Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12 Φεβρουαρίου - 18 Φεβρουαρίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυξημένες θα είναι οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις σας αυτή τη περίοδο. Τις μέρες αυτές κάποιοι από εσάς, θέλοντας να ξεφύγουν απ’ την καθημερινότητα, θα προγραμματίσουν ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής. 
Οι συζητήσεις σας θα είναι ευχάριστες και θα σας διευκολύνουν να βελτιώσετε σημαντικά το προφίλ σας προς τους άλλους, οι οποίοι θα σας χαρακτηρίσουν για την μόρφωση και τη πλατιά γκάμα των γνώσεών σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε σε ετοιμότητα να επέμβετε όποτε το θεωρήσετε απαραίτητο. 
Η άποψη των συνεργατών σας φαίνεται να είναι περισσότερο από απαραίτητη καθώς θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε τις επιχειρήσεις σας.
Αποφύγετε να κρίνετε συναδέλφους και υφισταμένους για καταστάσεις που έτσι και αλλιώς θα άλλαζαν τους κανόνες και τις δομές της επιχειρήσεώς σας. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Όσον αφορά τα αισθηματικά σας οι μέρες αποδεικνύονται ευνοϊκές. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα ευνοηθούν και θα βρείτε ανταπόκριση στο φλερτάρισμα σας.
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και περάστε αξέχαστες στιγμές μαζί του και με τους φίλους σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στον οικονομικό τομέα θα διαπιστώσετε πως υπάρχει εύνοια χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις οικονομικές σας δυνατότητες.
Ανέλπιστα κέρδη που πιθανόν δεν είχατε υπολογίσει και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις θα προκύψουν τις δύο πρώτες ημέρες αυτής της περιόδου.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα παρουσιάζεστε υπεραισθητοί εκλαμβάνοντας τις έντονες εκδηλώσεις των άλλων ως βίαιες και επιθετικές εναντίον σας. Οι ευγενικές κουβέντες κερδίζουν έναντι του σαρκασμού που καλό θα είναι να αποφεύγετε τουλάχιστον γι’ αυτή την περίοδο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δείξτε σύνεση και ρεαλισμό στα επαγγελματικά σας και προχωρήσετε …σιωπηλά σχέδια και προγράμματα. 
Οι κρυφές ικανότητές σας θα εκδηλωθούν δημιουργώντας μία άλλη κατάσταση πραγμάτων.
Στη δουλειά σας ίσως θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές, γνωρίζοντας ήδη πως η επιτυχία απαιτεί μεγάλες προσπάθειες από μέρους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο σύντροφος, φαίνεται να μην είναι τώρα σε θέση να δεχτεί όπως άλλοτε τις παραξενιές κάποιων του ζωδίου σας και τον εγωισμό τους, ενώ παράλληλα θα θελήσει να έχει τον «πρώτο λόγο» στη σχέση σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε κάθε άσκοπη αγορά και να είστε προσεχτικοί στην διαχείριση κεφαλαίων στις 14, 16 Φεβρουαρίου που το πλανητικό σκηνικό σας παρασύρει σε καταναλωτικές και ανεξέλεγκτες τάσεις.
Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποια απρόβλεπτα έξοδα τα οποία θα μειώσουν σημαντικά τα οικονομικά σας αποθέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Αποφύγετε συγκρούσεις με το περιβάλλον για ασήμαντους λόγους και ιδιαίτερα με το σύντροφό σας που θα είναι φορτωμένος με άγχος και ένταση απ’ τις δραστηριότητές του.
Η συγκεκριμένη περίοδος, δίνει δυνατότητες ανάπτυξης σχέσεων και υλοποίησης στόχων. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικές σας κατευθύνσεις αποδίδουν τα αναμενόμενα κέρδη και επεκτείνουν τη φήμη σας στον εργασιακό σας χώρο. 
