Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 9/3/2024


ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεστε το κλήμα της σημερινής ημέρας να έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Θέλετε ο σύντροφος σας να περιποιείται την εμφάνισή τους και να δείχνει τα χαρίσματά του. Η διάθεσή σας διανθίζει το ερωτικό σας σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ηλιακό μας σύστημα επηρεάσει αρνητικά την ψυχοσύνθεση του συντρόφου σας. Δείξτε με τον τρόπο σας την αγάπη σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο τη διατροφή σας και προσπαθήστε να μην πνίγετε τα συναισθήματα σας, ή ακόμη να κουβαλάτε τα προβλήματα άλλων στην πλάτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επανορθώστε τα λάθη σας πριν να είναι και πλησιάστε φιλικά τον/την αγαπημένο/η σας. Ο σκοπός σας σήμερα είναι η διατήρηση του δεσμού σας. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και συναντήστε αγαπημένα και φιλικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανόν να υπάρξουν νέα για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σας. Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά σας. Βρίσκεται τρόπους που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Ο σύντροφος βρίσκει τα κλειδιά που ανοίγουν την καρδιάς σας. Σήμερα θα παραδοθείτε στις παθιασμένες και απαιτητικές σχέσεις. Μία ημέρα, που θα σας δοθούν αρκετές δυνατότητες για διασκέδαση. Φροντίστε και λίγο τη δίαιτά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλό θα είναι σήμερα να είστε προσεχτικοί αν διαχειρίζεστε χρήματα άλλων. Το να αφήσετε το σύντροφό σας να αναλάβει κάποιες οικογενειακές  υποχρεώσεις όχι μόνο δεν θα σας προσβάλει, αλλά θα σας ευχαριστήσει.

ΖΥΓΟΣ
Η μέρα σήμερα, φαίνεται να επηρεάζει τη σχέση σας με το σύντροφο ή με τη νέα σας κατάκτηση. Απομακρύνετε τα πείσματα και τις εντάσεις. Αναπτύξτε τις απόψεις σας, αλλά μην γίνεστε εντελώς θεωρητικοί κουράζοντας τους συνομιλητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές. Οι περισσότεροι θα αισθανθείτε την αγάπη και την συμπαράσταση του συντρόφου τους. Γλεντήστε αποβάλλοντας σκοτούρες και περιορισμούς απ’ τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην το βάζετε κάτω και εκτιμήστε τα σκαμπανεβάσματα και τα μαθήματα που μας δίνει η ζωή. Η προσωπική σας ζωή μπορεί σήμερα να υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα προβλέπεται συναρπαστική. Τα συναισθήματα σας σε συνδυασμό με τις απρόοπτες εξελίξεις δίνουν χρώμα στη ζωή σας. Μην είστε σχολαστικοί με τους άλλους καθώς κανείς δεν είναι τέλειος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκφράστε άφοβα τη γνώμη σας και προσπαθήστε να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας. Ο ανταγωνισμός με το σύντροφό σας και η διάθεσή σας να κυριαρχήσετε, είναι βέβαιο πως θα φέρουν αντιδράσεις από μέρους του.

ΙΧΘΥΣ
Χρειάζονται σταθερές αποφάσεις και όχι παρορμητισμός στα επαγγελματικά. Οι αισθηματικές επιτυχίες, δεν θα  σας λείψουν ανεξάρτητα απ’ το αν θα το καταλάβετε καθώς κυριαρχήστε από στρες και ένταση.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990