Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Μαρτίου


ΚΡΙΟΣ 
Κατά τη διάρκεια του φετινού Μάρτη θα έχετε αρκετές δυνατότητες για να προβληθείτε, να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε τις ιδέες σας.
Στις αρχές του μήνα, ο έρωτας και η φιλία θα αρχίζουν να γίνονται μια σχέση πιο βαθιά για σας και θα βρείτε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο την παρουσία των άλλων.
Αντιμετωπίστε με το θάρρος που έχετε -το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο που ο Ήλιος θα διελαύνει τον 12 ηλιακό σας οίκο και το ζώδιο των Ιχθύων- κάθε δυσκολία και συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες τις ζωής υπάρχουν για να συνειδητοποιήσουμε κάποιες βαθύτερες αξίες για τη ζωή μας και να αποκτήσουμε γνώσεις που θα χρειαστούν αργότερα.
Αποφύγετε από 12/3 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς να παίξετε τον ρόλο του μάρτυρα σε σχέση με τα αισθήματά σας και προσέξτε τα ακατάλληλα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας.
Το διάστημα του τρίτου δεκαημέρου προβλέπεται να είναι μια εποικοδομητική περίοδος για τους Κριούς του πρώτου δεκαήμερου καθώς ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας από 20/3.
Από 23/3 που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθείς, φροντίστε για την ξεκούρασή σας και αποφύγετε να έρθετε σε κόντρες με άτομα που δρουν παρασκηνιακά απέναντί σας και επιβουλεύονται τη θέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η υπομονή και η σταθερότητα του χαρακτήρα σας θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στις συνεχόμενες πιέσεις των δώδεκα πρώτων ημερών.
Το δεύτερο δεκαήμερο θα παρατηρηθεί αύξηση στις καθημερινές σας επαφές με ανάλογες θετικές επιδράσεις και στα αισθηματικά. Οι ιδέες, οι απόψεις και γενικότερα η στάση σας θα εντυπωσιάσει τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.
Εγκαταλείποντας η Αφροδίτη τον Υδροχόο στις 11 Μαρτίου αργά το βράδυ θα επισκεφτεί τους Ιχθείς χαρίζοντας ευχάριστες στιγμές τους περισσότερους από εσάς με την παρέα τους. Όσο για τους αδέσμευτους υπάρχουν οι πιθανότητες να γοητευτούν απ’ την παρουσία ενός ατόμου που θα γνωρίσουν απ’ το φιλικό τους περιβάλλον στα μέσα του μήνα.
Ο Ήλιος θα επισκεφτεί στις 20 τον Κριό και αρχίζει μία εποχή ενός μήνα, που θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από περιορισμούς και μικρό-δυσχέρειες και καλό θα είναι να κοιτάξετε τι είναι τώρα πραγματοποιήσιμο. 
Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα καθώς φαίνεται οι προσωπικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν και θα απολαύσετε ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας.
Η παρουσία του Άρη στον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας χάρτη σας και στους Ιχθείς από 23/3ου βοηθά να προσεγγίσετε τους στόχους και χρησιμοποιήσετε τους καλούς σας φίλους και το εφευρετικό σας μυαλό για τους σκοπούς σας. 
  
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Κατά τη διάρκεια του φετινού Μάρτη, οι εμπνεύσεις σας φίλοι μου θα είναι έντονες βοηθώντας σας τόσο στην ενασχόληση όσο και στα χόμπι σας.
Πολλά πράγμα τα έχουν αλλάξει στη ζωή σας και ίσως να μην έχετε ακόμη προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που επικρατούν.
Προσεγγίστε φιλικά τα άτομα που εργάζονται μαζί σας και συντονίστε τις προσπάθειές σας με τις δικές τους για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Το διάστημα του δευτέρου δεκαημέρου θα θέλετε να ομορφύνετε τον χώρο της εργασίας σας και να εκλεπτύνετε τις σχέσεις σας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις κοινωνικές. 
Στις 12/3 η Αφροδίτη θα επισκεφτεί τους Ιχθείς. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αναπτύξουν δεσμό με μεγαλύτερό τους άτομο. Κάποιοι άλλοι…. πονηρά σκεφτόμενοι… με πρόσωπο που κατέχει ανώτερη θέση στη δουλειά τους.
Ίσως δεχθείτε κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος μία απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Σκεφθείτε καλά πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Δώστε χρόνο!
Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας ώστε να μην υπάρξουν απώλειες. Καλό θα είναι να ενδιαφερθείτε και για τις επενδύσεις σας
Από τις 20 του μηνός, ο Ήλιος θα περάσει στο Ζώδιο του Κριού και θα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε μαζί με τους φίλους σας και να επιτύχετε σε τομείς που θα ασχοληθείτε μαζί τους.
Η συναισθηματική σας ευημερία, όπως θα καταλάβετε στα τέλη του μήνα, θα εξαρτηθεί από το πόσο αληθινά βλέπετε τα πράγματα. Έτσι λοιπόν, αυτά όλα θα αποτελέσουν τη βάση για μια συνειδητή τελικά προσπάθεια αλλαγών, μέσα από μία σκληρή διαδικασία. 
Από 23 Μαρτίου, η δυναμική σας, σας τοποθετεί βήματα εμπρός απ’ τον συναγωνισμό αρκεί να μην εμπλακείτε σε προστριβές και ένταση με τον Άρης να φιλοξενείται απ’ τους Ιχθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ημέρες ελευθερίας και εμπνευσμένης έκφρασης είναι για σας οι εβδομάδες του φετινού Μάρτη. Η διάθεσή σας για ανακαλύψεις, συγκέντρωση γνώσης ή ακόμα και σπουδές, σπάει τη ρουτίνα της σύγχρονης ζωής μέχρι και τις 19 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Ιχθείς. 
Φροντίστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα στη δουλειά σας, ώστε να μην σας «πνίξουν» οι υποχρεώσεις και δεν είναι απαραίτητο για όλους και για όλα να δίνετε λύσεις. 
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μέχρι και τις 11/3ου δεν θα σας αφήσει και πολλές ευκαιρίες για ρομαντικές απολαύσεις, λόγω κάποιων υποχρεώσεων που θα παρουσιαστούν.
Το διάστημα του δευτέρου δεκαημέρου θα θέλετε να ομορφύνετε τον χώρο της εργασίας σας και να εκλεπτύνετε τις σχέσεις σας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις κοινωνικές.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς και στον 9ο Οίκο μεσάνυχτα της 12/3ου σας προδιαθέτει σε ταξίδια αναψυχής.
Στις 20 ο Ήλιος θα εισέρθει στο Ζώδιο του Κριού και καθώς φαίνεται υπάρχουν αρκετές δυνατότητες για να πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας επιθυμίες και να προβάλλετε τους στόχους σας. Κάποιοι από εσάς θα διακριθούν σε κάποιους τομείς και θα αναγνωριστούν οι αξίες και οι κόποι τους.
Η καλή σας διάθεση θα φανεί πρώτα στις οικογενειακές σας σχέσεις και έπειτα στις επαγγελματικές, φιλικές και κοινωνικές το τρίτο δεκαήμερο. 
Καλή εποχή φαίνεται να είναι για εσάς από 23/3 έως 30/4 με τον Άρη στους Ιχθείς σε όσους από εσάς αναζητούν εργασία στο εξωτερικό.

ΛΕΩΝ 
Η διαίσθησή σας, φαίνεται πως θα σας βοηθήσει να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων. 
Καταφεύγετε το πρώτο δεκαήμερο στην κριτική και στον υπολογισμό, επιζητώντας την ποσοτικοποίηση των αναγκών σας. 
Προσπαθήστε να περιορίσετε τα υπερβολικά έξοδα για διασκέδαση και γενικά τις σπατάλες κάνοντας μεγαλύτερη οικονομία.
Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες που προκύπτουν για να αυξήσετε το εισόδημά σας 12 με 23/3.
Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα σας κάνει περισσότερο παρορμητικούς στον έρωτα, αλλά θα είναι δύσκολο σε αρκετούς από εσάς να σταθεροποιήσουν μία σχέση, καθώς θα ενδιαφέρονται μόνο και μόνο για την κατάκτηση και την επιβεβαίωση.
Στις 12 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα επισκεφτεί τους Ιχθύς και  αισθηματικό τομέα θα σας τροφοδοτήσει με πάθος και αισθησιασμό, ενδυναμώνοντας τις ερωτικές σας επιθυμίες και αυξάνοντας τη σεξουαλικότητά σας. Θα πρέπει όμως να αποφύγετε κάθε τάση κτητικότητας, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε αντίθεση με το σύντροφό σας.
Εάν είσθε αδέσμευτοι δεν αποκλείετε να γνωρίσετε από τον φιλικό σας κύκλο κάποιο πρόσωπο που θα είναι έτοιμο να αναπτύξει μαζί σας δεσμό.
