Ερωτικά Ταρώ 11/4/2024


Για Πέμπτη 11/4/2023

ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας, θα επηρεαστεί αρνητικά απ’ τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στη σχέση σας με το σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχει ο κίνδυνος επιπόλαιης κίνησης ή απόφασης για αρκετούς από εσάς που ονειρεύονται την ανεξαρτησία τους και θέλουν διαζύγιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα προσφέρετε για μία βόλτα έξω από την πόλη με το σύντροφο. Χαρείτε τις ομορφιές της φύσης και κάντε ότι θέλετε για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα αισθανθείτε άνετα και ζεστά μέσα από μια στενή σχέση. Θα νιώθετε ότι δεν αγαπιέστε ή ότι οι άλλοι είναι πολύ πιεστικοί ή πολύ διαφορετικοί.

ΛΕΩΝ
Σήμερα δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία με. Οι στιγμές μεταξύ σας θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα στρέφετε το ενδιαφέρον σας στην αισθηματική σας ζωή. Τα ερωτικό σας πάθος ‘φουντώνει‘ αλλά… δεν θέλετε να το εκφράσετε.

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρας το κυριαρχικό στοιχείο θα είναι το συναίσθημα. Ευχάριστες στιγμές να αναμένετε το βράδυ με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται λίγο παρορμητικός και έτοιμος για τρέλες! Αφήστε τον να σας παρασύρει με το κέφι και την αγάπη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από μία καινούργια και διαφορετική οπτική γωνία θα πρέπει να προσεγγίσετε την αισθηματική σας ζωή για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Τα σχέδιά σας αρχίζουν να εκπληρώνονται και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καταστάσεις που προκύπτουν σήμερα αυξάνουν την αυτοπεποίθηση σας και σας δίνουν δύναμη για να πλησιάσετε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ερωτική σας επικοινωνία θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Μια φιλική κουβέντα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα εποικοδομητική για τη σχέση.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990