Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 28/2/2024


ΤΕΤΑΡΤΗ 28/2

ΚΡΙΟΣ
Ο φανατισμός και η υπερεκτίμηση των καταστάσεων σας μόνον αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσαν να φέρουν.  
Οι πλανήτες φέρνουν εύνοια στα αισθηματικά σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία θα τραβήξει το ενδιαφέρον του ανθρώπου που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Περάστε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με τον άνθρωπό σας. Στηριχτείτε στις δυνατότητές σας στους καλούς και έμπιστους συνεργάτες σας και δείτε το χρόνο να σας αποδίδει οφέλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ιδιοσυγκρασία σας σήμερα θα είναι ισχυρή και εμφανίζεστε κυριαρχικοί. Μην δημιουργείτε χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο  προβλήματα στο δεσμό σας. Ίσως να πρέπει να μετακινηθείτε για να εισπράξετε κάποια χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πλανητικές θέσεις και όψεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα καθημερινά σας θέματα. Ανταλλάξτε τις απόψεις σας με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Σήμερα ρίχνετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή καθώς ο έρωτας σας εμπνέει και φέρνει καινούργια όνειρα στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Οι φόβοι που θα έχετε για τα επαγγελματικά σας φίλοι μου Λέοντες είναι αβάσιμοι. Το ηλιακό σύστημα σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες και δεσμούς. Στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα αντεπεξέλθει περίφημα ο σύντροφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ενώ είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες κάτι αλλάζει και ματαιώνονται. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι σήμερα, φαίνεται να παίρνετε δυναμικές αποφάσεις για τη σχέση τους. ο σύντροφός σας είναι σύμφωνος.

ΖΥΓΟΣ
Οι ανακατατάξεις και οι δεσμεύσεις ζητούν από σας προσαρμογή και υπευθυνότητα. Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι καταστάσεις φέρνουν αρκετές διακυμάνσεις στο σκηνικό της ζωής σας μεταλλάσσοντας σας καταλυτικά. Αντιμετωπίστε τις αναστολές σας καθώς ξέρετε καλά ότι σας είναι αναγκαίο να ανοίγεστε συναισθηματικά. Σας δίνονται πολλές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επικοινωνήστε με φιλικά σας πρόσωπα και συναντήστε τους εάν βέβαια είναι εφικτό. Η λεκτική έκφραση των αισθημάτων σας θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς σήμερα. Πείτε στο σύντροφό σας πως αισθάνεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα εμφανίζεστε εγωιστές στο δεσμό σας και έχετε παράλογες απαιτήσεις. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι πλανητικές όψεις βοηθούν να ξαναβρείτε την ψυχική σας ισορροπία και να αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα χρειαστεί να σκεφτείτε καλύτερα για το πρόγραμμα σας ή ακόμα και να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας. Πολύ όμορφη η σημερινή μέρα! Θα νιώσετε καλύτερα μετά από πολύ καιρό, με έντονη την ανάγκη να ανοιχτείτε απέναντι στο σύντροφο.

ΙΧΘΥΣ
Ένα διακεκριμένο και επιτυχημένο φιλικό πρόσωπο σας βοηθά να προαγάγετε του επαγγελματικούς σας στόχους.
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε μαζί ευχάριστες στιγμές μέσα ή έξω από το σπίτι.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990