σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διατηρείτε μια οπτική συλλογική και μια οικουμενική αντίληψη των πραγμάτων χωρίς να απορροφάστε ποτέ από την Ομάδα. Σήμερα τα άστρα θα σας ανταμείψουν με αρκετή δόση ρομαντισμού και αισιοδοξίας. ‘Πετάξτε‘ τα δυσάρεστα συναισθήματα λειτουργώντας θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις πολιτικές εξελίξεις και στα κοινωνικά ζητήματα. Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε στον έρωτα τομέα, σας βοηθά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ
Ένα ξαφνικό και ευχάριστο νέο από κάποιο φίλο θα σας βάλει στον πειρασμό να διασκεδάσετε το βράδυ μαζί του. 
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος και το σεξ-απήλ σας στα υψηλότερα επίπεδα!

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990