Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 27/2/2024


ΤΡΙΤΗ 27/2

ΚΡΙΟΣ
Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε και θα εισπράξετε αγάπη! Οι πλανητικές όψεις σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων. Οι επιπλέον ώρες εργασίας και η εφαρμογή των νέων σας σχεδίων εξασφαλίζουν στους περισσότερους από εσάς ένα υψηλότερο εισόδημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην πιέζεται τους συνεργάτες σας για κάποιες δουλειές που το ξέρετε πως δεν έχουν και τόσο νόημα. Σήμερα θα εισβάλετε παρορμητικά στα άτομα που έλκουν το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή κατευθύνετε από πάθη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Η σχέση σας με το σύντροφο κινδυνεύει αν αφήσετε τις εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν για ασήμαντους λόγους να σας απομακρύνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν είναι απαραίτητο να προφέρετε τη βοήθειά σας σε κάποια άτομα που έχουν την ανάγκη σας, μην το αρνηθείτε.
Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες που εμφανίζονται στον αισθηματικό τομέα του χάρτη σας, φέρνουν ευχάριστες προοπτικές.

ΛΕΩΝ
Ελέγξτε τα προσωπικά σας αρχεία καθώς είναι πολύ πιθανόν κάποιοι απρόσκλητοι επισκέπτες να έχουν πάρει κάποιες πληροφορίες. Δώστε σήμερα προσοχή σ’ αυτά που καιρό προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι διελεύσεις των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος  σας κάνουν σήμερα να στρέψετε ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο. Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολήσει θετικά στον επαγγελματικό σας χώρο φέρνοντας ανέλπιστες ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα πιστέψετε ότι ο ρυθμός των γεγονότων της ζωής σας επιβάλλει να τρέξετε να προλάβετε.  Η σημερινή μέρα φίλοι μου θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε σε ασταθή πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φανείτε δυνατοί και αποφασιστικοί σε κάποια προσωπικά σας θέματα αλλά μην είστε εριστικοί απέναντι σε κάποια πρόσωπα απ’ το στενό σας κύκλο. Θα νιώσετε αισθηματική ισορροπία μετά από κάποιες αναταραχές. Η έκφρασή σας θα αποκτήσει μία γλυκύτητα και θα προσεγγίσετε καλύτερα τον άνθρωπό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, ενώ θα μπορέσετε να κατανοήσετε και την εποχή που έρχεται.
Οι πλανήτες σήμερα, συνηγορούν στη συνάντησή σας με τον Έρωτα. Ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα και ευαισθητοποιείστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ατυχείς ερωτικές επιλογές, μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Η αναζήτηση εμπειριών έχει το ανάλογο συναισθηματικό κόστος. Κάποιοι από εσάς θα έχουν ευχάριστά νέα από κάποιο άτομο που βρίσκεται μακριά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε σχόλια τα οποία δεν σας αφορούν και μάλλον θα μπλέξουν τις προσωπικές σας σχέσεις.
Εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία ή την αναθέρμανση μιας σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες.

ΙΧΘΥΣ
Θα θέλετε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και πιθανόν να μιλήσετε για οικονομικά θέματα με τους συνεργάτες σας. Η σημερινή μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990