Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, από τις 16/2/2024 18:05 μέχρι τις 11/3/2024 23:52 θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Υδροχόου.
Αναλυτικά η επίδρασή της στα 12 Ζώδια.

Κριός
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 11ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, σας φέρνει σε μεγαλύτερη επαφή με φίλους και ομοϊδεάτες. Ίσως μία φιλική σχέση να εξελιχθεί σε στενότερη.

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο Μεσουράνημα του Ηλιακού σας Χάρτη, φέρνει επαγγελματικές και κοινωνικές επιτυχίες! Η επαγγελματική σας φήμη απλώνεται και σας φέρνει νέους θαυμαστές που επιδρούν και στην ερωτική σας ζωή!

Δίδυμοι
Αναζητάτε τον έρωτα αλλά έχετε ταυτόχρονα μία διαφορετική διάθεση για να τον ζήσετε. Φιλοσοφείτε τον Έρωτα και έχετε τη διάθεση να τον ζήσετε με τέτοιο τρόπο που θα αυξήσει τις εμπειρίες σας. Ταξίδια αναψυχής και έρωτες με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση από εσάς.

Καρκίνος
Στην ερωτική σας ζωή θα υπάρξει πάθος και έντονη σεξουαλική διάθεση. Τα πείσματα και η ζήλεια δε χωρούν σ’ αυτή τη χρονική περίοδο και θα πρέπει να τα ελέγξετε για να μην βγουν προς το σύντροφό σας.

Λέων 
Η Αφροδίτη απέναντι από το Ζώδιό σας, φέρνει ερωτική για εσάς διάθεση στο σύντροφό σας. Στις μακροχρόνιες σχέσεις σας θα προκύψει βελτίωση καθώς θα υπάρξει το ερωτικό κλίμα ταυτόχρονα με φιλική διάθεση.

Παρθένος
Η Αφροδίτη απ’ τον 6ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, φέρνει καλύτερες σχέσεις στην εργασία σας με τα άτομα που καθημερινά εργάζονται μαζί σας. Ενδέχεται να υπάρξει φλερτάρισμα στον εργασιακό σας χώρο.

Ζυγός
Η Διέλευση του Κυβερνήτη του Ζωδίου σας στον 5ο οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, φέρνει ερωτικές στιγμές στη ζωή σας. Διανύετε μία απ’ τις καλύτερες περιόδους του 2018 ενώ στους αδέσμευτους θα προκύψουν νέες ευκαιρίες.

Σκορπιός
Αγαπητοί Σκορπιοί, η Αφροδίτη απ’ τον 4ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου βελτιώνει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς θα σκεφτούν να συμβιώσουν με τον/την αγαπημένο/η τους και η σχέση τους να γίνει ιδιαίτερα συντροφική.

Τοξότης
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, αυξάνει τις επαφές σας και τις επικοινωνίες σας με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ ο τρόπος που κινήστε καθημερινά στο περιβάλλον σας, σας χαρίζει έναν ερωτισμό όπου γίνεται αντιληπτός και ενδέχεται να σας φέρει μία νέα γνωριμία.

Αιγόκερως
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο και στο 2ο Ηλιακό Σπίτι του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου αυξάνει τα έξοδα σας για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Τώρα έχετε διάθεση να ζήσετε ευχάριστα και ξοδεύετε για απολαύσεις. Αποφύγετε να γίνετε κτητικοί προς τον/την αγαπημένο/η σας.

Υδροχόος
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζώδιό σας, ενισχύει την εικόνα σας και τον ερωτισμό σας, φέρνοντας τα πρόσωπα που επιθυμείτε κοντά σας. Τώρα έχετε ευκαιρίες να ζήσετε έντονες και ερωτικές στιγμές. Καλή εποχή για αλλαγές σε στυλ και ντύσιμο. 

Ιχθείς
Η Αφροδίτη απ’ το 12ο Σπίτι του Ηλιακού σας Χάρτη, ενδέχεται να σας φέρει ερωτικό πλήγμα. Φανείτε προσεχτικοί στις αποφάσεις σας σε σχέση με την αισθηματική σας ζωή και μην εντυπωσιάζεστε εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις. 

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τον Υδροχόο που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει καλέστε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990