Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 1/3/2024


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/3

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να είστε κατανοητοί και φυσικά αληθινοί, ώστε να μην δημιουργηθούν αργότερα παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Τη σημερινή μέρα τα αισθηματικά σας ευνοούνται. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας και μην κινήστε μόνο με γνώμονα το ένστικτο της ασφάλειας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μία καινούργια γνωριμία, αναστατώνει τους αδέσμευτους. Θα προκύψουν κέρδη μέσω κάποιων επιτυχημένων συνεργασιών που κάνατε στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετές είναι οι δραστηριότητες σας, όπως επίσης και τα ενδιαφέροντά σας και δεν θα σας μένει και πολύ ελεύθερος χρόνος. Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τίποτε και κανένας δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας. Ο σύντροφος σας εκπλήσσει με την τρυφερότητα και την κατανόησή του. Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε, εγγυώνται η σχέση σας να διατηρηθεί επί μακρόν.

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα επηρεάζεται θετικά την αισθηματική σας ζωή αγγίζοντας το τέλειο! Πλησιάστε το σύντροφο και ζήστε ευχάριστες στιγμές. Μία ώθηση  για ενότητα και απλοποίηση των καταστάσεων θα εμφανισθεί στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη. Η δράση σας σε κάποιους τομείς θα αυξηθεί και πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με αντιπάλους.

ΖΥΓΟΣ
Επαναπροσδιορίστε τώρα τους στόχους σας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου. Καθώς είστε πλέον συναισθηματικά ώριμοι και κατασταλαγμένοι, ξεχνάτε τους φόβους σας και αντιμετωπίζετε τη ζωή αναζωογονημένοι και χαρούμενοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συναισθηματική καταπίεση που προέρχεται από το σύντροφο και από εσάς τους ίδιους, σας οδηγεί σε περιττά έξοδα και απρόσμενες συμπεριφορές. Ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μοναξιά είναι δημιουργική όταν αποτελεί προσωπική σας επιλογή. Βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για να αντιμετωπίσετε τις αντιθέσεις σας. Δραστηριοποιηθείτε στα επαγγελματικά σας και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια σειρά από συμπτώσεις θα σας οδηγήσουν πιο κοντά σ’ την καινούργια σας συνειδητότητα.
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Προγραμματίστε για σήμερα το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα, οι πλανητικές διατάξεις τονώνουν τον αυθορμητισμό σας. Η αυτοπεποίθησή σας, σας κάνει τολμηρούς και διεκδικητικούς. Θα έχετε τους τρόπους και τις ευκαιρίες να οδηγήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΙΧΘΥΣ
Εκφράστε τις απόψεις σας σε συνεργάτες και συναδέλφους και πάρτε πρωτοβουλίες στο επάγγελμά σας πριν να είναι αργά. Ο εγωισμός θα φέρει τη σημερινή μέρα προβλήματα στη σχέση σας και μπορεί να απειλήσει τη συζυγική ζωή κάποιων από εσάς.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990