Το διάστημα μεταξύ 13 με 16 Φλεβάρη βοηθά τους Διδύμους του πρώτου δεκαήμερου να καταρτίσουν επαγγελματικά προγράμματα και να προωθήσουν τα προϊόντα της επιχειρήσεώς τους.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα αναζητάτε περισσότερες απολαύσεις στην ερωτική σας ζωή καθώς και τις στιγμές που θα σας επιτρέψουν  να εκφράσετε με άνεση τις επιθυμίες σας. Είναι πολύ πιθανόν οι Διδύμοι του πρώτου δεκαημέρου να αντιμετωπίσουν ψυχρή και αδιάφορη συμπεριφορά απ’ το σύζυγό τους στις 17 και 18 του μήνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σας, θα βελτιωθούν καθώς αναγνωρίζονται οι επαγγελματικές σας προσπάθειες. Κάποια δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας οδηγούν σε υπέρογκα έξοδα στα μέσα της βδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Συναντήστε συγγενικά σας πρόσωπα και ενδιαφερθείτε για τους προβληματισμούς τους.
Σταδιακά καθώς περνούν οι μέρες της βδομάδας εξωτερικεύετε τις επιθυμίες σας προς το περιβάλλον και δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι διοικητικές σας ικανότητες, θα είναι στο προσκήνιο, θέλοντας να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις. Στις επαγγελματικές σας προσπάθειες, θα διαπιστώσετε πως υπάρχει εύνοια απ’ το κοινό. 
Κινηθείτε με σιγουριά σε νέες δραστηριότητες και φροντίστε να είστε πιο ευέλικτοι στον τομέα της πώλησης. Ίσως κάνοντας κάποιες προσφορές ή δώρα, να κερδίσετε περισσότερους πελάτες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κοινωνικοί, ευχάριστοι, παρουσιάζεστε τώρα, βλέποντας τα πράγματα με αισιοδοξία, που την αντανακλάτε και στον περίγυρο, κερδίζοντας τουλάχιστον τις πρώτες εντυπώσεις.
Οι αλλαγές τις εμφάνισης και συμπεριφοράς του συντρόφου, έλκουν και πάλι το ενδιαφέρον σας, αφυπνίζοντας τη σχέση σας και αμβλύνοντας ουσιαστικά τις αντιθέσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πολλοί από εσάς, φαίνεται να ξοδεύουν αυτή τη βδομάδα κάποια χρήματα για την βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης.
Οι πλανητικές επιδράσεις της βδομάδας σας προτρέπουν να κάνετε κάποια έξοδα για να προβληθείτε κοινωνικά.

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα θα θέλετε να απομακρυνθείτε με κάθε τρόπο απ’ τους καθημερινούς σας ρυθμούς. Το Σάββατο φαίνεται να κλείνεστε για λίγο στον εσωτερικό σας κόσμο κάνοντας τις απαραίτητες ανασκοπήσεις και μία ουσιαστική ανασυγκρότηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για τους περισσότερους από εσάς, καθώς θα δείτε να ολοκληρώνονται τα σχέδια σας και να πλησιάζετε στόχους και προγράμματα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. 
Το Σάββατο ενδέχεται να αισθανθείτε μια γενική κόπωση που θα προέρθει απ’ την καταβολή δυνάμεων για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τα ερωτικά σας συναισθήματα και θα εκπέμπετε κάποια γοητεία στον ερωτικό σας σύντροφο.
Ο σύντροφος θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σας ενισχύοντάς σας αισθηματικά και οικονομικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθώς φαίνεται οι περισσότεροι Λέοντες θα παρασυρθούν στα μέσα της βδομάδας σε κάποια έξοδα που μπορεί να μην είναι αναγκαία αλλά δίνουν κι’ αυτά χρώμα στην απρόσωπη καθημερινότητα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Τώρα θα αγωνιστείτε για να επιβάλλετε τις απόψεις σας και για να υλοποιήσετε τους σκοπούς σας, αλλά αυτό είναι πολύ πιθανό να φέρει με τη σειρά του προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις. 
Μία προσωρινή εσωτερική αναστάτωση είναι πολύ πιθανή να παρουσιαστεί στα μέσα της βδομάδας που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους Παρθένους του Τρίτου δεκαήμερου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Την Δευτέρα και την Τρίτη θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις τρέχουσες υποχρεώσεις. 
