Ερωτικά Ταρώ 26/3/2024


Για Τρίτη 26/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας βοηθά να αισθανθείτε καλύτερα. Το συναίσθημα αυτό αντανακλά στο περιβάλλον, γοητεύοντας και έλκοντας το άλλο φύλο. Αδράξετε τις ευκαιρίες!

ΤΑΥΡΟΣ
Εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να βρεθείτε με τον αγαπημένο/η σας. Ανταλλάξετε απόψεις και περάστε ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με αλήθειες και αντιπαραθέσεις που υπάρχουν στη σχέση σας. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να βελτιώσουν τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απελευθερωθείτε από συναισθήματα και σχέσεις του παρελθόντος και οριοθετήστε τη ζωή σας. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και συμπλέγματα.

ΛΕΩΝ
Η γοητεία σας εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία άλλοι να αναπτύξουν δεσμό και άλλοι να φλερτάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συναισθηματική σας απογοήτευση και η διάψευση των ελπίδων σας από το σύντροφό σας, ενδέχεται σήμερα να σας μεταμορφώσουν σε εσωστρεφή άτομα.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι θαυμάσια για τους δεσμευμένους Ζυγούς. Όσο για τους αδέσμευτους, μην χάνουν τις ελπίδες τους… κάτι προβάλει στον ορίζοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα με την πρώτη ματιά φίλοι μου ερωτεύεστε! Πετάτε στα σύννεφα, εκφράζεστε και δεν σας ενδιαφέρει το αύριο της αισθηματικής σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αυξάνονται οι πιθανότητες για τους αδέσμευτους Τοξότες να συναντήσουν τον «μεγάλο έρωτα»!. Η ανάγκη σας να κατακτήσετε θα είναι έντονη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διατηρήστε τις ισορροπίες  και το ρομαντισμό εάν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να μην επηρεαστεί απ’ τις δυσβάσταχτες καθημερινές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα είστε φίλοι μου μπερδεμένοι… δεν μπορείτε με τίποτε να ξεκαθαρίστε εάν τα ευνοϊκά σχόλια που δέχεστε περιλαμβάνουν ερωτικό υπονοούμενο.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συνθήκες της σημερινής βραδιάς συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Αδράξτε τις ευκαιρίες!
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990