Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 15/3/2024


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/3

ΚΡΙΟΣ
Το ενδιαφέρον σας θα είναι εστιασμένο σε οικογενειακά ζητήματα αδιαφορώντας για τα επαγγελματικά σας. Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι υλικές υποθέσεις θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία για σας. Αρχίζετε να βρίσκετε σε μιαν ευνοϊκή περίοδο αύξησης των οικονομικών σας. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για εσάς. Οι αδέσμευτοι Ταύροι ενδέχεται να γνωρίσουν σήμερα σε μια έξοδό τους τη αδελφή ψυχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα αναζητήσετε νέους τρόπους βελτίωσης των εσόδων σας, εκτός και αν άλλοι παράγοντες το ανατρέπουν, κάτι που θα αποβεί πολύ αποτελεσματικό. Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους φίλους σας και προσφέρετε τη σημερινή βραδιά στον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα είστε περισσότερο αναλυτικοί και προσεκτικοί στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Για άλλη μια φορά έρχεστε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων σας. Φροντίστε για την αναψυχή και τη διασκέδασή σας.

ΛΕΩΝ
Πλούσιος φαίνεται να είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος. Ο σύντροφος σας καλύπτει συναισθηματικά και εκπέμπει στην ίδια συχνότητα με εσάς. Το ενδιαφέρον σας για τα υλικά αγαθά θα σας φέρει σε επαφή με πρακτικά άτομα και πιθανότατα να συνάψετε δημιουργικές και παραγωγικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ζητήματα περιουσιακά και κληρονομικά σας απασχολούν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και είναι η βασική αιτία για να νιώθετε αγχωμένοι. Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις θα λειτουργήσουν αρνητικά στο δεσμό σας. Κάποιοι από εσάς απορρίπτουν με τις ανασφάλειές τους το δεσμό τους.

ΖΥΓΟΣ
Οι ρυθμοί σας θα είναι αρκετά έντονοι, έως εξοντωτικοί. Γι' αυτό μην παραβλέπετε και την φροντίδα της υγείας σας. Απρόσμενες και θετικές εξελίξεις έρχονται στη ζωή σας. Σήμερα, οι περισσότεροι από εσάς θα καταρτίσουν σχέδια για τη σχέση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συναντήσεις σας φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα το βράδυ που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας. Τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συνθήκες, για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες προσπάθειές σας αλλά και να θεμελιώσετε νέα έργα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα επηρεάζει αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Οι παράλογες απαιτήσεις σας κουράζουν… Μπορείτε να ασχοληθείτε με πολύ σημαντικά θέματα, καθοριστικά για την επαγγελματική σας καταξίωση και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσο περνούν οι ώρες της μέρας έρχεστε πιο κοντά στον ψυχικό σας κόσμο και αναζητάτε τη φωνή του ευαίσθητού σας εαυτού. Μην επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν. Τα αισθηματικά σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα και ο σύντροφός σας, σας κατανοεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η υγεία σας είναι άψογη. Για να διατηρηθεί όμως έτσι φροντίστε να αποφύγετε τις παρορμήσεις και τις απερισκεψίες. Μην έχετε ψευδαισθήσεις ούτε να στηρίζεστε στην άποψη τρίτων για το ταίρι σας. Η διαίσθησή σας και η συμπεριφορά του είναι το σωστό κριτήριο.

ΙΧΘΥΣ
Η χρησιμοποίηση της πηγαίας σας διαίσθησης αποτελεί το κλειδί σήμερα για να κάνετε πετυχημένες επιλογές αποφεύγοντας τις εξαπατήσεις. Η σχέση σας κινδυνεύει εάν εσείς δεν δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος. Η υποκειμενική σας στάση, σύντομα θα κουράσει τον/την αγαπημένο/η σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990