Ο Άρης στον Υδροχόο


Συνεχίζοντας ο δυναμικός Άρης το ταξίδι του στον Ζωδιακό, περνά στις 13/2/2024 και ώρα 08:05 π.μ. στο Ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23/3/2024 και ώρα 01:48 π.μ..
Ο Άρης απ’ το Ζώδιο του Υδροχόου χαρίζει ευφυΐα και διάθεση να αγωνιστεί για κοινωνικά αίτια και να δράσει αλτρουιστικά αλλά συχνά έρχεται αντιμέτωπος με οιοδήποτε προσπαθεί να περιορίσει ή να μηδενίσει τον αγώνα του για ένα καλύτερο αύριο που θέλει να χαρίσει στο σύνολο.
Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο ευνοεί πρωτίστως Υδροχόους αλλά και Δίδυμους και Ζυγούς καθώς επίσης Κριούς και Τοξότες.
Αρνητική είναι η διέλευση του Άρη απ’ τον Υδροχόο για Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς που θα αισθανθούν ένταση, θα έχουν ροπή σε προστριβές και ατυχήματα.
Στο Ωροσκόπιο της χώρας μας (3/2/1830), η διέλευσή του απ’ τον Υδροχόο φαίνεται να φέρνει προστριβές στο κυβερνητικό σχήμα αλλά ταυτόχρονα και ένα πείσμα και αγώνα για να κρατηθεί, ενώ οι διεκδικητές της κυβερνητικής θέσης φαίνεται να κάνουν λανθασμένες κινήσεις για την κατάκτησή της.

Από τον Κώστα Κονδύλη
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Άρη απ’ τον Υδροχόο θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990