Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 Μαρτίου - 31 Μαρτίου 2024


ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό αναζητάτε ουσιαστική βελτίωση στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η διάθεσή σας αυτή την εποχή θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα ακόμη και αν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εκμεταλλευθείτε τις επαγγελματικές γνωριμίες που σας προκύπτουν κατά τη διάρκεια της βδομάδας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτή την περίοδο στους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα στους αδέσμευτους. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βγάλτε από τη σκέψη σας κάθε αδικαιολόγητη φοβία και φανείτε προσεχτικοί σε κάθε σας συναλλαγή στα μέσα της βδομάδας που ενδέχεται να εξαπατηθείτε ή να γίνουν διάφορα λάθη εις βάρος σας.

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι πλανητικές όψεις αυτής τη βδομάδας σας βοηθούν να ξαναβρείτε την ψυχική σας ισορροπία και να αισθανθείτε εναρμονισμένοι με το φιλικό σας περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να επαναπροσδιορίσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι περισσότεροι από εσάς και ειδικότερα αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα βρουν ανταπόκριση στα αισθήματά τους και το περιβάλλον θα γοητευθεί απ’ την παρουσία τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας ώστε να μην μετανιώσετε για αγορές ή έξοδα τα οποία θα σας αποσπάσουν αρκετό χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Μην εμφανίσετε αυτή τη βδομάδα τάσεις αυτοπροβολής και εγωισμούς διότι η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά εκρηκτική. Κάποιοι από εσάς θα κρατήσουν κάποια μυστικά για την οικονομική τους πορεία και κάποιοι άλλοι ενδέχεται να κρατήσουν μία σχέση κρυφή για κάποιους λόγους.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Χρειάζεται σήμερα να επαναφέρετε την τάξη στην επινοητικότητά σας για να επιτύχετε τους στόχους σας και την κατεύθυνση που κινείται σε κάποιοι εργασιακό σχέδιο. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας συναλλαγές και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας ραντεβού.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει τα προβλήματα της δουλειάς και τα οικονομικά σας να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο στα τέλη της βδομάδας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τομέας των οικονομικών σας φαίνεται το διάστημα αυτό να ενισχύετε. Μετά τα μέσα της βδομάδας γίνεστε πολυέξοδοι και μαχητικοί με τους δικούς σας για το πως θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Πιθανόν να χρειαστεί να σκεφτείτε καλύτερα για το πρόγραμμα σας ή ακόμα και να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας εξαιτίας κοινωνικών και οικονομικών γεγονότων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ενδεχομένως κάποιοι από εσάς να πιστέψουν ότι η δραστηριότητά τους εμποδίζετε από διάφορους παράγοντες και έτσι να είναι ανασφαλείς για τα επαγγελματικά τους. Βρισκόσαστε σε μία εποχή που θα συνειδητοποιήσετε ότι συνεργαζόμενοι θα καταφέρετε να προσεγγίσετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι πλανητικές θέσεις και όψεις αυτής της βδομάδας σας επηρεάζουν κάνοντάς σας ευάλωτους και ευσυγκίνητους. Η παρουσία κάποιων προβλημάτων θα σας δώσει την ώθηση για κάποια διαφορετική αντιμετώπιση των αισθηματικών σας.  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι αλλαγές που κάνατε στα επαγγελματικά σας σχέδια φαίνεται να αποδίδουν οικονομικά οφέλη. Αυτές τις μέρες μπορείτε να τοποθετήσετε τα οικονομικά σας αποθέματα σε ασφαλείς επενδύσεις. 

