Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 20/2/2024


ΤΡΙΤΗ 20/2

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθώντας όλο και πιο πολύ θα δείτε στο τέλος να καρποφορούν οι ενέργειές σας και έτσι δεν χρειάζεται το άγχος να σας επηρεάζει αρνητικά. Η αγάπη σας για το σύντροφό σας, σας κάνει κάποιες στιγμές αδικαιολόγητα ανήσυχους τις ώρες που δεν είναι μαζί σας. Χαλαρώστε...

ΤΑΥΡΟΣ
Η οικονομική σας προοπτική σας απασχολεί και μια ευνοϊκή συγκυρία φαίνεται να αποφέρει κέρδη. Τα έντονα συναισθήματα και οι ακραίες σας διαθέσεις σας κυριαρχούν. Κάποια από αυτά θα έχουν αντίκτυπο στη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα γεγονός κατά τη διάρκεια της μέρας φαίνεται να σας δημιουργεί τάσεις φυγής ροπή στις καταχρήσεις και νεύρα. Ηρεμήστε μη πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Χαρείτε τη σημερινή μέρα με τον αγαπημένο/η σας και απομακρυνθείτε και οι δύο απ’ την καθημερινότητα που τόσο πολύ σας έχει ταλαιπωρήσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην χαθείτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο μεγάλη αξία. Προέχει να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να κρίνετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά. Μιλήστε με το ταίρι σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Στους αδέσμευτους θα προκύψουν ευκαιρίες γνωριμιών. 

ΛΕΩΝ
Η δουλειά ή το επάγγελμα που έχει σχέση με την οργάνωση, τη διαχείριση, τη διακυβέρνηση και τις επιστήμες θα ευνοηθούν αρκετά. Εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, φαίνεται να έχετε αφήσει στην άκρη τα οικογενειακά ζητήματα, δυσαρεστώντας το σύντροφο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνειδητοποιώντας πως έχετε να προσφέρετε κάτι στους άλλους θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε κάτι για το καλό όλων.  Προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας. Υποψίες και ερωτικοί αντίζηλοι βρίσκονται μόνο μέσα στο μυαλό σας και δεν έχουν καμία βάση.

ΖΥΓΟΣ
Η έλξη που θα νοιώσετε για ένα άτομο που θα προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο είναι πολύ πιθανόν να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Σήμερα αναλαμβάνετε οικονομική δράση ενώ εντείνετε η εμπορική αλληλογραφία και το κλείσιμο συμφωνιών. Προσέξτε λίγο στις μετακινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Αποφύγετε αγορές όταν κάποιοι πωλητές κάνουν πως σας βλέπουν με φιλική διάθεση. Εμφανίζεστε κτητικοί και αδικαιολόγητα καταπιεστικοί προς το σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο θα προκαλέσετε αντιπαραθέσεις και θα τον απομακρύνετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα φίλοι μου δέχεστε την πίεση προσώπων ή καταστάσεων που λίγο-λίγο φανερώνουν αρνητικές προθέσεις απέναντί σας. Η συμπεριφορά και η εμφάνιση σας συνεχώς εκτιμώνται όλο και πιο πολύ απ’ το σύντροφο και αυτό σας ενώνει ακόμα περισσότερο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τους περισσότερους του ζωδίου σας και καλό θα είναι να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε μαζί ευχάριστες στιγμές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε να πιστέψετε πως είστε τόσο πολύ σημαντικοί για τους άλλους και μην είστε εγωιστές. Συναισθήματα απ’ το παρελθόν και εμπειρίες που σας πλήγωσαν θα εμφανιστούν στη σκέψη σας κάνοντας την ερωτική σας ζωή να περνά από φάσεις. 

ΙΧΘΥΣ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Μία βόλτα με τον σύντροφο θα είναι πολύ ευχάριστη. Μία καινούργια γνωριμία, κάποιους από εσάς τους αναστατώνει. Όσο περνούν οι ώρες της μέρας έρχεστε πιο κοντά στον ψυχικό σας κόσμο και αναζητάτε τη φωνή του ευαίσθητού σας εαυτού.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990