Ερωτικά Ταρώ 1/3/2024


Για Παρασκευή 1/3/2023

ΚΡΙΟΣ
Κάποιοι από εσάς θα ζήσουν ένα ερωτικό ειδύλλιο κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κάποιοι άλλοι θα γοητευθούν απ’ την παρουσία του εργοδότη τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Σαν άτομα, οι περισσότεροι από εσάς θα είναι ευτυχισμένοι όταν θα καταλάβουν την αξία του διαλόγου με το σύντροφό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανεξαρτησία σας ωθεί ν' απορρίψετε κάθε σύνδεσμο. Σαν τον άνεμο, αλλάζετε διεύθυνση ανάλογα με τις ακατανίκητες επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προβλήματα νευρικής φύσης από συναισθηματικές καταπιέσεις φαίνεται να προκαλούνται σήμερα στους περισσότερους από εσάς.

ΛΕΩΝ
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφό σας που κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε μακρόχρονες αντιλήψεις που εμπόδιζαν τη συναισθηματική σας ολοκλήρωση.

ΖΥΓΟΣ
Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν σήμερα με ψυχικό σθένος και αισιοδοξία. Η σχέση σας μπορεί να δοκιμάζεται αλλά δεν κινδυνεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον θα είναι αρμονικές. Αναζητώντας κάποιοι από εσάς αλλαγή, είναι πιθανόν σήμερα να ξεκινήσουν μία νέα περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις γνωριμίες. Το κυνήγι της εμπειρίας μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα που σας βλέπουν σαν ερωτικό αντικείμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το βράδυ θα έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά εξετάστε πρώτα ένα είναι αληθινά και αν έχει τη διάθεση ο σύντροφος να τα ακούσει.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα κυριαρχηθείτε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Αναζητάτε το ερωτικό πάθος και εκδηλώνετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό.

ΙΧΘΕΙΣ
Το να κάνετε σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό για τη σχέση σας. Το να πείτε όμως μεγάλα λόγια, θα αποδειχθεί καταστροφικό.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990