Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Απριλίου


ΚΡΙΟΣ 
Θα ήταν πολύτιμο και ωφέλιμο για σας να εξετάζετε κάθε τόσο σαν αντικειμενικοί παρατηρητές την θέση σας στον κόσμο με γνώμονα τα όνειρα και τις βαθύτερές σας προσδοκίες. Αν πραγματικά η κατάσταση των τελευταίων μηνών δεν σας ικανοποιεί στην ουσία της τότε οφείλετε να κάνετε γενναία βήματα αφήνοντας πίσω πρόσωπα και πράγματα οικεία και δοκιμασμένα.   
Αναζητάτε να σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες για να αποδείξετε την αξία σας, στους ανωτέρους σας στη δουλειά. Οι ευκαιρίες αυτές έρχονται με το καλημέρα του φετινού Απρίλη και εσείς είστε έτοιμοι να κατακτήσετε μια ανώτερη θέση.
Στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας ζητήματα και αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Πιθανόν κάποια ζημιά στο χώρο του σπιτιού σας να σας αναγκάσει να προβείτε σε δαπάνες - επισκευές.
Η προσωπικότητα και η εμφάνισή σας είναι στο επίκεντρο. Θα μπορείτε εύκολα να ερωτευτείτε ή να προσελκύσετε νέους θαυμαστές.
Περνώντας ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αντεπεξέλθετε τώρα στις υποχρεώσεις σας με περισσότερη άνεση.

ΤΑΥΡΟΣ 
Πιθανόν φίλοι μου, κατά τη διάρκεια των εφτά πρώτων ημερών κάποιοι να σας προκαλέσουν ανοικτά με τον τρόπο της συμπεριφοράς τους, αλλά καλό θα είναι εσείς να μην δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους.
Οργανώστε τις επιχειρήσεις σας, για να μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο και τις δυνάμεις σας και φερθείτε έξυπνα απέναντι στις κινήσεις του ανταγωνισμού.
Στα επαγγελματικά σας μέχρι τις 19 Απριλίου που ο Ήλιος θα είναι στον Κριό είναι προτιμότερο να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο παραμένοντας για λίγα στο παρασκήνιο δείχνοντας με έμμεσο τρόπο πως η δύναμη κρύβεται πίσω απ’ το θρόνο…
Τις περισσότερες μέρες του φετινού Απρίλη θα είστε διστακτικοί και αρκετές στιγμές θα θελήσετε να απομονωθείτε στους δικούς σας χώρους για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επαφές σας με τους άλλους. Αυτό σίγουρα δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σας.
Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σας στις 19 του μήνα αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σας τη σωματική δύναμη και το ψυχικό σας σθένος. Μία περίοδος αρκετά ευνοϊκή για πολλούς από εσάς διάρκειας ενός μήνα. 
Βρισκόσαστε από τις 19/4 σε μία περίοδο, που σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος. Από τις 19/4 που ο Ήλιος θα φιλοξενείται απ’ το ζώδιό σας ενισχύει σημαντικά το εγώ σας και κάθε σας προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Το διάστημα αυτό θα είστε οι πρωταγωνιστές μιας περιπέτειας φορτωμένης γεγονότα και εξελίξεις. Η ζωή σας, η οικογένεια, οι σύντροφοι, οι φίλοι η ίδια σας η προσωπικότητα μοιάζουν να διαφοροποιούνται στα πλαίσια ενός σκηνικού αλλαγών. 
Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου θα καταφέρετε πολλά στην εργασία σας. Το πρόγραμμα που έχετε θέσει στην εργασία σας καταφέρνει να προσεγγίσει τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας και οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη.
Τώρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι απέναντι σε κάθε είδους ανησυχίες και προκαταλήψεις σας, κάτι που σίγουρα θα σας κάνει δυνατότερους στο μέλλον.
Στα μέσα του μήνα πιθανόν να νιώθετε προσωρινά ότι είστε μπλοκαρισμένοι και δε μπορείτε να κινηθείτε οικονομικά. Αυτό είναι κάτι το προσωρινό, γιατί σύντομα θα ξεπεράσετε την δυσκολία αυτή. Στα μέσα της περιόδου φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας ώστε να μην υπάρξουν απώλειες.
