Ερωτικά Ταρώ 20/2/2024


Για Τρίτη 20/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή βραδιά θα επιδράσει αρνητικά στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε να συζητήσετε τα κρίσιμα θέματα της σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις σήμερα με το σύντροφο σας και μην μεταφέρετε στο σπίτι τα επαγγελματικά σας προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η σημερινή μέρα ενδέχεται να φέρει εντάσεις στην σχέση σας καθώς λανθασμένα εσείς θα πιστέψετε πως ο σύντροφός σας, σας απορρίπτει.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η μέρα σας επηρεάζει κάνοντάς σας ευάλωτους.

ΛΕΩΝ
Αποφύγετε να πιστέψετε πως συνεχώς βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος του συντρόφου σας. Σήμερα κλονίζεται τη σχέση σας μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα θα εγκλωβιστείτε από διάφορες ανησυχίες και ανασφάλειες. Τη στάση σας αυτή μην την προβάλετε στο σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα επηρεάζει αρνητικά η σχέση σας με το σύντροφο. Αντιμετωπίστε τη σχέση σας με φιλική στάση και μην δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα επιδρά αρνητικά στην ψυχοσύνθεσή σας και τα αρνητικά της αποτελέσματα θα φανούν και στην ερωτική σας ζωή με την γκρίνια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να κινδυνεύσει. Διατηρείστε μυστικότητα καθώς για να ζήσετε ευτυχισμένοι, πρέπει να ζήσετε κρυφά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η προσωπική σας ζωή θα υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα διαταράσσει την συμβίωση σας με το σύντροφο καθώς γίνεται απρόβλεπτος και επιρρεπείς σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα σήμερα φέρνει στο προσκήνιο αδικαιολόγητες υποψίες για το σύντροφό σας ή το λιγότερο παράπονα που τον κουράζουν.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990