Ερωτικά Ταρώ 12/4/2024


Για Παρασκευή 12/4/2023

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σήμερα θα είναι ευχάριστη! Γοητευτικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αναστατώνουν την ανούσια καθημερινότητά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα σας ευαισθητοποιεί. Ορισμένα εμπόδια ή περιορισμοί σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε, θα είναι μια καλή προετοιμασία για να συνειδητοποιήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ
Η ροή της αγάπης ενισχύεται. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας. Βρεθείτε σε σωματική και πνευματική επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως βρείτε τον εαυτό σας κτητικό προς τον σύντροφο. Αν θέλετε να διατηρήσετε ισορροπίες θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε.

ΖΥΓΟΣ
Τα συναισθήματα του συντρόφου θα σας αναστατώσουν και θα νιώσετε μεγάλη συγκίνηση. Θα αναζητήσετε την ικανοποίηση και θα εκφραστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα για τους περισσότερους από εσάς φαίνεται πως θα υπάρξει η ευκαιρία στο να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη στιγμή με κάποιον που εκτιμούν ιδιαίτερα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις! Εμφανίζονται κάποια πρόσωπα που αφυπνίζουν με την παρουσία τους τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες ερωτικές κατακτήσεις να περιμένετε σήμερα που θα ασκείτε τη γοητεία σας με σοβαρότητα. Σας περιμένει αγαπητοί μου μία υπέροχη βραδιά! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα είναι καλή για να ενδιαφερθείτε για την εξωτερική σας εμφάνιση και το ντύσιμό σας. Η γοητεία που θα ασκείτε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας.


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990