Ζώδια 11/4/2024


ΠΕΜΠΤΗ 11/4

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας, θα επηρεαστεί αρνητικά απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις έχοντας και πάλι αντίκτυπο και στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ εύκολο για εσάς και κυρίως τους αδέσμευτους να αιχμαλωτίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε, και κερδίστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα κάψετε καρδιές! Νέοι έρωτες στο προσκήνιο αλλά και παλιοί αγαπημένοι έρχονται να σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με το σύντροφό σας ζήστε μαζί του όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα σας βοηθά να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας. Δείξτε την αγάπη σας και ζήστε μαζί ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα άστρα σας ευνοούν! Εάν είστε αδέσμευτοι οι πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας είναι μεγάλες.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Μπορείτε να εδραιώσετε τη θέση σας μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς ανταγωνιστική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καινούργιες γνωριμίες θα σας απασχολήσουν σήμερα ιδιαίτερα δε και κάποιο  νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας με θετικές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αισθηματικές συναντήσεις των ημερών που πέρασαν, θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά. Ελέγξτε το οποιοδήποτε ισχυρό σας συναίσθημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια γλυκιά νότα ρομαντισμού θα κυριαρχεί στη σχέση σας. Εκφραστείτε τρυφερά απέναντι στο σύντροφό σας, δείξτε του πόσο σημαντικός είναι για εσάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σκεφτικοί είστε φίλοι μου Υδροχόοι. Μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας καταβάλλουν. Χρειάζεται χρόνος για να οδηγηθεί η σχέση εκεί που θέλετε.

ΙΧΘΥΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Μια φιλική κουβέντα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για τη σχέση.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990