Στο πέρασμα των ημερών οι περισσότεροι από εσάς θα αισθάνονται καταβεβλημένοι εγκαταλείποντας μέρος των εργασιών τους. 
Μία προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο σκοπό χωρίς προσωπικές βλέψεις, θα σας δώσει το αίσθημα της ικανοποίησης έστω και χωρίς ανταπόκριση μετά τις 14/2ου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τη βδομάδα αυτή όμως φίλοι μου θα διαπιστώσετε πως ο σύντροφος σας έχει καλή διάθεση και θέλει να συμπαρασταθεί με τον τρόπο του στους καθημερινούς σας προβληματισμούς.  
Βρίσκεστε σε ένα διάστημα που θα πρέπει να γλεντήσετε και να χαρείτε τη ζωή με τις στιγμές που θα σας προσφέρει με τον αισθηματικό σας σύντροφο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φροντίστε για τα κεφάλαια σας και να μην ξοδέψετε τα οικονομικά του συντρόφου σας ασυλλόγιστα. Κάποιοι από εσάς θα βοηθηθούν οικονομικά από άλλους για την επέκταση της εργασίας τους.

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μία περίοδος αρκετών μετακινήσεων και επαφών με πολλά και διάφορα πρόσωπα.
Ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα, καθώς θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αισθανθείτε αισθηματική πληρότητα, ενώ κάποια ταξίδια αναψυχής θα είναι στο προσκήνιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ξεκαθαρίστε κατά κάποιο τρόπο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μην κουβαλήσετε το άγχος σας στο χώρο του σπιτιού σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 
Πιθανόν να χρειαστεί να προσφέρετε τώρα την επαγγελματική σας βοήθεια σε άτομα που εκτιμάτε ή βλέπετε ερωτικά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να εισπράξετε την αμοιβή σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το άμεσο περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση. 
Πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια ή αισθηματική απόλαυση μετά τις 16 Φεβρουαρίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, ιδιαίτερα εάν ασχολείστε με το εμπόριο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μία περίοδος που ενδέχεται να εκδηλώσετε ανασφάλειες και μία νευρική συμπεριφορά. Όμως και πάλι θα κρατήσετε την υπομονή σας, αλλά αυτό μπορεί να έχει άσχημες επιδράσεις στην ψυχοσύνθεσή σας
Κάποιες ενδιαφέρουσες κοινωνικές γνωριμίες φαίνεται να σας βοηθούν με τον τρόπο τους να ξεφύγετε απ’ την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά επαγγελματικά σχέδια και  συνεργασίες. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις της τεχνολογίας και αποκομίστε επιπλέον εξειδικευμένες επαγγελματικές γνώσεις και πληροφορίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση που θα βρείτε από το άλλο φύλο τις μέρες αυτές θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου. Η γοητείας σας, φροντίζει να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις, ειδικά το Σαββατοκύριακο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διάθεσή σας για οικονομική εξασφάλιση και επέκταση θα σας κατευθύνει να δραστηριοποιηθείτε σε κάποιες δουλειές που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Διανύετε μία περίοδο εσωτερικών αναζητήσεων και ανακατατάξεων. Αυτή τη βδομάδα θα ανακαλύψετε αρκετά στοιχεία για τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. ]

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ίσως να πιστέψετε ότι κάποιοι έρχονται σε αντιπαράθεση μαζί σας και να σας προκαλέσει το γεγονός αυτό ένταση στις επαγγελματικές σχέσεις.  
Όσο και αν θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας, εντελώς μόνοι, θα πρέπει να το αποφύγετε και να συνεργαστείτε τουλάχιστον γι’ αυτή την περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες αισθηματικές γνωριμίες ίσως να προκύψουν από το φιλικό σας περιβάλλον. Εκφραστείτε με το δικό σας τρόπο και κατακτήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα φαίνεται να προκύπτει μία αισθητή αύξηση στα έσοδά σας. Μετά τις 15/2ου θα ενδιαφερθείτε για την απόδοση των συνεργασιών σας και ο σύντροφος θα σας ζητήσει περισσότερα χρήματα για τα προσωπικά του έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό, προβλέπεται να σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σας, ενώ ελάχιστος ελεύθερος χρόνος φαίνεται να σας μένει.
