Ερωτικά Ταρώ 27/2/2024


Για Τρίτη 27/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα το σύμπαν αφυπνίζει και πάλι το πάθος και τις επιθυμίες σας κάνοντάς σας να αναζητάτε το βράδυ έντονες ερωτικές απολαύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας. Με τον τρόπο σας μπλοκάρετε κάθε τι για να την ξεπεράσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Εμφανίζεστε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ψάξτε τρόπους ν' απαλλαχθείτε από φαντασιώσεις και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα οι συνθήκες που εμφανίζει η βραδιά για τους περισσότερους της Ζωδιακής σας ομάδας θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο στις σχέσεις σας. Στους αδέσμευτους θα προκύψουν ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ
Η συγκατοίκηση με τον ερωτικό σύντροφο και οι διαφορές των χαρακτήρων και των συνηθειών σας, σας δείχνουν έμμεσα αν η σχέση σας μπορεί να σταθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η μέρα σας παροτρύνει να πάρετε αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές, δεν θα πρέπει να ληφθούν εάν δεν εκφράσατε τα παράπονά σας στο σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ 
Δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας για να ξεφύγετε απ’ τη συναισθηματική ανωριμότητα. Το πείσμα, θα αποδειχθεί καταστροφικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι σημερινές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος τους ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Ανταποκρίνεστε στα καλέσματα και ευαισθητοποιείστε καταλαβαίνοντας τα συναισθήματα του άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα έλκετε κάποια άτομα που δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν όπως θα θέλατε ή δεν θα είναι ξεκάθαρα απέναντί σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον αισθηματικό τομέα, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δεσποτική συμπεριφορά του συντρόφου είναι βέβαιο πως θα σας προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιες κινήσεις σας, όπως και τα λόγια σας, ενδέχεται να πληγώσουν ή να προσβάλλουν το ταίρι σας δημιουργώντας παρεξηγήσεις στη σχέση σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990