Ερωτικά Ταρώ 28/2/2024


Για Τετάρτη 28/2/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο!. Θαυμάσια προβλέπεται να είναι η επικοινωνίας σας με το σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αν σε προηγούμενους δεσμούς δεν καταλάβατε τι σημαίνει αγάπη, μην είστε αρνητικοί και σ’ αυτή σας τη σχέση. Ο σύντροφος κάνει κινήσεις για τη βελτίωση τους δεσμού σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να προσελκύσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε και εστιάζεστε το ενδιαφέρον σας σ’ αυτό και μόνο.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα εμφανίζεστε ευπαρουσίαστοι και ευδιάθετοι γοητεύοντας τουλάχιστον τα πρόσωπα που καθημερινά συναναστρέφονται μαζί σας. 

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα διαπιστώσετε πως όλα γίνονται όπως τα θέλετε. Τα γεγονότα θα αναπροσαρμόσουν τη συμπεριφορά σας και αυτό θα συμβάλει θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα ο σύντροφός σας θα διέπεται από έναν αυθορμητισμό. Αυτό δεν σημαίνει πως και αυτό δεν έχει τα παράπονά του από εσάς.

ΖΥΓΟΣ 
Οι εντάσεις που θα έρθουν και θα διαταράξουν τα νερά της ήρεμης σας ζωής με το σύντροφο, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές στη σχέση σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε στον έρωτα τομέα, σας βοηθά τελικά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα σας θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες το βράδυ, θα σας συναρπάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιοι από εσάς θα ερωτευθούν κεραυνοβόλα! Κάποιοι άλλοι να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με το σύντροφο και να αισθανθούν την οικογενειακή γαλήνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αναπάντεχες αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας  φέρνουν κάποιες στιγμές σε θέση άμυνας.

ΙΧΘΕΙΣ
Όσοι από εσάς είναι δεσμευμένοι, θα χρειαστεί να βρουν τον τρόπο για να αποφύγουν ορισμένες εντάσεις και παρεξηγήσεις με το σύντροφό τους.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990