Σύντομα θα έρθουν τα αποτελέσματα κάποιας συμφωνίας.
Τώρα θα πρέπει να εργαστείτε ακόμη περισσότερο, καθώς θα παρουσιαστούν αυξημένες υποχρεώσεις ιδιαίτερα στην εργασία σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μην χαθείτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο μεγάλη αξία, καθώς προέχει να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να κρίνετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά γίνεται. Η εποχή σας βοηθά να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, αρκεί να μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πιθανόν να σκεφθείτε κάποιον παλαιότερό σας έρωτα και να αισθανθείτε ότι έχετε μπλοκαρισθεί συναισθηματικά. Φροντίστε να μην υπάρξουν προβλήματα στις ερωτικές σας σχέσεις διότι πιθανόν να είναι η αρχή του τέλους για αυτές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε αρκετά καλό επίπεδο θα κυμανθούν τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, επιτρέποντάς σας να μπορέσετε να προσφέρετε περισσότερα αγαθά και διασκέδαση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η διάθεση σας σε συνδυασμό με τη φυσική κατάστασή σας και αντοχή θα σας προτρέψουν να δραστηριοποιηθείτε ακόμα περισσότερο σε οποιονδήποτε τομέα σας ευχαριστεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Διακοσμήστε λίγο το χώρο που εργάζεστε και δεχθείτε τις θετικές επιρροές στην παραγωγικότητά σας.
Η αισιοδοξία, και η πίστη γενικότερα στον εαυτό σας, βοηθούν για κάθε είδους δραστηριότητες, φέρνοντας επιτυχία στην επίτευξη στόχων, συλλογικών σκοπών και προγραμμάτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες αισθηματικές γνωριμίες ίσως να προκύψουν από το φιλικό σας περιβάλλον.
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας, τώρα που ο έρωτας θα κυριαρχήσει στη ζωή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό, ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα εισοδήματα ή ακόμη και κέρδη από τυχερά παιχνίδια.
Μην υπερβάλλετε σε άσκοπα έξοδα και αγορές, χρεώνοντας υπερβολικά την πιστωτική σας κάρτα.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αναζητήστε διεξόδους μέσα από τα χόμπι σας, ενώ κάποιες ενέργειές σας ίσως να χαρακτηρισθούν επικίνδυνες τώρα, που κάτι ανάλογο σας γοητεύει.
Στα μέσα της βδομάδας θα εμφανιστείτε παρατηρητικοί και αποτιμητές της ανθρώπινης συμπεριφοράς καταγράφοντας τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Μην επιτρέψετε σε στενάχωρες καταστάσεις να σας ρίξουν την ψυχολογία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η δραστηριότητά σας προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη τις μέρες αυτές που θα θέλετε να τακτοποιήσετε τρέχοντα επαγγελματικά ζητήματα. Το πλανητικό σκηνικό στις 12, 13 και 16 διευρύνει τις επαγγελματικές σας σχέσεις και καθορίζει τις επαγγελματικές σας αρμοδιότητες.
Πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας εάν κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να ακούτε τη γνώμη τους

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρισκόσαστε σε μία περίοδο όπου σας δίνονται οι ευκαιρίες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας να επεκτείνετε φιλικές και αισθηματικές γνωριμίες και ν’ αμβλύνετε τις όποιες διαφορές υπάρχουν με το σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές τα οικονομικά σας θα κυμανθούν σε καλά επίπεδα. Στα τέλη της βδομάδας πρέπει να προσέξετε τους χειρισμούς σας και να μην παρασυρθείτε απ’ το περιβάλλον σας σε άσκοπες δαπάνες.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990