Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 12/2/2024


ΔΕΥΤΕΡΑ 12/2

ΚΡΙΟΣ
Η τύχη θα είναι με το μέρος σας αρκεί ελέγξετε την παρορμητική σας στάση. Κάθε είδους προκατάληψη, μόνον αρνητικά αποτελέσματα θα έχει. Ευεργετικό για τη σχέση σας με το σύντροφό σας θα αποδειχθεί το σημερινό βράδυ!

ΤΑΥΡΟΣ
Μιλήστε με τους συνεργάτες σας για τα επαγγελματικά σας και φροντίστε να συναντήσετε τον λογιστή σας. Με τον έρωτα να πλανιέται μέσα στον εργασιακό σας χώρο  αυξάνονται για αρκετούς από εσάς οι  πιθανότητες να αποκτήσουν έναν εραστή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διάφορα θέματα καθημερινότητας φαίνεται να σας απασχολούν αυξάνοντας το άγχος σας. Τα άστρα συνωμοτούν και σκηνοθετούν ότι καλύτερο για τη σχέση σας, ενώ το σημερινό βράδυ ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή φέρνοντας νέες κατακτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είστε δημιουργικοί. Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ κορυφώνεται. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές. Η σημερινή μέρα βελτιώνει τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην εργασία σας και ύστερα απαιτήστε απ’ τους προϊσταμένους σας τα δικαιώματα σας. Διασκεδάζετε και παραβρίσκεστε σε χώρος όπου η παρουσία σας γοητεύει το περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όποιος υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του, βγήκε χαμένος. Προσέξτε λοιπόν και μην ακολουθείτε τον ίδιο λανθασμένο δρόμο.
Ευνοϊκή η σημερινή μέρα για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αν και σας παρασύρει σε έξοδα για την ψυχαγωγία σας.

ΖΥΓΟΣ
Μην αναμιχθείτε με κερδοσκοπικές επιχειρήσεις που επιφυλάσσουν ρίσκο. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας ή να έχετε μία νέα γνωριμία που θα σας εντυπωσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα καλά νέα στη δουλειά σας και οι ευκαιρίες για κάτι καινούργιο σας γεμίζουν αισιοδοξία. Κάντε προσπάθειες για την πορεία του δεσμού σας. Το απόγευμα φέρνει συναισθηματικά προβλήματα και σε άλλους μία σχέση που για ειδικούς λόγους δεν θα θέλουν να αποκαλυφθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μεταφυσική όπως και τα ζητήματα της ψυχικής καλλιέργειας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας. Ενεργήστε με περισσότερη σκέψη στα αισθηματικά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στρέφετε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα και στο ευρύτερο περιβάλλον σας αντλώντας πληροφορίες. Ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας και κάντε οτιδήποτε για την ανανέωσή της. Εκδηλώστε την αγάπη σας. Σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απ’ τη φύση σας είστε επαναστατικά άτομα και δεν ανέχεστε τους περιορισμούς από οποιοδήποτε άτομο. Συμπεριφέρεστε με τρόπο ανάρμοστο προς τον αγαπημένο σας. Η στάση σας αυτή μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ
Η καριέρα σας και γενικότερα ο επαγγελματικός σας χώρος φαίνεται πως θα ευνοηθούν απ’ τις εξελίξεις που προήρθαν απ’ τις πρόσφατες αποφάσεις σας. Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ερωτικές στιγμές, αρκεί να μην γίνετε αδικαιολόγητα κτητικοί προς το ταίρι σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990