Εάν είσθε αδέσμευτοι δεν αποκλείετε να γνωρίσετε από τον φιλικό σας κύκλο κάποιο πρόσωπο που θα είναι έτοιμο να αναπτύξει μαζί σας δεσμό στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου.
Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό στις 20 Μάρτη στρέφει το ενδιαφέρον σας σε άλλους σε γνώσεις, σε άλλους σε μία φιλοσοφική θεώρηση και σε ορισμένους σε ταξίδια και προγραμματισμό αποδράσεων στο εξωτερικό ενώ ΄λους σας κάνει ηθικότερους κάτι που θα φανεί στην καθημερινότητά σας σε κάθε σας κίνηση.
Μια παρόρμηση της σεξουαλικότητάς σας θα παρατηρηθεί από την 23η Μάρτη με τον Άρη στους Ιχθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Στις αρχές του μήνα, ο έρωτας και η φιλία θα αρχίζουν να γίνονται μια σχέση πιο βαθιά για σας και θα βρείτε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο την παρουσία των άλλων.
Θα είστε προσανατολισμένοι στα επαγγελματικά σας και σε ενδεχόμενες τροποποιήσεις τους, αλλά η έλλειψη κεφαλαίων, θα καθυστερήσει τις αποφάσεις σας.
Από 12/3 θα έχετε τη καλή διάθεση να εξομαλυνθούν οι προσωπικές σας σχέσεις, κάτι που θα αποδειχθεί τελικά ωφέλιμο σε πολλά επίπεδα, ενώ τώρα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, καθώς η Αφροδίτη θα διελαύνει απ’ τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας και το Ζώδιο των Ιχθύων.
Αποφύγετε συγκρούσεις με συνεργάτες ή ακόμη και το σύντροφό σας για θέματα οικονομικού χαρακτήρα και ας είστε προσεκτικότεροι εάν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων στις 16, 17, 18 και 19.
Στις 20 του μηνός, ο Ήλιος θα περάσει στο Ζώδιο του Κριού και στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ενεργοποιώντας το δυναμισμό σας. 
Η αυτοανάλυση θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε σε σχέση με τους άλλους το τελευταίο δεκαήμερο του Μάρτη.
Αποφύγετε διενέξεις αναίτιες με σύντροφο και συνεργάτες από 23 Μάρτη με τον Άρη στους Ιχθείς.

ΖΥΓΟΣ 
Απ’ τις πρώτες κιόλας μέρες, συνειδητοποιείτε πως διανύετε μία περίοδο ανακατατάξεων και σταθεροποιήσεων, που σας υποχρεώνει να συγκεντρωθείτε αρχικά, σε πρακτικής φύσεως ζητήματα.
Η Αφροδίτη στις 12 Μαρτίου θα επισκεφτεί τους Ιχθείς εξομαλύνοντάς τις επαγγελματικές σας σχέσεις.
Αρκετοί από σας θα  βρεθείτε σε επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις τον Μάρτιο. 
Το τρίτο δεκαήμερο που ο Ήλιος θα είναι στον Κριό και στον 7ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη, ο σύντροφος και οι συνεργάτες θα παίξουν βασικό ρόλο στη ζωή σας.
Οι κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά και περιουσιακά σας ζητήματα φαίνεται να παραχωρούνται, μετά τις 20 από εσάς στους συνεργάτες και στο σύντροφό σας.
Στο διάστημα των τελευταίων δέκα ημερών θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να κατανοήσετε τη θέση σας απέναντι στην κοινωνία και ιδιαίτερα με τα πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος.
Θα στρέψετε απ’ τις 23 του μήνα με τον Άρη στους Ιχθείς το δυναμισμό σας στη δουλειά και στην καθημερινότητα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η διάθεσή σας προβλέπεται να είναι κατά πολύ καλύτερη μέχρι τις 19 Μάρτη που ο Ήλιος θα φιλοξενείται απ’ τους Ιχθείς.
Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι σε όσα λέτε και όσα κάνετε, εάν δεν θέλετε να σας παρεξηγήσουν 9 με 13/3ου.
Πιθανόν να χάσετε τη συνηθισμένη προσοχή σας στα οικονομικά, αν ξοδεύετε 11 με 15 σε αυθόρμητες ή πολυτελής αγορές. 
