Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 8/2/2024


ΠΕΜΠΤΗ 8/2

ΚΡΙΟΣ
Ο εγωισμός σας σήμερα θα είναι τονισμένος. Παραμερίστε κάθε τάση επιείκειας προς τον εαυτό σας και αναγνωρίστε τα λάθη σας. Φανείτε προσεχτικοί σε σχέση με τα οικονομικά σας και μην είστε και τόσο σίγουροι με τη διαχείριση τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μοναξιά είναι δημιουργική όταν αποτελεί προσωπική σας επιλογή. Βρείτε μια ασφαλή διέξοδο για να αντιμετωπίσετε τις αντιθέσεις σας. Δραστηριοποιηθείτε στα επαγγελματικά σας και αρχίστε να προσεγγίζετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι διελεύσεις των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος  σας κάνουν σήμερα να στρέψετε ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο. Η προσωπικότητά σας θα ακτινοβολήσει θετικά στον επαγγελματικό σας χώρο φέρνοντας ανέλπιστες ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή και τις καταστάσεις γύρω σας θα έχετε σήμερα. Οι πλανητικές διατάξεις, σας ωθούν σε μία επαναστατική πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε στην ερωτική σας ζωή. μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Οι συγκυρίες που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας, σας βοηθούν να ξεσκεπάσετε αρκετές καταστάσεις. Οι αδέσμευτοι, έχουν ήδη αποφασίσει να βγάλουν απ’ τη ζωή τους ότι δεν κινεί το ενδιαφέρον τους. Σήμερα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και να επεκτείνετε τις εργασίες σας. Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Εκφράστε την αγάπη σας στον/στην αγαπημένο/η σας χωρίς απαιτήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Θα είστε συνετοί και προσεχτικοί στα οικονομικά σας θέλοντας να βάλετε ένα πρόγραμμα στη διαχείρισή τους.
Η σημερινή μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα. Το βράδυ, σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα χρειαστεί να συνεργαστείτε εάν θέλετε να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.
Ξεπεράστε αγαπητοί μου τους εγωισμούς σας και ελάτε κοντά στο σύντροφο. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε και θα εισπράξετε αγάπη! Οι πλανητικές όψεις σήμερα ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων. Οι επιπλέον ώρες εργασίας και η εφαρμογή των νέων σας σχεδίων εξασφαλίζουν στους περισσότερους από εσάς ένα υψηλότερο εισόδημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δραστήριοι και παραγωγικοί, επικεντρώνεστε στην αύξηση της απόδοσης σας. Οι δεσμευμένοι, γκρεμίζετε το φρούριο που είχατε κτίσει και είχατε απομονωθεί από το σύντροφό σας. Η ερωτική σας ζωή γίνετε αρμονική. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδιαφέρεστε για την ενημέρωσή σας καθώς οι παγκόσμιες εξελίξεις δεν σας αφήνουν αδιάφορους. Αποφύγετε τη συζήτηση με το ταίρι σας που μπορεί να προκαλέσει προστριβές. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ
Ασαφείς σκέψεις θα έχετε για τα οικονομικά σας και περισσότερο για όσα από αυτά προέρχονται από τις συνεργασίες σας. Ισχυρή προβλέπεται να είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990