Ερωτικά Ταρώ 8/2/2024


Για Πέμπτη 8/2/2023

ΚΡΙΟΣ
Εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η βραδιά σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά στο πρόσωπο που εκτιμά τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Εκφράστε τα βαθύτερα σας συναισθήματα. Η ρομαντική σας διάθεση είναι βέβαιο πως θα βρει το σημερινό βράδυ ανταπόκριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Εντυπωσιάζετε και πάλι με την γοητευτική σας παρουσία, τους τρόπους σας και την αυτοπεποίθησή σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σημερινές συνθήκες, σας βοηθούν να βελτιώσετε το δεσμό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες διαμέσου της παρέας δεν θα είναι και λίγες.

ΛΕΩΝ
Η μέρα σημερινή προβλέπεται δύσκολη για τα αισθηματικά σας. Ο σύντροφός σας, σας εκνευρίζει με τη συμπεριφορά του και ο δεσμός δοκιμάζεται. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το να κλειστείτε στον εαυτό σας δεν βοηθά την πορεία της σχέσης σας. Δείξετε στο σύντροφο τι σας ενοχλεί και συγχωρέστε τον.

ΖΥΓΟΣ
Αναζητάτε την αποκλειστικότητα, αλλά δεν φέρεστε όπως θα έπρεπε. Αλλάξτε το συντομότερο συμπεριφορά για να διατηρηθεί ο δεσμός σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διώξτε τις άσχημες ιδέες και μην επηρεάζεστε από όσα ακούτε για διάφορα ζευγάρια. Εμπιστευθείτε τον άνθρωπό σας και εκδηλώστε του την αγάπη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ερωτικός τομέας του ωροσκοπίου σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα. Συναντήστε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας και αφεθείτε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της μέρας προσέξτε ώστε η ανασφάλεια στη σχέση και στα ζητήματα ¨καρδιάς¨ να μην κλονίσουν την πορεία του δεσμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το στιλ για άλλη μία φορά σας δεν περνά απαρατήρητο και κυρίως σε άτομα μικρότερης ηλικίας. Το βράδυ μην μείνετε μόνοι σας στο σπίτι. 

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν σήμερα τη διάθεσή σας. Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί από εσάς και την υπομονή σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990