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και το Ζώδιο των Ιχθύων από 12/3 αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία σας υποσχόμενη ευχάριστες συναντήσεις στους δεσμευμένους και απρόσμενες γνωριμίες στους αδέσμευτους.
Δυναμικοί θα εμφανιστείτε τώρα στη δουλειά σας και στα καθημερινά σας ζητήματα και υποθέσεις, εφόσον το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί σε αυτά. Σκεφτείτε γρήγορα και όχι βιαστικά, εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις.
Μοιραίοι έρωτες θα σας δώσουν μία παρόρμηση και έλξη για το αντίθετο φύλλο, αυτές τις ημέρες. 
Το Σύμπαν …συνωμοτεί με το μέρος σας και αυτή την περίοδο φροντίζοντας να σας χαρίσει ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας.
Το διάστημα του τρίτου δεκαημέρου, προβλέπεται να σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σας, ενώ ελάχιστος ελεύθερος χρόνος φαίνεται να σας μένει με την παρουσία του Ήλιου στον Κριό.
Αποφύγετε διενέξεις με ερωτικά πρόσωπα από 23/3 με τον Άρη να διελαύνει τους Ιχθείς και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας  Χάρτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Στις αρχές του μήνα, ο έρωτας και η φιλία θα αρχίζουν να γίνονται μια σχέση πιο βαθιά για σας και θα βρείτε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο την παρουσία των άλλων.
Αν και είναι κοινά αποδεκτό πως διαθέτετε το πιο ελεύθερο πνεύμα του Ζωδιακού, δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως, η περίοδος αυτή, χαρακτηρίζεται από ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση.
Για πολλούς από εσάς αρχίζουν οι ανοιξιάτικοι έρωτες. Και δεν αρχίζουν από μόνοι τους… εσείς τους προσεγγίζετε και αυτοί πρόθυμα σας ανταποκρίνονται. 
Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαήμερου αισθάνεστε να διανύετε μία έντονη περίοδο με αντικρουόμενες τάσεις. Απ’ τη μία θα αναζητάτε την ψυχική ηρεμία και απ’ την άλλη θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε δημιουργικά.
Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να μην μπορούν να συνεργαστούν με τους άλλους στο χώρο της δουλειάς τους και να συγκρούονται για ασήμαντα θέματα.
Η Αφροδίτη στις 12/3 θα φιλοξενηθεί από το ζώδιο των Ιχθύων και εσείς αισθανόμενοι ψυχική ευφορία θα έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.
Τακτοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και ιδιαίτερα τα οικονομικά της επιχειρήσεώς σας και κάντε και κάποιες περικοπές για τη μείωση του κόστους παραγωγής.
Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα εισέρθει στο φιλικό για εσάς Ζώδιο του Κριού και θα γίνεται αρκετά παρορμητικοί στις υποθέσεις τις καρδίας σας θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους.
Το τελευταίο δεκαήμερο η διάθεσή σας, σας κάνει να ξεχνάτε τις δυσκολίες που περάσατε και σας δίνει κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία όλες τις καταστάσεις.
Από 23/3 που ο Άρης θα διελαύνει τους Ιχθείς αποφύγετε την ένταση και τους διαπληκτισμούς με την οικογένειά σας και να είστε προσεχτικοί να μην προκύψουν έξοδα και ζημιές στο σπίτι ή την περιουσά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα, όσο τα εκλαμβάνετε. Μη γίνεστε καχύποπτοι απέναντι στα γεγονότα, μη κλείνεστε στον εαυτό σας.  
Οι ιδέες και οι σκέψεις σας, τις πρώτες πέντε ημέρες θα είναι απασχολημένες στα οικονομικά και θα μπορέσετε να βρείτε κάποιες λύσεις με τη βοήθεια τις λογικής σας για την άνοδο των οικονομικών και του βιοτικού σας επιπέδου.
Ήρθε η εποχή για να ευνοηθείτε από τις καθημερινές σας συναλλαγές, να δείτε κέρδος από τις συνεργασίες σας και να ευνοηθείτε οικονομικά μέσω τρίτων.
Η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα, είναι αυτά που θα χρειαστούν περισσότερο από άλλοτε 12 με 16 Μαρτίου για να επιτύχετε.
Στις 12/3 η Αφροδίτη θα εισέρθει στο Ζώδιο των Ιχθύων, ενδέχεται κάποιοι από εσάς να θελήσουν να εκφράσουν την άποψή τους μέσα από ένα καλλιτεχνικό προφίλ και κάποιοι άλλοι να ασχοληθούν πραγματικά με τον καλλιτεχνικό χώρο, εάν βέβαια υπάρχουν προϋποθέσεις.
