Ερωτικά Ταρώ 28/3/2024


Για Πέμπτη 28/3/2023

ΚΡΙΟΣ
Επικοινωνήστε σήμερα με το σύντροφό σας και βρείτε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σας απασχολούν και θολώνουν τα ‘νερά‘ της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα συναντήστε τα φιλικά σας πρόσωπα, να επικοινωνήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο και αφιερώστε μέρος του χρόνου σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη σημερινή μέρα αναδεικνύετε με τον καλύτερο τρόπο την κοινωνικότητά σας. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε σήμερα συζήτηση με το ταίρι σας που μπορεί να προκαλέσει προστριβές. Ίσως δεν είναι στην κατάλληλη φάση για έναν βαθύ και ουσιαστικό διάλογο.

ΛΕΩΝ
Μην αφήνετε την καθημερινότητα να επιφέρει στη σχέση σας μία νότα ανίας. Επιχειρήστε να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ακούστε προσεχτικά το ένστικτό σας σήμερα και μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων προσώπων σχετικά με τα αισθηματικά σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τον σύντροφό σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
ΖΥΓΟΣ
Στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στην αισθηματική σας ζωή, η σημερινή μέρα θα φέρει αστάθεια καθώς η συμπεριφορά σας θα κλονίσει το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους. Εκμεταλλευτείτε καταστάσεις με τον τρόπο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας «ανοιχτά» προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά σας σήμερα. Ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα και ευαισθητοποιείστε απ’ το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ορισμένοι Υδροχόοι σήμερα θα έχουν κάποια αισθηματική γνωριμία από το φιλικό τους περιβάλλον και κάποιοι άλλοι θα εκδηλώσουν συναισθήματα για ένα φιλικό τους πρόσωπο.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συνθήκες όπως προκύπτουν σήμερα, φαίνεται να ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων σχέσεων, αλλά φέρνουν συγκινησιακή ένταση και πάθος σε αρκετούς του ζωδίου σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990 
Τηλεφωνίστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990