Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 16/2/2024


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/2

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να έχετε την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει αποφασίσετε όπως θέλετε. Οι συνθήκες φαίνεται να μην ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας στο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πρωί θα ταλαιπωρηθείτε από την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχήσει και εσείς θα  εγκαταλείψετε μέρος του ορθολογισμού σας. Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες να περιμένετε σήμερα μία αύξηση του όγκου της εργασίας σας. Η μέρα …συνωμοτεί και πάλι απόψε το βράδυ φροντίζοντας με τον τρόπο του να βελτιώσει περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την σημερινή μέρα θα εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις και τη στάση σας απέναντι στις παγκόσμιες εξελίξεις. Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει και ζήστε έντονα μαζί του!

ΛΕΩΝ
Η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη. Δέχεστε θετικά σχόλια για την εμφάνισή σας και κερδίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε να είστε συνεπείς απέναντι στον εργοδότη και τους προϊσταμένους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκφράστε άφοβα τη γνώμη σας και προσπαθήστε να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους με τον αγαπημένο/η σας, παραδεχτείτε πως τον κουράσατε. Κάντε οτιδήποτε για την εξομάλυνση της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ
Χρειάζονται σταθερές αποφάσεις και όχι παρορμητισμό τα επαγγελματικά. Η ρουτίνα της καθημερινότητας και το άγχος σας για τα οικονομικά σας έχει κουράσει. Βρείτε τρόπους να περνάτε ευχάριστα τις ώρες που είστε μαζί με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχοντας αυτοπεποίθηση επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας στα δικά σας θέματα. Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει επιτυχίες. Πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια περιπέτεια. Η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τις πρωινές κυρίως ώρες τις μέρας η επικοινωνία σας θα είναι άνετη και αποτελεσματική στη μετάδοση των ιδεών σας. 
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Διασκεδάστε και αποκαλύψτε τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή ημέρα για να εκπληρώσετε τους στόχους σας, να αναλάβετε επιπλέον εργασίες και να συνάψετε καινούργιες συμφωνίες. Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε εξωτερική επίδραση που μπορεί να φέρει αρνητικά επακόλουθα στη σχέση σας. Θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας θα βρίσκετε σε καλά επίπεδα και θα έχετε έντονη την ανάγκη της ψυχαγωγίας. Οι συναναστροφές σας, οι φιλίες και οι κοινωνικές σας σχέσεις, σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα τυχόν συναισθηματικά σας προβλήματα. Διασκεδάστε.

ΙΧΘΥΣ
Το ενδιαφέρον σας, θα στραφεί σε οικονομικά και περιουσιακά, θέλοντας να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Πλησιάσετε το σύντροφο και ξεχάστε τις διαφορές και τα εμπόδια που υπήρξαν μεταξύ σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990