Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ


Συνεχίζοντας ο δυναμικός Άρης το ταξίδι του στον Ζωδιακό, περνά στις 23/3/2024 και ώρα 01:47 π.μ. το πρωί στο Ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Απριλίου 2024 και ώρα 18:34.
Αναλυτικά η επίδρασή του στα 12 Ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Φροντίστε για την ξεκούρασή σας και αποφύγετε να έρθετε σε κόντρες με άτομα που δρουν παρασκηνιακά απέναντί σας και επιβουλεύονται τη θέση σας. Να είστε προσεχτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία του Άρη στον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας χάρτη σας βοηθά να προσεγγίσετε τους στόχους και χρησιμοποιήσετε τους καλούς σας φίλους και το εφευρετικό σας μυαλό για τους σκοπούς σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να έχουν δυναμικό ρόλο σε κοινωνικούς αγώνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα για εσάς υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επαγγελματική επιτυχία. Η δυναμική σας, σας τοποθετεί βήματα εμπρός απ’ τον συναγωνισμό αρκεί να μην εμπλακείτε σε προστριβές και ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος αυτή για εσάς συνδέει τη δύναμη και την δράση με το εξωτερικό. Καλή εποχή σε όσους από εσάς αναζητούν εργασία στο εξωτερικό. Φανείτε προσεχτικοί απέναντι στο νόμο.

ΛΕΩΝ
Μια παρόρμηση της σεξουαλικότητάς σας θα παρατηρηθεί αυτή την περίοδο. Φανείτε προσεχτικοί στη διαχείριση κεφαλαίων και χρημάτων που σχετίζονται με τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι παρορμητικές σχέσεις είναι πιθανό να σας φέρουν σύντομα προβλήματα. Αποφύγετε διενέξεις αναίτιες με σύντροφο και συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ
Η περίοδος είναι καλή για να στρέψετε το δυναμισμό σας στη δουλειά και στην καθημερινότητα ώστε να διευθετήσετε επαρκώς άμεσα ζητήματά τους. Αποφύγετε προστριβές με βοηθούς, υπαλλήλους, υφισταμένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δημιουργική σας δραστηριότητα ενδεχομένως να φανεί εγωκεντρική. Αποφύγετε διενέξεις με ερωτικά πρόσωπα. Αναζητάτε τώρα μεγαλύτερο πάθος και λιγότερο ρομαντισμό στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πιθανές οι εντάσεις με τα δικά σας άτομα, με την οικογένεια, όπως και οι ζημιές στο χώρο του σπιτιού. Η ένταση στο σπίτι μπορεί να αποφευχθεί εάν μεταφέρετε μέρος της εργασίας σε αυτό ώστε να δραστηριοποιήστε και να εκτονώνετε έτσι η επιπλέον δράση. Χρειάζεται προσοχή η διατροφή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα παρουσιάσετε προς το στενό σας περιβάλλον ένα πνεύμα πολεμικό και συχνά θα θέλετε να περνά η άποψή σας αδιαφορώντας εάν οι άλλοι δεν τη δέχονται. Αποφύγετε προστριβές με αδελφούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εμφανίζονται επιπλέον δαπάνες και έξοδα εξαιτίας παρορμητικών σας κινήσεων και απροσεξίας στην οικονομική διαχείριση. Απαιτείτε δεδουλευμένα και έρχεστε σε κόντρες και διαπληκτισμούς.

ΙΧΘΕΙΣ
Θάρρος, δράση, ενέργεια χαρακτηρίζουν εσάς που ο Άρης θα συντροφεύει το Ζώδιό σας! Ήρθε η εποχή όπου μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε τομείς που θέλετε, να γυμναστείτε, να ασχοληθείτε με δυναμικά αθλήματα, πολεμικές τέχνες.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Άρη απ’ τους Ιχθείς θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990