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου απ’ τις 19 Απρίλη θα στρέψει ασυνείδητα το ενδιαφέρον σας σε καταστάσεις του παρελθόντος και προβλήματα μακροχρόνια, ενώ δυσκολίες θα υπάρξουν και στα οικονομικά. Κατάλληλη εποχή για να προσεγγίσετε άγνωστες πτυχές του εαυτού σας και για να προσφέρετε βοήθεια σε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Θα επιτύχετε ένα επαγγελματικό χτύπημα κοιτώντας στο παρελθόν, ξαναζωντανεύοντας ένα παλιό στυλ ή μόδα ντυσίματος ή ίσως ξαναγυρνώντας σε μια παλιά θέση.
Το αίσθημα το ανικανοποίητου θα κυριαρχήσει προσωρινά στη ζωή σας και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί ώστε να μην πέσετε θύματα των συναισθημάτων σας.
Τα μεγάλα επαγγελματικά και οικονομικά άγχη της περιόδου του πρώτου δεκαπενθημέρου θα φέρουν σαν αντανάκλαση και προβλήματα στο σπίτι Ίσως κάποιοι από εσάς να αποκαλύψουν στοιχεία για το σύντροφό τους και κάποιοι άλλοι απλώς να έχουν υποψίες.
Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, δραστηριοποιείστε περισσότερο, τόσο για βιοποριστικούς λόγους όσο και για την επιβεβαίωσή σας στο χώρο.
Κοντά στα μέσα του μήνα προβλέπονται δύσκολες για εσάς στιγμές, καθώς τα οικογενειακά ζητήματα θα σας επηρεάσουν τόσο, εκνευρίζοντας σας, αλλά οι αλλαγές που προκύπτουν, θα πρέπει να σας βρουν έτοιμους. 
Το διάστημα μετά τις 19 Απρίλη ο 11ος οίκος του ηλιακού σας χάρτη που φιλοξενεί τον Ήλιο από το ζώδιο του Ταύρου θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε φιλικά πρόσωπα και συλλογικούς σκοπούς, ενώ η συμμετοχής σας στην παρέα, θα θεωρηθεί απαραίτητη.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
ΛΕΩΝ 
Ευνοείται ιδιαίτερα αυτή την εποχή η επέκταση γνώσεων και εμπειριών, η παρακολούθηση σεμιναρίων και η συμμετοχή σε θρησκευτικά ή φιλοσοφικά ρεύματα.
Τον φετινό Απρίλη κάποιοι από εσάς ενδέχεται να δεχτούν μια αναπάντεχη επίσκεψη από το εξωτερικό. 
Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δεν θα πρέπει να διστάσετε να σχεδιάσετε τα επιχειρησιακά σας προγράμματα. 
Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές. Εξασφαλίστε τα νώτα σας απέναντι σε παρασκηνιακές μεθοδεύσεις τρίτων που ενδέχεται να δρουν εις βάρος σας στα μέσα του μήνα.
Στα μέσα του μήνα, προσπαθήστε να βάλετε σε εφαρμογή ένα οικονομικό πρόγραμμα προκειμένου να αντιμετωπίσετε ευκολότερα τις υποχρεώσεις σας.
Η επαγγελματική φιλοδοξία κλιμακώνεται από τις 19 Απριλίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας σας δύναμη να κάνετε τα βήματα που θέλατε.
Καθώς το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην επαγγελματική σας εξέλιξη είναι πιθανόν να χρειασθεί να επισκεφθείτε 21 με 27 όσους σας βοήθησαν για να φθάσετε μέχρι εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Το διάστημα αυτό, θα έχετε την τάση να αποκαλύψετε καταστάσεις, αδιαφορώντας τελικά για το αποτέλεσμα, θα θελήσετε να ερευνήσετε πράγματα και ιδέες που σας κινούν το ενδιαφέρον και θα κορυφωθούν οι επιθυμίες σας.
Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα εμφανίζεστε δυναμικοί και κάποιες στιγμές ανατρεπτικοί στον επαγγελματικό σας χώρο επιδιώκοντας την προώθηση της καριέρας σας. 
Η αυτοανάλυση θα σας δείξει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε σε ζωτικά θέματα. Τώρα μπορείτε να γνωρίσετε σε βάθος ανθρώπους και καταστάσεις με τη βοήθεια της αυξημένης σας διαίσθησης.
Στις 19/4 ο Ήλιος θα περάσει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, και η διάθεσή σας θα γίνει περισσότερο ευχάριστη, αλλά θα σας είναι κάπως δύσκολο να συγκεντρωθείτε στις καθημερινές σας ασχολίες, καθώς θα έχετε την τάση για ανεξαρτησία πιο έντονη.

