Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 2/4/2024


ΤΡΙΤΗ 2/4

ΚΡΙΟΣ
Δραστηριοποιηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις στην εργασίας σας αλλά φροντίστε να έχετε και εναλλακτικές λύσεις. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Τα συναισθήματά σας δοκιμάζονται στο κατά πόσο είναι ειλικρινή.

ΤΑΥΡΟΣ
Μία τάση απόσυρσης είναι πολύ φυσική να έρθει σήμερα σε εσάς όπως και κάποια εσωτερικά ξεσπάσματα. Η διάθεσή σας, επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν αρνητικά στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποβάλλετε τις αδικαιολόγητες φοβίες και πλησιάστε τα θέματα που σας απασχολούν με τα μαθήματα που αποκομίσατε από παλαιότερες εμπειρίες. Η σχέση σας σήμερα γίνεται δύσκολη. Δεν θα πρέπει ο σύντροφος να σας πιέζει ή να σας δημιουργεί την εντύπωση παγιωμένων υποχρεώσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα χρειαστεί σήμερα να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο τις γνώσεις σας. Φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο νομότυποι. Μην αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή παρέχει κοινωνική άνοδο. Αν δεν υπάρχει συναίσθημα, είναι αποτυχία.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη από έξοδα αλλά μην ανησυχείτε εφόσον θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με σχετική άνεση. Κάποιες  νέες γνωριμίες αναστατώνουν σήμερα αρκετούς Λέοντες ακόμα και αν είναι ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της σχέσης τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση συνοδεύει την σημερινή ημέρα. Κάποιες προσδοκίες σας φαίνεται να διαψεύδονται. Αποφύγετε σήμερα κάθε κοπιαστική δραστηριότητα. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες φανείτε προσεχτικοί με τα φορολογικά σας.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ
ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία κάποιου ατόμου στη δουλειά σας θα σας εκνευρίσει.  Μην αφήσετε τους άλλους να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Η σημερινή μέρα φίλοι μου θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αυτοπεποίθηση σας θα σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον άνθρωπο που επιθυμείτε δίχως προκαταλήψεις. Μια καλή ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί σήμερα για τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πάρτε τις αποφάσεις σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε. Οι θετικές όψεις θα συνδέσουν αισθηματικά με επαγγελματικά. Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει τα άτομα του επαγγελματικού χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση δείχνοντας σταθερότητα. Το ηλιακό σύστημα σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες. Την ένταση σήμερα δεν θα την αποφύγετε. Αποφύγετε να υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας και να φανατίζεστε με τις υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα το βράδυ, θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Το περιβάλλον εντυπωσιάζετε απ’ την γοητευτική σας παρουσία. Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΣ
Σήμερα θα σας είναι κάπως δύσκολο να εργαστείτε όπως θα θέλατε καθώς θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Μια καλή ημέρα για τα αισθηματικά σας. Οι αστρολογικοί παράγοντες αναδεικνύουν για άλλη μία φορά το χαρακτήρα και την εμφάνισή σας.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990