Οι παντρεμένοι, θα χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερες προσπάθειες, προς χάριν της οικογενειακής σας γαλήνης. Πολλοί ίσως βρεθείτε και στο δίλημμα να υποστηρίξετε τους γονείς, ή τον-την σύντροφό σας, σε ενδεχόμενες συγκρούσεις τους.
Στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος θα περάσει στο Ζώδιο του Κριού, ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι στο ζωδιακό και θα βρεθεί στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, παραμένοντας για ένα μήνα. Η παρουσία του, θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε για τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και καταστάσεις, ενώ ενδέχεται να αναλάβετε και κάποιες επιπλέον πρωτοβουλίες σε σχέση με το σπίτι σας
Αποφύγετε προστριβές με αδελφούς και να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις από 23 Μάρτη που ο Άρης θα φιλοξενείται από τους Ιχθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ξεκαθαρίστε σύντομα τους στόχους και τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε από εγκλωβισμένα συναισθήματα κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εικοσιτετραώρων. 
Τον Μάρτιο πολλοί από εσάς θα έχουν την ανάγκη της διασκέδασης και του έρωτα περισσότερο στη ζωή τους, και εφόσον θα προσπαθήσουν σε αυτούς τους τομείς σίγουρα θα έχουν αποτελέσματα.
Θα οδηγείστε περισσότερο από τα συναισθήματά σας από 12/3 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς παρά από τη λογική και γι’ αυτό οι ρομαντικές συναντήσεις σας θα τείνουν να είναι λιγότερο συμβατικές και μικρής διάρκειας. Ασυνήθιστα ή, κατά κάποιο τρόπο, παράλογα άτομα θα βρεθούν τώρα στο δρόμο σας.
Τα μέσα του μήνα είναι ιδιαίτερα καλά για διασκέδαση στο σπίτι, για αλλαγή στη διακόσμηση ή για να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά σχέδια.
Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα σας οδηγήσουν σε μία σταδιακή άνοδο του εισοδήματος και του βιοτικού σας επιπέδου, αρκεί να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας αποθέματα.
Η σεξουαλική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί αυτή την εποχή που το σεξ για εσάς θα γίνει μία πάλη για την κατάκτηση του άλλου φύλου. 
Η παρουσία του Ήλιου στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 20 του μηνός και στο Ζώδιο του Κριού, θα ανανεώσει κατά κάποιο τρόπο τις αποφάσεις σας και κάθε μορφή επικοινωνίας θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. 
Φαίνεται πως αρκετοί Υδροχόοι μετά τις 23 του μήνα να απαιτούν δεδουλευμένα και να έρχονται σε κόντρες και διαπληκτισμούς.

ΙΧΘΕΙΣ  
Φανείτε προσεχτικοί ώστε την περίοδο των πρώτων δώδεκα ημερών να μην μεταφέρετε τα προβλήματα και τα νεύρα σας απ’ τη δουλειά στην οικογένεια.
Πιθανόν να σας είναι δύσκολο τώρα να ανταποκριθείτε όπως θα πρέπει σε κάποιες υποχρεώσεις σας, ενώ θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε έστω και προσωρινά από τα καθημερινά σας προβλήματα.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 12 του μήνα σας βοηθά να αναπτύξετε υγιείς δεσμούς. Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση που θα βρείτε από το άλλο φύλο είναι δεδομένο. Εάν είστε αδέσμευτοι εκφράστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στις καινούργιες σας γνωριμίες και όλα θα εξελιχθούν καλά.
Τακτοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και ιδιαίτερα τα οικονομικά της επιχειρήσεώς σας και κάντε και κάποιες περικοπές για τη μείωση του κόστους παραγωγής.
Η διαίσθησή σας, φαίνεται πως θα σας βοηθήσει τώρα να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στην εργασία.
Αν οδηγηθείτε σε μυστικές συναντήσεις συναισθηματικού χαρακτήρα εξασφαλιστείτε ώστε να μη φθαρείτε ψυχικά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα.
Η παρουσία του Ήλιου στον Κριό από 20 Μάρτη στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας συμφέροντα.
Θάρρος, δράση και ενέργεια χαρακτηρίζουν εσάς από 23/3ου που ο Άρης θα συντροφεύει το Ζώδιό σας! 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990