Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ


Αφροδίτη στον Υδροχόο, ή ο συνδυασμός του έρωτα με τη φιλία!

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, στις 16 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:05 π.μ. θα περάσει στο Ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι 11/3/2024 23:52, δίνοντας μία διαφορετική διάσταση στον έρωτα και τις τέχνες. Σ’ αυτό το Ζώδιο, αναζητά μέσα απ’ τις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως τις ερωτικές τη συνύπαρξη μέσω της ελευθερίας, τον έρωτα και ταύτιση του μέσα απ’ τα κοινά ενδιαφέροντα και τη ροή ιδεών και πληροφοριών και οι σύντροφοι να έχουν ελευθερίες στις σχέσεις τους και φιλική συμπεριφορά του ενός προς τον άλλον. Εδώ δε χωρά ούτε το πείσμα ούτε η ζήλεια ή η πιεστικές συμπεριφορές, ούτε φυσικά και οι υποχωρήσεις. 
Η αρμονία ανάμεσα στο Φυσικό, το Συναισθηματικό και το Νοητικό Πεδίο στο Ζευγάρι δίνει μία διάσταση, συχνά ασυνήθιστη για την κοινωνία όπου τον Έρωτα τον έχει ταυτίσει με πάθος και χασούρα ταυτόχρονα, με θυσίες και εξαπατήσεις, με ταχυκαρδίες και κουτές καψούρες. Η Αφροδίτη λαμβάνει μία διαφορετική εικόνα στο Ζώδιο του Υδροχόου. Το συναίσθημα δεν μπορεί να υπερβεί τη λογική. Τη λογική του Υδροχόου όπου συνυπάρχει η παρουσία του Ουρανού ως Κυβερνήτη και του Συγκυβερνήτη Κρόνου. Η Συμπαντική Αλήθεια, δια της οποίας η ατομικότητα υφίσταται ώστε να αναδειχθεί το «Όλον», είναι αυτονόητη εδώ μέσα από τις σχέσεις. Η ανάγκη για ελεύθερη έκφραση, γίνεται εδώ απαίτηση για ελευθερία μέσα στις σχέσεις αλλά ταυτόχρονα με σεβασμό προς το ταίρι.
Η Αφροδίτη επιδρά και στις Τέχνες. Εδώ η Αφροδίτη απ’ τον Υδροχόο αναδεικνύει την εσώτερη τάση για δημιουργικότητα, μεταμορφώνεται, εν δυνάμει, σε επαναστατικότητα και αντίδραση. Η έλλειψη του χαρίσματος της Ηγεσίας, οδηγεί στον αντικομφορμισμό και την εκκεντρικότητα. 
Όσα και να γράψει, κανείς, αποδεικνύονται μάλλον ανεπαρκή και άστοχα. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει κατανοητός ο τρόπος σκέψης και η νοοτροπία ενός Καλλιτέχνη επηρεασμένου απ’ την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Διατηρεί, πάντοτε, μια οπτική συλλογική, μια οικουμενική αντίληψη των πραγμάτων, χωρίς να απορροφάται ποτέ από την Ομάδα. Επιθυμεί τη συνένωση, επιδιώκει την ομοιογένεια, λειτουργώντας - την ίδια στιγμή - χωριστικά…
Η θέση τη Αφροδίτης στον Υδροχόο ευνοεί τα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμο – Ζυγό – Υδροχόο), καθώς και Τοξότη και Κριό όπου μέσα από τις σχέσεις τους –ερωτικές αλλά και φιλικές- τους χαρίζει απλόχερα διασκέδαση, ψυχαγωγία, αρμονική συνύπαρξη και ανταλλαγή ιδεών.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τον Υδροχόο που είναι καθοριστική στην πορεία αισθηματικών θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Καλέστε στο 14990.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990