ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 27/3- 2/4/2024


Οι Πλανητικές Ώρες, είναι ο χωρισμός του 24ώρου της μέρας από την Ώρα της Ανατολής του Ηλίου μέχρι της Δύσης του και από της Δύσης του μέχρι την Ανατολή Ηλίου της επόμενης ημέρας.
Για τον υπολογισμό των Πλανητικών Ωρών, χρειάζεται η στιγμή που Ανατέλλει ο Ήλιος στον συγκεκριμένο τόπο –απόσταση από Γκρίνουιτς και απόσταση από τον Ισημερινό- και φυσικά ανάλογα την Ημέρα της Εβδομάδας όπου υπολογίζεται αυτή η μέτρηση, καθώς η πρώτη Πλανητική Ώρα της συγκεκριμένης ημέρας, είναι η Ώρα που αναλογεί σε αυτή την μέρα, καθώς οι μέρες της Εβδομάδας έχουν άμεση σχέση με τους επτά παραδοσιακούς πλανήτες της Αστρολογίας. 
Δηλαδή η Κυριακή είναι η μέρα του Ήλιου, οπότε την Ώρα που ανατέλλει ο Ήλιος είναι η Πλανητική Ώρα Ήλιου. 
Για την Δευτέρα που είναι η μέρα της Σελήνης, η Ώρα που ανατέλλει ο Ήλιος είναι η Ώρα Σελήνης. 
Για την Τρίτη που είναι η μέρα του Άρη, η Ώρα που ανατέλλει ο Ήλιος είναι η Ώρα Άρη. 
Για την Τετάρτη που είναι η μέρα του Ερμή, η Ώρα που ανατέλλει ο Ήλιος είναι η Ώρα Ερμή.
Για την Πέμπτη που είναι η μέρα του Δία, η Ώρα που ανατέλλει ο Ήλιος είναι η Ώρα Δία.
Για την Παρασκευή που είναι η μέρα της Αφροδίτης, η Ώρα που ανατέλλει ο Ήλιος είναι η Ώρα Αφροδίτης.
Και για το Σάββατο που είναι η μέρα του Κρόνου, η Ώρα που ανατέλλει ο Ήλιος είναι η Ώρα Κρόνου.
Οι 24 Πλανητικές Ώρες που είναι χωρισμένη η μέρα, δεν έχουν το ίδιο μήκος σε διάρκεια και σπάνια έχουν διάρκεια 60 λεπτών της ώρας.
Οι Πλανητικές Ώρες είχαν ιδιαίτερη χρησιμότητα σε Αστρολόγους της Αρχαίας Εποχής, και στις μέρες μας τα υπολογιστικά προγράμματα των Η/Υ μας βοηθούν να χωρίσουμε το 24ωρο γρήγορα και εύκολα για να βρούμε τις Πλανητικές Ώρες και τη διάρκειά τους ως ένα χρήσιμο οδηγό δραστηριοτήτων.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Πλανητική Ώρα Ήλιου
Την Πλανητική Ώρα Ήλιου μπορείτε να συναντήσετε πρόσωπα που ασκούν δημόσιο λειτούργημα, πρόσωπα που κατέχουν κάποια υψηλή θέση –προϊσταμένους, διευθυντές, προέδρους, κ.ά. Ευνοούνται συναλλαγές με κοσμηματοπώλες, για αγορές ειδών πολυτελείας, συναντήσεις που αποσκοπούν για κάποια χάρη, για έναρξη επιχειρήσεων ψυχαγωγίας και για συνάντηση με ιατρούς – καρδιολόγους για μία ιατρική εξέταση – γνωμάτευση.

Πλανητική Ώρα Σελήνης
Την Πλανητική Ώρα Σελήνης μπορείτε να καταπιαστείτε με οικογενειακά θέματα και υποχρεώσεις. Είναι κατάλληλη  για κάθε οικογενειακή συνεστίαση, αγορές για το σπίτι, για συλλογή πληροφοριών, συναντήσει και εργασίες σε σχέση με το γυναικείο φύλο, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα κάθε είδους επαφές με το κοινό. 

Πλανητική Ώρα Ερμή
Η Πλανητική Ώρα του Ερμή είναι κατάλληλη για κάθε είδους πνευματική ενασχόληση – εργασία, καθώς και για συνάντηση με εκδότες, συγγραφείς, δημοσιογράφους, λογιστές, όπως και για διαπραγματεύσεις αλλά και εμπορικές υποθέσεις, καθώς και για μετακινήσεις.

Πλανητική Ώρα Αφροδίτης
Η Πλανητική Ώρα της Αφροδίτης ευνοεί κάθε ενασχόληση με την τέχνη. Είναι ευνοϊκή για αισθηματικά ζητήματα, όπως και για γάμο ή ακόμα για να ξεκινήσει ένα ταξίδι του μέλιτος, ένας εορτασμούς επαιτειών, για αγορές ρούχων, καλλυντικών αλλά και για κλείσιμο συμφωνιών – συνεργασιών.

Πλανητική Ώρα Άρη
Θεωρείται ευνοϊκή για συναντήσεις και συμφωνίες, συζητήσεις και δραστηριότητες με στρατιωτικούς, τεχνίτες, τεχνικούς, μηχανολόγους, συνεργεία, για έναρξη γυμναστικής ή αθλήματος – σπορ όπως και για ενασχόληση με μουσική ροκ.
Καλό θα είναι να αποφευχθεί κάθε βιαστική ενέργεια όπως και συνάντηση με άτομα που υπάρχει ανταγωνισμός.

Πλανητική Ώρα Δία 
Η Πλανητική Ώρα Δία ευνοεί επαφές, επικοινωνίες, διαπραγματεύσεις με τραπεζίτες, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, αλλά και για παρακολούθηση σεμιναρίων, διαλέξεων, σπουδών, όπως και για εγγραφή σε σχολές, κάθε συνάντηση με συγγενείς, νομικούς, δικαστικούς, και είναι κατάλληλη για να υπάρξει οιαδήποτε συμφωνία ή σύμβαση.

Πλανητική Ώρα Κρόνου
Είναι η κατάλληλη ώρα για προσευχή και διαλογισμό, για ασκήσεις Γιόγκα, αλλά και για να πουληθεί κάτι που δεν το θέλουμε, όπως και την διακοπή κάθε προβληματικής σχέσης. Είναι κατάλληλη για επαφές και συναντήσεις με ηλικιωμένα πρόσωπα, επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους. 

Στον πίνακα που ακολουθεί δίνεται ο Πίνακας των Πλανητικών Ωρών για κάθε μέρα της Εβδομάδας.
Στην Ώρα της Ανατολής Ηλίου υπάρχει δίπλα ακριβώς το (R) ενώ στην Ώρα της Δύσης του Ήλιου υπάρχει δίπλα ακριβώς το (S) ως σύμβολα της Ανατολής και Δύσης του Ήλιου.

Από τον Κώστα Κονδύλη




Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990