Ερωτικά Ταρώ 9/3-10/3/2024


Για Σαββατοκύριακο 9/3-10/3/2024 

Για Σάββατο 9/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα σας δίνονται οι ευκαιρίες που αναζητούσατε εδώ και καιρό, να αποδράσετε με το σύντροφο για να χαρείτε τον ερώτα σας!

ΤΑΥΡΟΣ 
Η κύρια φροντίδα σας θα είναι η αισθηματική σας ζωή. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται για να την βελτιώσετε δεν είναι και λίγες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι σημερινές καταστάσεις ευνοούν το ξεκίνημα καινούργιων γνωριμιών ή ακόμα και σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μιλήστε με το σύντροφο και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Στους αδέσμευτους προκύπτουν ευκαιρίες γνωριμιών απ’ την παρέα.
  
ΛΕΩΝ
Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας. Με τον τρόπο και τον εγωισμό σας μπλοκάρετε  να δώσετε και να πάρετε αγάπη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα ενδέχεται να σας κυριεύσουν οι ανασφάλειές σας. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. Μην πάρετε αποφάσεις.
  
ΖΥΓΟΣ 
Μιλήστε με το σύντροφό σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο δεσμός σας θα κινδυνέψει εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 Μην μεταφέρετε το άγχος των επαγγελματικών ζητημάτων στο ταίρι σας. Αν δεν έχετε κάποια σχέση, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου που σας φλερτάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως να είστε συναισθηματικά ψυχροί. Τα συναισθήματά σας έχουν επηρεαστεί αρνητικά απ’ τα καθημερινά σας προβλήματα. Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε την επίδειξη ισχύος. Το αποτέλεσμα οποιασδήποτε προστριβής μεταξύ σας θα φορτίσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι βραδινές ώρες θα αυξήσουν τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητά σας. Οι περισσότεροι Ιχθείς θα νιώσετε την αγάπη του συντρόφου σας.


Για Κυριακή 10/3/2024

ΚΡΙΟΣ
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον των περισσοτέρων Ταύρων σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον κοινωνικό περίγυρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι πιθανότητες είναι αυξημένες να σας προκύψουν αισθηματικές συναντήσεις ή εφήμερες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κάποιοι από εσάς θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που θα τους καλύψει συναισθηματικά. Μην εξιδανικεύετε άτομα που μπορεί αργότερα να σας πληγώσουν.

ΛΕΩΝ
Γυρνώντας στο σπίτι σας κουρασμένοι, να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από τον αγαπημένο/η σας. Μοιραστείτε πράγματα και κατακτήστε τον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.
 
ΖΥΓΟΣ 
Τα έξοδα, οι τρέχουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι ανάγκες, διαβρώνουν την ρομαντική σας συμπεριφορά και κλονίζουν το σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας και να είστε βέβαιοι πως θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφό σας.   
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ερωτική σας εικόνα ενισχύετε και πάλι και η μέρα σας βοηθά να εκδηλώσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα. Η διάθεσή σας σήμερα σας προτρέπει να εκδηλώσετε συναισθήματα προς το σύντροφό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο. Αφεθείτε ελεύθεροι στις στιγμές που θα ζήσετε με τον σύντροφο σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Όλοι σας, άλλοι πολύ και άλλοι λίγο θα εξωτερικεύσετε ακραία και βαθιά συναισθήματα. Το βράδυ ψυχαγωγηθείτε με το σύντροφό σας.  

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990