Ο Άρης στους Ιχθείς


Η ενέργεια και η δράση σε σύγχυση

Ο «κόκκινος» πλανήτης Άρης στις 23/3/2024 και ώρα 01:47 π.μ., εγκαταλείπει τον ανατρεπτικό και επαναστάτη Υδροχόο για να περάσει στο Ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει στους Ιχθείς μέχρι τις 30 Απριλίου 2024 και ώρα 18:34.
Ο Άρης απ’ το Ζώδιο των Ιχθύων που κυβερνάται απ’ τον Ποσειδώνα φέρνει στις δραστηριότητες ένα μπέρδεμα καθώς απ’ αυτό το διπλό Ζώδιο η δράση κατευθύνεται χωρίς συγκεκριμένο στόχο ή αποτέλεσμα ενώ συχνά η δράση και η ενέργεια κρύβονται και δρουν χωρίς να είναι ορατές ή αντιληπτές στους πολλούς.
Στο Ωροσκόπιο της Ελλάδας (3.2.1830 12.00 μ.μ. Αθήνα) η διέλευση του Άρη απ’ τον 10ο και 11ο οίκο δεν θα αποδειχθεί ότι καλύτερο για το Κυβερνητικό σχήμα όπου θα προκύψουν χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» ενώ θα φέρει και κοινωνικούς αγώνες και έντονες απεργιακές κινητοποιήσεις. 
Απ’ αυτή τη θέση ο Άρης θα ευνοήσει πρωτίστως Ιχθείς, Καρκίνους και Σκορπιούς αλλά και Αιγόκερους, Ταύρους να επιβληθούν με τον τρόπους τους ενώ θα αυξήσει και τη σωματική τους ενέργεια και τη σεξουαλική τους διάθεση. Όλα αυτά ακούγονται θετικά, αρκεί να μην αισθανθούν αντίσταση και αντίδραση στα «θέλω» τους, γιατί τότε δε θα διστάσουν να επιβληθούν με όποιο αποτέλεσμα ή διένεξη προκύψει.
Αρνητική θα αποδειχθεί η παρουσία αυτού του μαχητικού πλανήτη στους Ιχθείς για : Δίδυμους που θα διαπιστώσουν εντάσεις στο επαγγελματικό τους περιβάλλον, Παρθένους όπου θα διαπιστώσουν ένταση στις σχέσεις τους και Τοξότες όπου αναμένεται μία «πολεμική ατμόσφαιρα» στο ίδιο τους το σπίτι.

Από τον Κώστα Κονδύλη
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις του Άρη απ’ τους Ιχθείς θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει. 
Καλέστε στο 14990 
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990