ΖΥΓΟΣ 
Θα αναζητήσετε την καλή ζωή και θα σας δοθούν ευκαιρίες να αλλάξετε κάποια πράγματα. 
Καθώς φαίνεται το φετινό Απρίλη όσοι Ζυγοί ασχολούνται με την τέχνη αλλά και τις σύγχρονες ουτοπίες (σινεμά, τηλεόραση, διαφήμιση κ.λ.π.) θα βρουν ευκαιρίες και ιδέες για να αποτυπώσουν το δυναμικό τους. 
Ίσως διαμέσου των φίλων να γίνουν τώρα και κάποιες αισθηματικές γνωριμίες.
Η παρουσία του Ήλιου μέχρι τις 19 Απριλίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα και στην ανάλυση των σχέσεών σας. Ίσως να είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε κάποια συνεργασία ή ακόμη και για έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας με τον άνθρωπό σας.
Στις 19 Απριλίου ο Ήλιος θα περάσει στο Ζώδιο του Ταύρου και θα θελήσετε να ασχοληθείτε  με τα οικονομικά σας και τα χρήματα που προέρχονται από τις συνεργασίες σας.
Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ευνοεί τις τραπεζικές σας συναλλαγές τις τυχόν αποζημιώσεις που απαιτείτε από τρίτους και τη σύναψη ασφαλιστικών συμβολαίων. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Περιφρουρείστε τις πρώτες πέντε μέρες τη θέση σας και τα δικαιώματα σας από όποιον του περιβάλλοντός σας προσπαθήσει να τα προσβάλλει.
Αποφύγετε την καλλιέργεια εχθροτήτων ή ανταγωνισμών επιχειρώντας μια έντονη προσέγγιση του κοινού ή των συναδέλφων. 
Από τις 19/4 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ταύρο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σας οίκου και για διάστημα ενός μήνα, θα απομακρυνθείτε για λίγο από τις προσωπικές σας εμπειρίες και θα ενδιαφερθείτε για τους άλλους και ιδιαίτερα τις προσωπικές σας σχέσεις.
Το τελευταίο δεκαήμερο ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το ζώδιο του Ταύρου και τον 7ο ηλιακό του ωροσκοπίου σας και εσείς θα θελήσετε να αναπτύξετε τις συνεργασίες σας για το οικονομικό σας όφελος.
Η πιθανότητα να δημιουργήσετε μία παράλληλη αισθηματική σχέση μεταξύ 26 με 28 για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας είναι αυξημένη.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Έμφαση δίνεται στις δραστηριότητες κατά τον ελεύθερο χρόνο, την ηθοποιία και τον  έρωτα.
Η στάση σας αναμένεται να είναι αισιόδοξοι μέχρι τις 19 Απριλίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Κριού.
Ο σύντροφός σας, πιθανόν να ασχοληθεί τώρα περισσότερο με την εξωτερική του εμφάνιση και το ντύσιμο και αυτό θα ανανεώσει κάπως τη σχέση σας.
Το διάστημα του δευτέρου δεκαπενθημέρου, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να αναπτύξετε τις εργασιακές σας ικανότητες και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.
Η συναισθηματική σας ζωή έχει διαφοροποιηθεί. Πολλές εκπλήξεις άλλοτε ευχάριστες και κάποτε όχι δίνουν κάθε τόσο νέο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας.
Κάποιες οικονομικές συναλλαγές θα σας απασχολήσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο στην εργασία σας και καλό θα ήταν να συμβουλευθείτε το λογιστήριο για κάθε σχετικό θέμα. Αυξημένες θα είναι και οι μετακινήσεις σας για εργασιακούς λόγους. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε συναλλαγές σας με το δημόσιο και τις Δ.Ο.Υ. 
Στα μέσα του μήνα αποφύγετε την επίδειξη ισχύος στα μέλη της οικογενείας. Αλλάξτε τον εαυτό σας παρά τους άλλους.
Για πολλούς από εσάς αρχίζουν οι ανοιξιάτικοι έρωτες. Και δεν αρχίζουν από μόνοι τους… εσείς τους προσεγγίζετε και αυτοί πρόθυμα σας ανταποκρίνονται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Το ενδιαφέρον για τους δικούς σας ανθρώπους και το σπίτι σας θα είναι αυξημένο και πιθανόν να έχετε κάποιες σκέψεις για την οικογένειά σας. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να ανησυχήσουν για κάποιο γονέα τους. Τώρα οι σκέψεις σας θα συμφωνούν με τα συναισθήματά σας και πιθανόν να γυρίσετε σε κάποιες έντονες αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας. 
Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, να είστε συνεπείς στα όσα έχετε υποσχεθεί στους ανωτέρους σας, στο χρόνο παράδοσης κάποιων εργασιών που αναλάβατε και τέλος να φροντίσετε να ξεκινάτε λίγο νωρίτερα ώστε να μην καθυστερείτε εξαιτίας της κυκλοφοριακής συμφόρησης προς και από τη δουλειά σας.
Ένα αίσθημα μπορεί να γίνει έντονο αυτό το μήνα.
Ο περίγυρος τώρα θα εντυπωσιαστεί από τις κινήσεις σας και θα γοητεύσετε πρόσωπα που επιθυμείτε.
Δεν θα διστάσετε το τρίτο δεκαήμερο που ο Ήλιος θα φιλοξενείται απ’ τον Ταύρο να δοκιμάσετε δυνάμεις και ικανότητες σε διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς τα καθιερωμένα θα σας κουράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Κάθε είδους επικοινωνία θα έλξει το ενδιαφέρον σας αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στον γραπτό και προφορικό λόγο. 
Αρμονικό θα είναι το οικογενειακό σας περιβάλλον και η αγάπη που θα νιώσετε για τους γονείς σας θα σας κάνουν να αναζητήσετε το καταφύγιο σας, τώρα και να προστατεύσετε τα αισθήματά σας. Πιθανόν να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας και να κάνετε κάποιες αγορές όμορφων αντικειμένων. 
Η εργασία και οι καθημερινές σας υποχρεώσεις φαίνεται να διαμορφώνουν ανάλογα τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης της πραγματικότητας. 
Κάποιες οικονομικές διακυμάνσεις, είναι αναπόφευκτες αυτή την εποχή για τους περισσότερους Υδροχόους. Αυξημένες προβλέπονται να είναι οι δαπάνες μετακινήσεων και επικοινωνιών.
Από τις 19 Απριλίου, που ο Ήλιος θα φιλοξενηθεί από το ζώδιο του Ταύρου και θα περάσει στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο από τον εξωτερικό κόσμο, κάτι που δεν θα είναι ευνοϊκό για όσους από εσάς έρχονται σε επαφή με το κοινό, παρά μόνο για όσους ασκούν εργασία στο σπίτι τους, καθώς και στους ερευνητές του ζωδίου σας
Οι προσωπικές σας σχέσεις από τις 25 μέχρι και τις 28 θα βρεθούν στο προσκήνιο έχοντας θετική ή αρνητική επίπτωση στον ψυχικό κόσμο και τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ  
Οι καλοί φίλοι θα σας υποστηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε σας δυσκολία. Ιδιαίτερα όμως χρήσιμος θα αποδειχθεί ο αυτοέλεγχος και η συγκέντρωσή σας.
Καθώς φαίνεται ολοένα και αυξάνονται οι καθημερινές σας υποχρεώσεις και σας αναγκάζουν να εργαστείτε παραπάνω για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σας προσδίδοντας σας για αντάλλαγμα άγχος και μερικά χρήματα παραπάνω. 
Κάποια ανάγκη για θυσίες προς το άτομο που σας ενδιαφέρει ίσως να αποδώσει κάποιο δώρο από ή προς αυτό.
Μέχρι τις 19/4 που ο Ήλιος θα φιλοξενείται από τον Κριό και το 2ο σπίτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου θα σας εκλύουν οι αγορές, οι πωλήσεις, η αναζήτηση νέων διεξόδων σχετικά με το εισόδημά σας, αλλά οι λεπτομέρειες των συναλλαγών θέλουν παρακολούθηση. 
Η Ηλιακή ενέργεια από τις 19 του μήνα μέσα από το Ζώδιο του Ταύρου, θα ευνοήσει και θα σταθεροποιήσει σε κάποιο βαθμό τις επικοινωνίες σας, κυρίως με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς, θα εκδηλώσουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους στα συγγενικά τους πρόσωπα και κάποιοι άλλοι θα χαρούν με την επιτυχία ενός αδελφού.
Το τελευταίο δεκαήμερο αυτού του μήνα θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο πειστικοί, έχοντας βέβαια επιχειρήματα και έτσι να αυξήσετε την πελατεία σας και να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας περίγυρο.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990