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Θα έχετε αρκετές δυνατότητες για να προβάλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας όπως επίσης και για να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα  σας πρόσωπα.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αρκετές επαγγελματικές συναντήσεις θα έχετε αυτή τη βδομάδα. Ορισμένοι από εσάς θα σκεφτούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους. Αυτό θα είναι εφικτό αν είστε συνεργάσιμοι με τους υφισταμένους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επιθυμία σας να αναπτύξετε μία αισθηματική σχέση για καθαρά σεξουαλικούς λόγους και με τους δικούς σας όρους φαίνεται πως θα εκπληρωθεί πολύ εύκολα στις αρχές της βδομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα σας αυτή την εποχή φαίνεται να πολλαπλασιάζονται και να μην μπορείτε να διαχειριστείτε τα χρήματα σας. Έχετε κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας όπως επιθυμείτε αρκεί να τακτοποιείτε εγκαίρως τα χρέη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Οι συγκυρίες που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας, σας  βοηθούν να ξεσκεπάσετε αρκετές καταστάσεις. Το διάστημα αυτό θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κατά τη διάρκεια των πρώτων τεσσάρων ημερών θα καταφέρετε πολλά στην εργασία σας. Το πρόγραμμα που έχετε θέσει στην εργασία σας καταφέρνει να προσεγγίσει τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες αισθηματικές γνωριμίες ίσως να προκύψουν από το φιλικό σας περιβάλλον. Εκφραστείτε με το δικό σας τρόπο και κατακτήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κέρδη θα παρουσιαστούν αυτή την περίοδο μέσω συνεργασιών και έξυπνων επενδύσεων. Τα οικονομικά του συντρόφου σας φαίνεται να αυξάνονται μετά απ’ τις προσπάθειες που κατέβαλε.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό προβλέπεται να φέρνει στους περισσότερους Ζυγούς πλήθος υποχρεώσεων στρες και συχνές προστριβές με το περιβάλλον τους. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών φροντίστε να μην εμπλακείτε σε σχόλια.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μεθοδεύστε τις δουλειές σας και διώξτε το άγχος και την ανασφάλεια. Οι επιτυχίες που σας περιμένουν αυτή τη βδομάδα διαδέχονται η μία την άλλη στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εσωτερική σας ανάγκη για αισθηματική σταθερότητα φαίνεται να σας οδηγεί σε μία πιο λεπτομερή εξέταση των καταστάσεων που έχουν παρουσιαστεί στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή τη βδομάδα στους περισσότερους από εσάς τα οικονομικά τους θα παρουσιάσουν μία αισθητή άνοδο από κάποιες πηγές που δεν είχαν υπολογίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το διάστημα αυτό θα είστε επηρεασμένοι από συναισθήματα και καταστάσεις του παρελθόντος που σας θα σας δυσκολεύσουν να πάρετε αποφάσεις. Εμφανίζεστε φιλεύσπλαχνοι και στοργικοί. Θα βρεθείτε αρκετές φορές σε δίλημμα. Να εκπληρώσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες ή του περιβάλλοντος; 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο δυναμισμός που θα σας διακρίνει στο επαγγελματικό τομέα θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σας. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στα επαγγελματικά σας αν πιστέψετε στις δυνάμεις σας και χρησιμοποιήσετε πρακτικά τις γνώσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει ερωτικές περιπέτειες και κάποιες αισθηματικές απολαύσεις. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε έναν συναισθηματικό αυτοέλεγχο και μην ζητάτε υποχωρήσεις από το σύντροφο σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καθυστέρηση ενδέχεται να υπάρξει κατά τη διάρκεια αυτή της βδομάδας στις συναλλαγές σας φέρνοντας σας σε αντιπαράθεση με συνεργάτες και πελατεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Πολλοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ιδέες τους και άλλοι θα ενδιαφερθούν για διανοητικές εξερευνήσεις ξεφεύγοντας απ’ την καθημερινότητα. Φροντίστε να κρατήσετε την προσωπικότητά σας σε κάποια επίπεδα σε όποιο συμβόλαιο ή σχέση συνάψετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σκόπιμο κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων ημερών θα είναι να διατηρήσετε μία μυστικότητα όσον αφορά τα προσωπικά σας σχέδια μέχρις ότου αρχίσουν να υλοποιούνται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν αρκετές προοπτικές για νέες γνωριμίες και αισθηματικές συναντήσεις για τους Τοξότες του πρώτου δεκαήμερου. Ερωτικές εκδηλώσεις και καλύτερες στιγμές αναμένονται στη συζυγική σας ζωή το Σαββατοκύριακο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε την επίδειξη οικονομικής ισχύος στο σύντροφο και μην ανακατευτείτε με τις περιουσιακές του υποθέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το ενδιαφέρον σας για την καθημερινή σας ζωή και γενικότερα για το βιοτικό σας επίπεδο και την υγεία σας θα είναι αυξημένο. Τις μέρες αυτές ένα μέρος των σημαντικότερων σας εμπνεύσεων θα δείτε να υλοποιούνται.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τη βδομάδα αυτή θα δείτε πως οι αντίπαλοί σας στην εργασία σας χτυπούν κάτω απ’ τη μέση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και περιμένετε να αποκαλυφθούν από το περιβάλλον τα σχέδιά τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ένας δογματισμός στις απόψεις σας ίσως προκαλεί τη δυσφορία του ανθρώπου που σας συντροφεύει. Ένα μοιραίο πάθος ενδέχεται να γευτείτε κατά τη διάρκεια αυτής της βδομάδας. Προσέξτε τα σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σας μετά τις 27/3ου και αφορούν τα προσωπικά σας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια είδηση που αφορά οικονομικό θέμα ενδεχομένως να σας στεναχωρήσει πρόσκαιρα. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε αρκετούς λογαριασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Πιθανόν αυτές τις ημέρες να αισθανθείτε μία δυσαρέσκεια εξαιτίας ενός γεγονότος που προέρχεται απ’ το παρελθόν και επανεμφανίζετε στη ζωή σας. Διάφοροι τρόποι επικοινωνίας θα μπορέσουν να αποδειχθούν χρήσιμοι για να προβάλλετε τις απόψεις σας στο περιβάλλον. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι φόβοι που θα έχετε για τα επαγγελματικά σας φίλοι μου Υδροχόοι είναι αβάσιμοι. Στηριχτείτε στις δυνατότητές σας στους καλούς και έμπιστους συνεργάτες σας και δείτε το χρόνο να σας αποδίδει οφέλη. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καθώς φαίνεται το διάστημα αυτό θα ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν στη σχέση σας με το σύντροφο. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανόν να μην σας αφήνουν χρόνο να αφιερώσετε στο σύντροφό σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα δημιουργώντας δυσβάσταχτες υποχρεώσεις. Περιορίστε τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα.

ΙΧΘΕΙΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Πολλά πράγματα στην ζωή σας πρέπει να αλλάξουν. Εδώ είναι που θα πρέπει να προσπαθήσετε να εφαρμόσετε αλλά και να επιβάλλετε στο περιβάλλον σας την πρωτοτυπία και τις μεθόδους σας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Εάν είστε υπομονετικοί στην εργασία σας τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Ιδιαίτερα εάν δεν διασκορπίζετε τα ενδιαφέροντα σας και κινήστε βάσει ενός προγράμματος. Μην διστάσετε απέναντι στις προκλήσεις του ανταγωνισμού αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το τελευταίο τριήμερο εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας στον άνθρωπό σας που μοιράζετε πάντα τις χαρές σας και στέκεται δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Αποφύγετε να εκλογικεύσετε τι αισθάνεστε εκτός και εάν θέλετε να χάσετε την μαγεία των στιγμών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να ξοδέψετε. Την Παρασκευή και το Σάββατο πολλοί από εσάς θα βρουν λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα.

Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990