Ερωτικά Ταρώ 16/3-17/3/2024


Για Σαββατοκύριακο 16/3-17/3/2024 

Για Σάββατο 16/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε τις αναμνήσεις που θα έχετε σήμερα από προηγούμενους δεσμούς και εφήμερες σχέσεις να επηρεάσουν την τωρινή σας σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αυξημένη φαίνεται να είναι η πιθανότητα σήμερα να συναντήσετε οι αδέσμευτοι τον «μεγάλο έρωτα»!. Η ανάγκη σας να κατακτήσετε θα είναι έντονη.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι θα εισπράξετε κομπλιμέντα, για την εξωτερική σας εμφάνιση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις ζώντας ευχάριστες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ιδιαίτερα έντονη μέρα είναι η σημερινή!. Η γοητεία σας στο άλλο φύλο δεν περνάει απαρατήρητη. Είστε σε θέση να κατακτήσετε και τους πιο δύσκολους.
  
ΛΕΩΝ
Οι ιδιαίτερες στιγμές θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν ευκαιρίες να αναπτύξουν μία υγιή σχέση αρκεί να μην προβάλουν την εγωπάθεια τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Θα δώσετε έμφαση στα αισθηματικά. Ο σύντροφος, με τον τρόπο του θα φτιάξει τη διάθεσή σας κάνοντας τη μέρα σας καλύτερη.
  
ΖΥΓΟΣ 
Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας και αφήστε τα παράπονα. Εκδηλώστε την αγάπη σας και τις ανομολόγητές σας επιθυμίες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Συναισθηματικά προβλέπεται να είστε σήμερα ταραγμένοι καθώς ένα πάθος, ολοένα και αυξάνεται και γίνεται ανεξέλεγκτο δημιουργώντας σας περιπέτειες! 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εμφανίζεστε προσεχτικοί και αναλυτικοί στην ερωτική σας έκφραση, προσπαθώντας τη σημερινή μέρα να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Αν είστε αδέσμευτοι και φυσικά αν ενδιαφέρεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας…!

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις συγκρίσεις.


Για Κυριακή 17/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά σήμερα! Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σας ζωή. Το βράδυ θα εμφανιστούν κάποια πρόσωπα που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, κάποιο άτομο θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Μία παρόρμηση ενδέχεται να σας οδηγήσει στη δημιουργία εφήμερων δεσμών. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Προσπαθήστε σήμερα, να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου  και τα προβλήματα του. Μην ανοίξετε συζήτηση για κρίσιμα θέματα της σχέσης σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα αισθάνεστε καλύτερα και το συναίσθημα αυτό αντανακλά και στο περιβάλλον σας. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας και έλκετε το άλλο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα μπλοκάρει κάποιους από εσάς να προβάλλουν τα συναισθήματά τους και κάποιους άλλους τους κάνει μελαγχολικούς με τάσεις απομόνωσης. 
 
ΖΥΓΟΣ 
Εκφράστε την αγάπη σας χωρίς απαιτήσεις. Ο ερωτικός τομέας θα βρεθεί για εσάς σε καλά επίπεδα, αρκεί να μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα είστε γοητευτικοί! Η μέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σας ζωή που απλά εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε!   
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν είστε παντρεμένοι, προσπαθήστε σήμερα να πλησιάσετε περισσότερο το έτερον σας ήμισυ. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο πάνω σε σοβαρά ζητήματα της σχέση. Σκεφθείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να αντιμετωπίσετε μία περίεργη διάθεση του συντρόφου σας. Προσέξτε τις κόντρες και διαφωνίες που μπορεί να δώσουν το τέλος στη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Τα σχέδιά σας αρχίζουν να εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990