Ερωτικά Ταρώ 12/2/2024


Για Δευτέρα 12/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Το Σύμπαν σας υπόσχεται ερωτικές στιγμές! Οι αδέσμευτοι έχουν πιθανότητες να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η έκφραση του συναισθημάτων του παρορμητικού σας χαρακτήρα και η δυναμική σας παρουσία, αποπνέουν έναν ακαταμάχητο ερωτισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια συναισθηματική αντίθεση ίσως σας χαλάσει προσωρινά τη διάθεση. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο σύντροφος με πολλούς τρόπους ανοίγεται μπροστά σας κάνοντας τη μέρα σας ερωτική!  Τα συναισθήματά σας απογειώνονται!

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε απολαύστε με τον αγαπημένο σας κάποιες ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο σύντροφός σας, σας αποδεικνύει με κάθε τρόπο τη στοργή και την αγάπη του. Μην είστε ανασφαλείς στη σχέση σας. Δείτε τα πράγματα απ’ τη θετική όψη.

ΖΥΓΟΣ
Τα συναισθήματά σας προβλέπεται για σήμερα να είναι έντονα και υπάρχουν αρκετές προοπτικές για την εξέλιξη κάποιας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρουσιάζεστε εσωστρεφείς θέλοντας να προστατεύσετε το συναισθηματικό σας κόσμο από βαθιές πληγές. Η στάση αυτή δεν βοηθά τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα αισθηματικά θα δώσετε έμφαση! Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και αισθηματικές συναντήσεις θεωρούνται δεδομένες κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συμπαρασταθείτε στις ανασφάλειες του συζύγου σας. Η διασκέδαση σας θα συμβάλλει στην ανανέωση του ερωτικού σας δεσμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα σας είναι σχετικά εύκολο να διαπιστώσετε πως οι επιδράσεις της μέρας, φέρνουν θετικά μηνύματα για τη βελτίωση της αισθηματική σας ζωής.

ΙΧΘΕΙΣ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας και μην τους προβληματίζετε.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990